51515 LEGO® Mindstorms Robotleiutaja

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 10 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 5739172

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 51515 LEGO® Mindstorms Robotleiutaja

Looge, programmeerige ja mängige Roboti leiutajaga

Kujundage, programmeerige ja mängige kaugjuhtimisega robotitega ning füüsiliste ja digitaalsete võimalustega intelligentsete loomingutega.

Avastage LEGO® MINDSTORMS® robotite leiutajaga interaktiivsete robotite ja sõidukite hämmastav maailm! Ehitage muljetavaldavaid mudeleid ja programmeerige need oma telefoni või sülearvutisse ning lahendage keerulisi mõistatusi ja lõbusaid ülesandeid. Paljude LEGO osade abil saate ka ise oma leiutisi konstrueerida ja LEGO Life veebisaidil teiste robotifännidega jagada. Ehitage oma robot ja looge Robot leiutajaga oma reeglid!

Avage programmeeritavate, kaugjuhtimisega robotite ja nutikate loomingute hämmastav füüsiline ja digitaalne maailm. LEGO® MINDSTORMS® robotite leiutaja (51515) abil saavad noored robotifännid tasuta LEGO MINDSTORMS roboti leiutaja rakenduse abil ehitada 5 ainulaadset mootoriga robotit ja sõidukit. Nii saavad nad Scratchil põhineva tõmba ja lase lahti (drag ja drop) programmeerimismeetodi abil neid ükshaaval ellu äratada, ning täitke lõbusaid ülesandeid ja lahendage keerulisi mõistatusi (ühilduvate seadmete loendi leiate aadressilt LEGO.com/devicecheck). Lisaks saavad lapsed, kellel on ligi 1000 detaili, luua oma tehnilisi mänguasju ja jagada neid LEGO Life veebisaidil teiste robotifännidega. Viige oma mängukogemus järgmisele tasemele Alates 5x5 LED-ekraaniga, 6-teljelise güroskoobi ja kõlari nutikast keskusest kuni võimsate mootorite ja täppisanduriteni on LEGO MINDSTORMS uusima põlvkonna lastele mõeldud robotid ideaalne viis aidata väikelastel oma loovust väljendada, omandades samal ajal 21 vanuse STEM oskused.

• LEGO® MINDSTORMS® robotite (51515) leiutajaga saavad lapsed STEM-põhioskused, konstrueerides, programmeerides ja mängides kaugjuhitavate robotite ja nutiseadmetega, mis lasevad rakette, mängivad palli, sõidavad ja palju muud! 
• Lapsed konstrueerivad Charlie, Tricky, Blast, M.V.P. ja Gelo ning täidavad ülesandeid Scratchil põhineva LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor äpiga (ühilduvate seadmete täieliku loendi leiate aadressilt LEGO.com/devicecheck). 
• Ligi 1000 komponendiga, sealhulgas Smart Hub, 4 keskmise suurusega mootorit ning kontakti liidesega värvi- ja kaugusandurid, lapsed saavad ka ise oma lõbusaid mänguroboteid ehitada ja LEGO Life veebis jagada. 
• LEGO® BOOST fännidele ja lastele, kellele meeldib LEGO mudelite konstrueerimine ja robotitega mängimine, on Robot Inventor suurepärane samm edasi. Samuti on see suurepärane kingitus lastele alates 10. eluaastast sünnipäevaks, jõuludeks või muuks sündmuseks. 
• Blast on 36 cm kõrge ja Gelo - 24 cm pikk. Selle komplekti Powered Up komponendid ühilduvad ka LEGO® BOOST Creative Toolboxi (17101), Droid Commanderi (75253) ja teiste komplektidega. 
• Selle laheda mänguasjaga on hõlpsasti paigaldatav laetav aku, nii et meelelahutuse alustamiseks ei pea te patareisid otsima. 
• Lastele mõeldud tasuta LEGO® MINDSTORMS® robotite leiutaja programmeerimisprogramm sisaldab Scratch-põhist programmeerimisliidest, digitaalset ehitusjuhist, kokku enam kui 50 ülesannet kõigile robotitele ja Python tuge edasijõudnutele programmeerijatele. 
• LEGO® MINDSTORMS® inspireerib igas vanuses LEGO leiutajaid interaktiivsete mängurobotite ja muude klotside, mootorite, andurite ja nutikate jaoturite abil loomist kavandama, programmeerima ja juhtima ning neid MINDSTORMS kogukonnas jagama. 
• Alates 1958. aastast. LEGO® ehitusklotsid vastavad rangetele tööstusharu standarditele, et tagada kogu aeg ühtlane kvaliteet, ühilduvus ning lihtne ühendamine ja eraldamine. 
• LEGO® klotse ja osi kontrollitakse hoolikalt, et need vastaksid rangetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele, nii et võite olla kindel, et need elektroonilised mänguasjad ei lagune ülesande ajal.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 51515 LEGO® MINDSTORMS®;
  • Pusletükkide arv: 949;
  • Soovituslik vanus: alates 10 aastat.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

51515 LEGO® Mindstorms Robotleiutaja

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 51515 LEGO® Mindstorms Robotleiutaja

Kauba ID: 5739172
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,36 x 0,06 m, 0,6 kg
Lego seeria: MINDSTORMS
Vaade: LEGO®, mindstorms klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 10 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

51515 LEGO® Mindstorms Robotleiutaja
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki