76391 LEGO® Harry Potter Sigatüüka Ikoonid

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loomad
Kauba ID: 4938447
30600
Lisa korvi
1156 / kuus
Sinu linn

Postkontor

1. oktoobrist

199

Smartpost pakiautomaat

1. oktoobrist

259

Kuller

1. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

1. oktoobrist

199

Smartpost pakiautomaat

1. oktoobrist

259

Kuller

1. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 76391 LEGO® Harry Potter Sigatüüka Ikoonid

Hämmastav mudel Harry Potteri filmide atribuutidest

Taastage Harry Potteri filmide võlu ja stiil selle kauni, eksklusiivse väljaande komplektiga, mis sisaldab mõningaid selle filmisarja kuulsaid esemeid.

Kehastage Harry Potteri filme selle suurejoonelise mudeliga, mis koosneb paljudest filmisarjast tuttavatest esemetest, sealhulgas Harry võlukepp ja prillid, eliksiirialus, Tom Riddle päevik, Kuldne Varblane, Sigatüüka™ sall ja Hedwigi™ kiri Hogile™ . Kaasas on ka kolm eksklusiivset kullast minifiguuri, et tähistada LEGO® Harry Potteri 20. aastapäeva.

LEGO® Sigatüüka™ Ikoonid – kogutav väljaanne taasloob mõned sarja kõige tuttavamad esemed, et luua täiskasvanud fännidele juubelikaunistus. Lummav maagiliste suveniiride kollektsioon See Harry Potteri võlurite maailma monument koosneb paljudest legendaarsetest esemetest ühes vapustavas mustris. Selles on Harry võlukepp ja prillid; Roni šokolaadikonn; Hermione eliksiirialus 5 eliksiiripudeli ja maagiliste koostisosadega (sealhulgas gill, Felix Felicis "vedel edu" ja multisultis); Thomas Riddle päevik; Kuldne piits; ja koolisall (mida saab kohandada mis tahes Sigatüüka™ klanniga). Sellel lummaval komplektil on öökull Hedwig™, kellel on kallis kutse Sigatüükasse. Selle muljetavaldava mudeliga on kaasas kolm eksklusiivset kullast minifiguuri – Albus Dumbldor™, Minerva McGonagall™ ja Ruby Hagrid™ – ning LEGO Harry Potteri 20. aastapäeva tähistamiseks kaunistatud plaadiga näitusestend.

• LEGO® Sigatüüka™ Ikoonid – kogutav väljaanne (76391) on nõidade maailma monument, mis on loodud ja eksponeeritud täiskasvanud Harry Potteri fännidele.
• Legendaarsete objektidega: Harry võlukepp ja prillid, Eliksiirialus, Tom Riddle päevik, Kuldne oda, Sigatüüka sall, Hedwig koos kutsega Sigatüükasse ja palju muud.
• Kaasas on ka 3 eksklusiivset juubeliks kullast minifiguuri – Albus Dumbldor™, Minerva McGonagall™ ja Ruby Hagrid™ – ning alus, mis on kaunistatud 20. aastapäeva LEGO® Harry Potter™ juubeliplaadiga.
• See nauditav disain pakub vahetu lõõgastava konstrueerimise kogemuse, ühendades järk-järgult 3010 LEGO® klotsi muljetavaldavaks, elusuuruses Harry Potteri universumi mudeliks.
• See lummav disainiprojekt on suurepärane sünnipäeva-, jõulu- või isiklik kingitus kõigile modelleerimise entusiastidele või täiskasvanud Harry Potteri fännidele.
• 44 cm kõrgune, 50 cm laiune ja 33 cm sügavune lummav mudel tõmbab kodus või tööl eksponeerides kindlasti tähelepanu ja huvi.
• Kaasas on kvaliteetsed ja hõlpsasti arusaadavad prinditud juhised, et saaksite selle atraktiivse disainiprojektiga alustada kohe pärast karbi avamist.
• Täiskasvanutele mõeldud LEGO® komplektide valik pakub meeldivat ehitus- ja väljapanekukogemust, mis lummab kõiki mudelehituse entusiaste.
• LEGO® ehituskomplektid vastavad tööstusharu rangetele kvaliteedistandarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside mugav ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
• LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, tihendatakse, pööratakse ja analüüsitakse, et need vastaksid rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

76391 LEGO® Harry Potter Sigatüüka Ikoonid

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 76391 LEGO® Harry Potter Sigatüüka Ikoonid

Kauba ID: 4938447
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,58 x 0,12 x 0,48 m, 1 kg
Lego seeria: Harry Potter
Vaade: LEGO®, harry potter klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loomad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

76391 LEGO® Harry Potter Sigatüüka Ikoonid
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki