Konstruktor 71326 Playmobil 1.2.3: seiklusmänguväljak

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 1.5 a.
Tüüp: Klotsid, Konstruktorid
Kauba ID: 8157170
4919
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 1. maist

000

Omniva pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

219

DPD pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

259

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 3. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 3. maist

259

Kuller

Reedel, 3. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Konstruktor 71326 Playmobil 1.2.3: seiklusmänguväljak

Kõik on laste jaoks värviline ja täis imesid! Playmobil 1.2.3 pakub värvilisi mänguasju lastele alates 18. elukuust, et aidata väikestel lastel maailma mängides avastada ja kogeda. Playmobil 1.2.3 seiklustorn koos jäätisealusega ei sea kujutlusvõimele piire. Tornis on vaateratas, mis mahutab 3 figuuri. Lapsed saavad ka jäätist sorteerida ja erinevatesse aukudesse paigutada. See mängukomplekt ei ole mitte ainult lõbus, vaid parandab ka peenmotoorikat, kognitiivset mõistmist ja väikelaste keelearengut. Üks kõigi Playmobil 1.2.3 mängukomplektide esiletõst on see, et need sisaldavad suuri, võimatuid alla neelatavaid tükke, mistõttu need sobivad väikestele kätele.
  • Sügavus: 125 mm
  • Kõrgus: 284 mm
  • Laius: 385 mm
  • Vanusepiirangud: 18 kuud - 3 aastat
  • Seiklustorn jäätisekohviku mänguasja ja 5 figuuriga, sealhulgas jäätiselett koos jäätisemüüjaga ja 4 erinevat jäätist.
  • Lihtne, värviline ja lõbus! Parim asi tootevaliku juures: üksikud tükid on piisavalt suured, et neid ei saa alla neelata.
  • Mängukomplekt 18 kuu vanustele ja vanematele lastele, tänu eakohasele suurusele ideaalne laste kätele ja tänu ümaratele servadele lihtne käes hoida
  • Kvaliteetne ja vastupidav disain, puhastage osi (ilma kleebisteta) voolava vee all ja ilma kemikaalideta
  • Sobib kõigile lastele alates 1,5 aastast.

1974. aastal Hans Becki poolt asutatud PLAYMOBIL® on revolutsiooniline mänguasjade looja. PLAYMOBIL® mänguasjad on klassikalised lelud teie kodu lastetubades. Piraatlaevade või meeletu diskoteegi juurest, lõpetades lastehaigla või dinosauruste luudega, töötab PLAYMOBIL® selle nimel, et iga laps leiaks endale selle, mis talle meeldib ja millega ta tahab mängida. Alates ettevõtte loomisest kuni tänase päevani on umbes 3 miljardit erinevat PLAYMOBIL®-i tegelast rõõmustanud lapsi koguni 100 riigis üle maailma. Pole saladus, et see bränd on tõeliselt ainulaadne. Lõppude lõpuks on nii suure hulga erinevate komplektide loomine tõesti keeruline, kuid ka loominguline tee. Brändi heaks töötavad inimesed ütlevad, et kõik neist on pühendunud laste kujutlusvõime ja peenmotoorika arendamisele. Kõik PLAYMOBIL® mänguasjade pisidetailid - osavalt ja sihipäraselt loodud - lapsed saavad mõistatusi lahendada, konstrueerida, mängida ja nautida igat mänguasjakollektsiooni. Ostke oma lastele PLAYMOBIL® mänguasju ja jälgige, kuidas teie laps kiiresti areneb.

Konstruktor 71326 Playmobil 1.2.3: seiklusmänguväljak

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Mänguasi ei sobi alla 1 aasta vanustele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad ära tulla või mille võib laps ära hammustada, sest laps võib nende tõttu lämbuda! Kõik mänguasja pakkematerjalid ja -osad ei ole osa mänguasjast ning on vaja täiskasvanul eemaldada enne lapsele andmist. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Kuubikud

Klotsid on ilmselt kõige lihtsam mänguasja tüüp, kuid need ei ole igavad. Ehitusklotsid on universaalne meelelahutus, kuid sel ajal, kui teie laps avastab ehitamise ja virnastamise rõõme, õpib ta ka palju muud. Klotsidega mängimine ei paranda mitte ainult motoorikat, vaid arendab ka probleemide lahendamise oskust. See on mänguasi, mis on olnud olemas juba sajandeid ja on kindlasti kohustuslik ese teie lapse mänguasjakastis. Isegi kõige lihtsam klotsikomplekt sisaldab fantaasiarikast ja loomingulist mängu. See on üks viis, kuidas väikelapsed arendavad peenmotoorikat ja uurivad selliseid mõisteid nagu varajane matemaatika, geomeetria, probleemide lahendamine ning põhjus ja tagajärg. Kui nad on selgeks saanud klotside omadused - suurus, kaal, kuju ja stabiilsuse tase - ei lähe kaua aega, enne kui nad hakkavad ehitama linnu koos teede ja sildadega.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Konstruktor 71326 Playmobil 1.2.3: seiklusmänguväljak

Kauba ID: 8157170
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,29 x 0,12 m, 2 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nėra
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Playmobil
Soovitatav vanus alates: 1.5 a.
Tüüp: Klotsid, Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Playmobil tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Konstruktor 71326 Playmobil 1.2.3: seiklusmänguväljak
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki