Interaktiivne õppelaud SMOBY

-20% soodustust koodiga APRILL424 0 p. 00:00:00
5270
Lisa korvi
697 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Interaktiivne õppelaud SMOBY

Little Smoby sari loodi väikesi lapsi silmas pidades. Siit leiame palju mänguasju – garaaže, autosid, kööke ja väikseid mänguasju. Kõik on hoitud pastelsetes toonides. Need on laste lemmikmänguasjad – täiesti uus versioon. Smoby Little Interactive Table on multifunktsionaalne mänguasi. Nelja värvilise klotsiga sorteerija võimaldab väiksel esmalt proovida kujundeid ära tunda. Lihtsad tellised sobivad kergesti vastavatesse aukudesse. Vahelduse huvides on igal esemel naeratava looma pilt. Sobiva kollase palliga liumägi toetab lapse käe-silma koordinatsiooni. Heli väljastavad nupud pakuvad väikesele mängijale huvi. Smoby Little laua pöörlevad ja libisevad tükid kaasavad beebi mängu. Mänguasja ümarad pinnad on kujundatud väikeseid käsi silmas pidades. Toodet iseloomustab kindel töötlemine ja vastupidavus. Sisu ja omadused: pallivabastusrada, kaasas 1 pallikatapult, peegel, kujusorteerija. Kõrgus: ca 53 cm, aluse mõõdud: 47 x 47 cm. Toote pikk kasutusiga – pikk kasutusiga, kvaliteetsed materjalid, kergesti puhastatavad, toode ja pakend on taaskasutatavad.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Interaktiivne õppelaud SMOBY

Kauba ID: 6665582
Kategooria: Beebide mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,49 x 0,58 x 0,16 m, 2,8 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Kaubamärk: Smoby
Vanus alates: 12 kuud
Tüüp: Arendavad mänguasjad ja mängud, Hariduslikud mänguasjad ja mängud, Tegeluskeskused
Vaade: Smoby, arendavad mänguasjad ja mängud beebide mänguasjad, Smoby, hariduslikud mänguasjad ja mängud beebide mänguasjad, Smoby, tegeluskeskused beebide mänguasjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Smoby tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Interaktiivne õppelaud SMOBY
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki