76154 LEGO® Super Heroes Klastuno saar

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Superkangelased
Kauba ID: 301182
4409
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

10. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

10. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

10. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

10. oktoobrist

259

Kuller

10. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

10. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

10. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

10. oktoobrist

259

Kuller

10. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 76154 LEGO® Super Heroes Klastuno saar

Superkangelaste rollimäng 3 igaviku lahingus 6-jalaga Devianti vastu

Võtke laste kätesse Marvel Studios film Igavene tegevus koos Devianti tegevusfiguuri ja 3 superkangelase minifiguuriga.

Tenat, Gilgameši ja Makarit ründas kuuejalgne Deviant, kes oskas hammustada! 3 Igavikul on suurepärased võimed - Tena suudab realiseerida võitlusvahendid. Gilgameš on uskumatult tugev ja Makari jookseb kiiremini kui heli. Kas nad alistavad kurja Devianti? Ainult Teie saate otsustada! Lisaks, kui kogute igavesi LEGO® minifiguure, on see vinge mängukomplekt ainus, mis sisaldab Gilgameshi!

Komplektiga LEGO® Marvel Devianti varitsus! (76154) saavad lapsed taastada filmistuudio Marvel Studios filmi Igavesed tegevustiku ja põnevuse ning välja mõelda oma superkangelaste seiklused. Filmistuudio Marvel Studios 2021. aasta filmist Igavesed inspireeritud seiklused Kui kuuejalgne hambuliste lõugadega Deviant korraldab rünnaku 3 Igavese – Thena, Gilgameši ja Makkari – vastu, peavad lapsed kõigi oma supervõimetega neile appi tulema. 3 superkangelase minifiguuri aitavad lastel ette kujutada, kuidas nad oma supervõimeid kasutavad: Thena oskab kokku kutsuda käsirelvi, Gilgamešil on imejõud ja Makkaril on fenomenaalne kiirus. Ja kui otsid kingitust minifiguuride fännile, siis tea, et see erakordne LEGO mängukomplekt on ainus, milles on olemas Gilgameši minifiguur! Filmistuudio Marvel Studios filmist Igavesed inspireeritud mängukomplektid pakuvad lõputult lõbusat tegevust LEGO Marvel Igaveste-teemalised klotsidest kokkupandavad mänguasjad on erilised mängukomplektid, milles on lahedad tegelaskujud, kes innustavad lapsi loominguliselt mängima ja viivad nad lõputusse rollimängude universumisse.

• See põnev mängukomplekt LEGO® Marvel Devianti rünnak! (76154) annab Marveli filmi tegevustiku ja seiklused väikeste superkangelaste kätesse, kes peavad aitama 3 Igavesel vastu astuda õelale Deviantile.
• Komplektis on 3 LEGO® Marvel Igaveste hulka kuuluva superkangelase minifiguurid – Thena, Makkari ja eksklusiivne Gilgameš – ning muudetava asendiga 6-jalgne Deviant, kellel on avatav ja suletav suu, pistoda, rusikarelv ja kahur.
• Lapsed saavad panna tööle oma supervõimed, kui 6-jalgne Deviant korraldab rünnaku 3 tähtsaima Igavese vastu. Selle põneva, hea ja kurja võitlust kujutava mängukomplektiga ei saa loomingulised rollimängud kunagi otsa.
• Kas otsid lahedat superkangelaseteemalist mänguasja sünnipäevakingiks? See LEGO® Marvel Igaveste mängukomplekt, kuhu kuuluvad filmist tuntud tegelaste minifiguurid ja muudetava asendiga Deviant, on suurepärane kingitus alates 6-aastastele lastele.
• LEGO® Marvel Igaveste-teemaline Devianti rünnaku komplekt, kuhu kuulub ka üle 12 cm kõrgune Devianti figuur, pakub erakordselt põnevat superkangelaste-teemalist tegevust ning näeb lapse toas hea välja.
• Igaveste-teemaline superkangelaste mängukomplekt võimaldab lastel ehitada, mängida ja oma loovuse valla päästa. Tänu lihtsatele komplektis olevatele juhistele võib lõbus tegevus kohe alata!
• LEGO® Marvel Igaveste-teemalised mänguasjad annavad superkangelaste filmi tegevustiku ja seiklused laste kätesse. Lahedate kollektsioneeritavate tegelastega ei pea loomingulised rollimänguseiklused kunagi lõppema.
LEGO® ehitusmänguasjad vastavad tööstusharu rangetele standarditele, mis tähendab, et need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
LEGO® klotse ja osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse, nii võid kindel olla, et sinu lapse ehitusmänguasi vastab rangeimatele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

76154 LEGO® Super Heroes Klastuno saar

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 76154 LEGO® Super Heroes Klastuno saar

Kauba ID: 301182
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,26 x 0,05 x 0,19 m, 0,27 kg
Lego seeria: Marvel
Vaade: LEGO®, marvel klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Superkangelased
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

76154 LEGO® Super Heroes Klastuno saar
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Kristina L.
06.03.2023

Hea kvaliteediga disainer

Жанна М.
03.01.2022

Super!!!!!!!!!!!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki