Kiikhobune ükssarvik

Täpsustused:
Vanus alates: 36 kuud
Tüüp: Kiikloomad
Kauba ID: 9412431
-20% soodustust koodiga APRILL424 0 p. 00:00:00 0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
9690
Lisa korvi
743 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Omniva pakiautomaat

17. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

17. maist

199

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

17. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

17. maist

199

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kiikhobune ükssarvik

Kiikhobune Kiikhobune Valge ükssarvik Tere tulemast maagia ja lõbu maailma koos meie väikese kiikhobusega, mis toob laste näole naeratuse! See imearmas kreemjas ükssarvik on ideaalne kaaslane laste seiklustele. Patareide toitel (3 x R6 AA – ei kuulu komplekti), hakkab see kõrva vajutades mängima rõõmsat meloodiat, lisades lõbususele maagiat. Meie mure teie lapse turvalisuse pärast on äärmiselt oluline – seepärast on meie hobune valmistatud materjalist, mis on katsudes meeldiv ja millel puuduvad teravad otsad. Varustatud rihmadega, tagab ohutuse kiikumisel. Lisaks on hobune valmistatud suures osas puidust, mis tagab mänguasja kõrge kvaliteedi. Hobuse mõõtmed on muljetavaldavad: kõrgus 48 cm, pikkus 60 cm ja laius 33 cm. Käepidemed on 7 cm pikad, mis teeb need väikestele kätele mugavaks. 30 cm kõrgune, 18 cm laiune ja 15 cm sügavune iste on loodud pakkuma mugavust ja stabiilsust. See hobune pole mitte ainult suurepärane mänguasi, vaid toetab ka laste oskuste arendamist. Tänu sellele saavad pisikesed oma maagilises maailmas imelistel seiklustel oma motoorseid oskusi ja tasakaalu arendada, aga ka kujutlusvõimet arendada. See on suurepärane kingitus, mis toob palju naeratusi ja rõõmu! Hobuse mõõdud: 48 cm x 60 cm x 33 cm Pakendi mõõdud: 49 cm x 60 cm x 35 cm CE sertifikaadiga ja vastab EN71 standardile. Mänguasi on mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kukkumisoht. Ärge jätke alla 36 kuu vanuseid lapsi järelevalveta istuma ega mängima.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Kiikhobune ükssarvik

Kauba ID: 9412431
Kategooria: Beebide mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,22 x 0,2 m, 5 kg
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: R6
Kaubamärk: Lean Toys
Vanus alates: 36 kuud
Tüüp: Kiikloomad
Vaade: Lean Toys, kiikloomad beebide mänguasjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lean Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kiikhobune ükssarvik
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki