Nukumaja kohvrimööbel

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukumajad
Kauba ID: 9411741
5450
Lisa korvi
721 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nukumaja kohvrimööbel

Kokkupandav Suur Nukumaja Kohvrimööbel Kohvris maja on mänguasi, mis täidab iga nukufänni unistuse. Maja on imeliselt valmistatud ja tänu võimalusele voltida see reguleeritava sangaga kohvriks, saab sellega mängida sõna otseses mõttes igal pool. See sulgub ja avaneb armsa liblikaga. Eksklusiivne maja on kohandatud 29 cm kõrgustele nukkudele, nii et selles saab mängida iga nukk tüdruku kollektsioonist. Kokkupandud maja meenutab väga tüdrukulikku, pastelset pika sangaga kohvrit. Erksad, roosad ja lillad värvid on kombineeritud valgete aksessuaaridega, mis meeldivad kindlasti igale tüdrukule. Kohvri sisemus sisaldab täielikku komplekti nukuga mängimiseks vajalikke elemente. Nukumaja on väga avar, sobib ideaalselt ühele nukule elamiseks ja sõbrannade kohvile kutsumiseks. Maja on jagatud kaheks osaks - elutuba ja magamistuba ning selles on erinevaid elemente - sealhulgas diivan ja voodi, samuti laud, kohv kruusis ja plasmateleviisor. Kõik komplekti elemendid on hoolikalt valmistatud ja inspireeritud tõelistest täissuuruses aksessuaaridest. Nukumaja komplektis on: - suur lahtikäiv voodi, - diivan koos voodipesukonteineriga, - peegliga tualettlaud, - avatava sahtliga öökapp, - 2 lambivarju, - aplikatsioon seinale ja kell, - avatavate ustega kapp, - suur diivan, - riiul, - plasmateleviisor puldiga, - laud tooliga, - pudel lilledega, - raam fotoga, - mobiiltelefon, - dekoratiivne kujuke delfiiniga, - kohv kruusis ja joogis jääkuubikutega,- juukseharjad ja 3 pudelit imitatsioonikosmeetikaga,-pehme padi ja tekk Mänguasja elementide mõõdud:- lahtivolditud majake:57cm x 8,5cm,-kõrgus katuseni:35 cm, - käepideme kõrgus: 51,5 cm, - voodi: 30 cm x 11 cm, - diivan: 40 cm x 8,5 cm x 4 cm. Karbi mõõdud: 36 cm x 29,5 cm x 17,5 cm Nukk ei kuulu komplekti! Kohvris maja on valmistatud sertifitseeritud tugevast plastikust. Mänguasjal on CE sertifikaat, mis tagab mänguasja kasutamise ohutuse. Elementide komplekt on pakendatud värvilisse karpi, sobib suurepäraselt kingituseks tüdrukule.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Nukumaja kohvrimööbel

Kauba ID: 9411741
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,2 x 0,32 m, 2,1 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Lean Toys
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukumajad
Vaade: Lean Toys, nukumajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lean Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nukumaja kohvrimööbel
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki