60300 LEGO® City Metsapääste ATV

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kauba ID: 301147
2209
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

11. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

11. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

11. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

11. oktoobrist

259

Kuller

11. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

11. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

11. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

11. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

11. oktoobrist

259

Kuller

11. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 60300 LEGO® City Metsapääste ATV

Lõbus metsloomade päästemängu komplekt lastele

Saada oma lapsed loodusesse seiklema selle lõbusa komplektiga, mis koosneb juhitavast ATV-st, savannikeskkonnast, uurija minifiguurist ning ahvi- ja skorpionikujukestest.

Alusta lõbusat loodusseiklust LEGO® City savannis. Istu lahedasse ATV-sse. Käivitage jälgimisdroon ja otsige metsloomi. Oh ei! Mängulised ahvid on leidnud uue sõbra – musta skorpioni. See on halb mõte! Haara lõks ja kiirusta sündmuskohale, et keegi viga ei saaks. Kui viite oma uue semu hoolikalt turvalisemasse kohta, kontrollige, kas ahvid on elus terved.

Tutvustage algajatele maadeavastajatele looduse saladusi selle inspireeriva LEGO® City Metsapääste ATV (60300) mängukomplektiga, milles on lahe keeratava rooli, lõksu ja drooniga ATV, droon, lõks ning laiguline savann. Lisage lihtsalt maadeavastaja, ahvid ja must skorpion ning alustage tähelepanuväärset loomade päästeseiklust. Suurepärane ehitus- ja mängukogemus lastele. Sellel mänguasjaehituskomplektil on tasuta rakenduse LEGO nutitelefonide ja tahvelarvutite ehitusjuhised selged ehitusjuhised ja juhised PLUS. See interaktiivne suumi- ja pöörlemisvahenditega disainijuhend aitab väikestel LEGO disaineritel saada tõelisteks disainimeistriteks! LEGO City põnev maailm. LEGO City metsloomade mängukomplektid viivad lapsed tegevuste keerisesse koos tuttavate loomade, realistlike keskkondade, lahedate sõidukite ja inspireerivate tegelastega, kes innustavad loomingulist rollimängu reaalsetes sündmustes.

• See LEGO® City Metsapääste ATV (60300) mängukomplekt lõbusate looma- ja maadeavastajate tegelaste ja ATV-ga sobib ideaalselt 5-aastastele ja vanematele seiklejatele.
• Mis on karbis? Kõik, mida lapsed vajavad, on ehitada juhitav ATV koos mängulõksude ja drooni ning puidu, banaani ja koogi elementidega, uurija minifiguuri, 2 ahvikujukest ja skorpionikujuke.
• Lapsed saavad ATV-d vasakule või paremale sõitmiseks kallutada, skorpioni liigutamiseks lõksu kasutada ja selle leiutava ehituskomplektiga mängida lõbusaid loomade päästelugusid.
• Ideaalne sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingitus loomasõpradele. Lapsed saavad seda mängukomplekti kombineerida ka teiste LEGO® City loodussarja mudelitega, et veelgi rohkem tegevust ja seiklusi kogeda.
• Konstrueeritud päästeauto on 4 cm kõrge, 7 cm pikk ja 5 cm lai, nii et uurija kujukeste, droonide ja lõksude jaoks on piisavalt ruumi.
• Ei vaja patareisid. Seda mängukomplekti juhib algajate uurijate kujutlusvõime.
• Komplektis on lihtne 4+ ehitusjuhend ja Instructions PLUS, mis on osa nutiseadmetele mõeldud tasuta rakendusest LEGO® Building Instructions. See interaktiivne ehitusjuhend aitab lastel saada meisterehitajaks.
• LEGO® City Metsapääste ATV viib lapsed tegevuste keerisesse, aidates neil saada rohkem usaldust oma võimete vastu ja parandada põhioskusi, mängides intrigeerivaid lugusid ja stsenaariume, mis kujutavad reaalset elu.
Otsid kvaliteetset laste mänguasja? • LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstusharu standarditele, tagades pidevalt püsiva kvaliteedi, ühilduvuse ja usaldusväärse ühenduse - seda juba alates 1958. aastast.
• Ohutus on oluline. • LEGO® City klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele globaalsetele ohutusnõuetele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 60300 LEGO® City Stunt 
  • Pusletükkide arv: 74
  • Soovitatav vanus alates 5. eluaastast.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

60300 LEGO® City Metsapääste ATV

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 60300 LEGO® City Metsapääste ATV

Kauba ID: 301147
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,05 x 0,14 m, 0,6 kg
Lego seeria: City
Vaade: LEGO®, city klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (4)

60300 LEGO® City Metsapääste ATV
5

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(4)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Natalia K.
22.07.2022

Kena legokomplekt, lastele meeldib. Seal on väga väikesed detailid! - mudel on vajalik kokku panna täiskasvanu järelevalve all.

Evaldas J.
19.05.2022

Ma soovitan! Ostan ja ostan

Julija K.
24.04.2022

Suurepärane - kogusime kohe :)

Zane J.
02.10.2021

Tore, et sain saadetise lubatust varem kätte ☺️

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki