Konstruktor Auruvedur Cobi, 1723 tk

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Rongid
Kauba ID: 9667097
13200
Lisa korvi
829 / kuus
Sinu linn

Postkontor

4. juulist

199

Omniva pakiautomaat

4. juulist

219

DPD pakiautomaat

4. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

4. juulist

259

Kuller

4. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

4. juulist

199

Omniva pakiautomaat

4. juulist

219

DPD pakiautomaat

4. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

4. juulist

259

Kuller

4. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Konstruktor Auruvedur Cobi, 1723 tk

II maailmasõja perioodist pärit Saksa DR BR 52 auruveduri / Ty2 auruveduri plokkmudeliga komplekt on osa Cobi poolt pakutavast täiesti uuest kollektsioonist "Rongid". Plokkidest konstruktsioon taastoodab tõetruult legendaarse auruveduri kuju, proportsioone ja detaile, mis on ilmselt kõige populaarsem ja äratuntavaim kõigile raudteehuvilistele maailmas. Spetsiaalne 2 in 1 väljaanne sisaldab koguni kahte erinevat lisaplokkide komplekti, mis võimaldavad ehitada Saksa veduri DR BR 52 mudelit, millel on II maailmasõja perioodist pärit Saksa markeeringud või Poola riigi Poola märgistusega vedur. Sõjajärgse Poola Rahvavabariigi ajast pärit raudteed. Lisaks erinevatele erinevate sümbolite, numbrite ja tähistusega plokkidele on komplektis ka muudetud, suuremad Poola konstruktsioonile mõeldud esi- ja tagatuled, valitud erinevat värvi klotsid, samuti kaks erinevat kuju: Saksa rongijuht II maailmasõjast. ja Poola rongijuht sõjajärgsel perioodil PKP vorm iseloomuliku riigiembleemiga - kommunistide poolt eemaldatud kuningliku krooniga Poola kotkas.

Mõõtkavaga 1:35 vedurimudelil on lisaks üksikasjalikele detailidele, nagu sümbolid, nummerdamine ja märgistus, veduri masinaruumis veel arvukalt "kellade" trükiseid. Tänu masinaruumi kergesti eemaldatavale katusele saate vaadata sisemusse, et näha sõiduseadmete tõetruult reprodutseeritud detaile. Hoolitsesime ka sellise detaili eest nagu söe põlemise imitatsioon kaminas!

Nii nagu tõelisel auruveduril, on kogu rattamehhanism kokku ühendatud nii, et see liigub üheaegselt. Mudeli sees on käigud, mis loovad keeruka mehhanismi, mis tagab rataste ja kogu ajami realistliku liikumise. Kogu süsteemi liigutamiseks vajutage lihtsalt mudelit õrnalt.

Veduril koguni neli erinevat rattakujundust, millest mõned sisaldavad räigeid ehk eriservi, panevad mudeli hästi plokirajal püsima ning suudab ületada ka plokkkurve, mille kaldeskaala on R88 või suurem. Tasub lisada, et mudel on täielikult ühilduv, st sobib teiste plokkide markide plokiradadega.

Komplekti kuulub kaks veduri nimega asendusplaati, mille vahel valida: Saksa BR 52 ja Poola Ty2. Cobi tootis ka oma ploki kuju, mis imiteeris osa rajast. Komplektis on viis sellist sektsiooni kogupikkusega ligikaudu 65 cm. Rada on valmistatud kaasaegse kahevärvilise sissepritsetehnoloogia abil, mis tähendab, et iga eraldiseisev umbes 13 cm pikkune sektsioon on üks element - monoliit ja on valmistatud kahest erinevat värvi plastikust, mis on omavahel ühendatud. Hallid terasrööpad paistavad selgelt silma väga realistlikult valmistatud pruunide raudteeliiprite hulgast. Igal raudteeliipril puuduvad nähtavad naastud, mis parandavad nende realistlikkust ning igaüks neist on kaetud laudtekstuuri ehk puidusüü imitatsiooniga. Rööbasteid saab kinnitada ehitusplaatidele ja omada tehnilist auku, tänu millele saab rööbastee nt kruvi või naela abil püsivalt raudtee dioraama külge kinnitada.

See komplekt on ideaalne kingitus igale ajaloo- ja raudteehuvilisele.

Ehitage ajalugu, telliskivi haaval!

BR 52 ehk Ty2 ehk Ty42 on Saksa disainiga kaubaauruvedur, mida toodeti paljudes Euroopa tehastes aastatel 1942–1945. See oli väga odav, lihtne ja samas väga töökindel auruvedur. Poolas kasutati pärast Teist maailmasõda neist sõidukitest üle tuhande kahesaja Poola riigiraudtee konstruktsioonides. Vedur võis vedada kuni 620-tonnise kogumassiga kaubaronge kiirusega 80 km/h või 1700 tonni kiirusega 50 km/h. Seda auruvedurit kasutati korduvalt ka reisirongide vedamiseks.

-1723 kvaliteetset eset

-toodetud ELis üle 20-aastase traditsiooniga ettevõtte poolt,

- vastama lastetoodete ohutusstandarditele,

- täielikult ühilduv teiste kaubamärkide ehitusplokkidega,

- trükistega plokid ei deformeeru ega tuhmu mängimise või temperatuuri mõjul,

- 2-ühes komplekt sisaldab eraldi Saksa ja Poola märgiseid, mille vahel valida,

- mudel mõõtkavas 1:35,

-2 kuju: Saksa ja Poola raudteelane,

-2 plokki komplekti nimega,

-5 sirget rajalõiku,

-PAD prinditud, ainult püsitrükid, kleebised puuduvad.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Konstruktor Auruvedur Cobi, 1723 tk

Kauba ID: 9667097
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,45 x 0,31 m, 2 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Cobi
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Rongid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cobi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Konstruktor Auruvedur Cobi, 1723 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki