Suur kallur, 55 cm

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 1.5 a.
Tüüp: Autod
Kauba ID: 8563221
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
3179
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Suur kallur, 55 cm

Kirjeldus
Giant Truck Kallur Farmer on fantastiline, suur auto hoida roheline, põllumajandustootja värve.
Sõidukil on esiküljel konks (stringi paigaldamise võimalus, tõmblukud) ja tagaküljel. Tagumine veokonks võimaldab kinnitada haagis, nt alates Gigant Traktor komplekt haagisega. Kalluril on avatud näoga ämber, millel on mugav käepide, millele laps saab kanda, mida iganes ta soovib.
Lapsed armastavad võimalust laadida, mahalaadida ja transportida oma lemmikmänguasju, samuti hullumeelset sõitu kodus ja aias. Suur vastupidavus (kandevõime kuni 150 kg) tagab suurepärase lõbu nii üksi kui ka sõprade ja vanemate seltsis. Tugev ja vastupidav, multifunktsionaalne disain süttib kõigi raskete kaubaveokite väikeste fännide südameid ja teenib neid aastaid.
Fun Dumper Trucker seeria Gigant Truck stimuleerida kujutlusvõimet noorim, toetada käsitsi oskused ja koordineerimine lapse ja värvilised elemendid aitavad õppida maailma värve. Mänguasi on valmistatud kõrgeima kvaliteediga lastele ohututest materjalidest. See sobib mängimiseks nii kodus kui ka vabas õhus.Tugev ja vastupidav konstruktsioon, tohutu vastupidavus (kandevõime kuni 150 kg)Hiiglaslik dump truck, 55 cm pikk, on avatud suu masin mugav käepide2 saagi ees ja taga (võite lisada teise sõiduki või haagise Gigant seeria ja tõmbekaabel) Seda saab kasutada sõidukina erinevate esemete või mänguasjade vedamiseks ja lapse liikumiseks sõltumatult kõrgeima kvaliteediga vastupidavast ja vastupidavast ja vastupidavast ja vastupidav ilmastikutingimustele, ohutud materjalid, mis on valmistatud vastavalt Euroopa Liidule
Standardid Mängi kasutamise Gigant Truck Wader Rider poolt Wader stimuleerib kujutlusvõimet lapse, toetab oma käsitsi oskused ja koordineerimine liikumise ja tutvustab maailma värvid
Osa number
65015
Tüüp Kallurid
Stuff Plastic Vanus
Minimaalne 12 kuud Sugu Poisid Värv Gray Värv Roheline Pikkus 55 cm
Muud omadused
Pakendi mõõtmed: 55 x 36 x 32 cm

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Suur kallur, 55 cm

Kauba ID: 8563221
Kategooria: Mänguasjad poistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,53 x 0,36 x 0,32 m, 0,36 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ne
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Wader
Soovitatav vanus alates: 1.5 a.
Tüüp: Autod
Vaade: Wader, autod mänguasjad poistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wader tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Suur kallur, 55 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki