Elusbakterid Tetra SafeStart, 250 ml

Täpsustused:
Tüüp: Hooldusmeetmed
Kauba ID: 9872467
1949
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

23. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

23. septembrist

219

DPD pakiautomaat

23. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

23. septembrist

259

Kuller

23. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

23. septembrist

219

DPD pakiautomaat

23. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

23. septembrist

259

Kuller

23. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Elusbakterid Tetra SafeStart, 250 ml

"Tetra SafeStart 250ml - Bio starter - elusad bakterid".

"Tetra SafeStart“ - on bioloogiline starter koos elusate bakteritega, mis võimaldab teie uut akvaariumi kohe täiendada. Bakterid loovad kohe bioloogiliselt aktiivse keskkonna. Starter akvaariumide jaoks. Lihtne kasutada. Väga tõhus ja efektiivne.

Peamised omadused:

  • Bakterite ettevalmistamine akvaariumide jaoks akvaariumiveega?
  • Väga tõhus.
  • Kohene toime
  • Stabiliseerib kiiresti bioloogilise tasakaalu akvaariumis
  • Sisaldab populaarseid nitrifitseerivate bakterite tüvesid Nitrospira
  • Originaalpakend, 250 ml pudel

Meie akvaariumid on killuke looduslikust keskkonnast, kus me püüame luua väikese ökosüsteemi. Meie akvaariumide nõuetekohase toimimise tagab toimiv filtreerimine ja bakteripreparaatide regulaarne kasutamine. Ökosüsteemid toimivad tänu kasulikele bakteritele. Meie akvaariumid ei erine sellest. Uute ja olemasolevate akvaariumide regulaarne bakteritega varustamine tagab hästi toimiva ja puhta vee.

Iga akvaarium on ebastabiilne ja kalduv vetikate kasvule, kui see on kord loodud. Tetra Safestart kiirendab sobiva bakterifloora teket ja akvaariumi küpsemist ning stabiliseerib akvaariumi tingimusi. Biostart sobib kasutamiseks äsja paigaldatud akvaariumides, pärast filtri puhastamist ja pärast veevahetust. See stabiliseerib kohe keskkonna ja aktiveerib akvaariumi bioloogiliselt.

Tetra Safestart on rikkalikult formuleeritud toode akvaariumidele, kus elavad krevetid, kalad ja dekoratiivtaimed. Sisaldab kasulikke baktereid. Toode parandab teie akvaariumi elusorganismide seisundit, säilitab tervisliku keskkonna ja toetab tõhusalt filtreerimist.

Tetra SafeStart on ainulaadse patenteeritud koostisega bakteriaalne preparaat. See on ainus toode turul, mis sisaldab populaarseid Nitrospira nitrifitseerivaid bakteritüvesid, mis stabiliseerivad akvaariumi ja parandavad filtratsiooniprotsessi. Tetra SafeStart on soovitatav nii uute akvaariumide sisseseadmisel kui ka igapäevaste veevahetuste puhul. Iga veevahetuse puhul.

Kiirendab äsja paigaldatud akvaariumi valmimisaega. Väldib mürgiste lämmastikuühendite kogunemist ja võimaldab kalade kiiret asustamist.

Vähendab kahjulikku ammoniaagi ja nitraatide taset akvaariumis. Loob bakterite kasvuks optimaalse keskkonna.

Kasutage akvaariumi seadistamisel „Tetra Safestart“. Uue akvaariumi sisseseadmisel kasutage 5 ml iga 6 l vee kohta. Kandke otse akvaariumivette, kasutades selleks korgi. 250 ml vedelikku on piisav 300 l akvaariumi jaoks.

Seda saab kasutada ka töötavas akvaariumis. Võite kasutada ka „Tetra Safestart“. Tetra Safestart. Filtri keskkonda tuleb puhastada, et tagada piisav veevool ja vähendada DOC (lahustunud orgaanilise aine) sisaldust. DOC (lahustunud orgaaniline aine). Filtri keskkonna pesemine võib eemaldada kasulikud bakterid. Tetra Safestart täiendab bakterifloorat iga veevahetusega. See hoiab ära akvaariumis juba väljakujunenud bioloogilise tasakaalu häirimise. See on hea kätele ja jalgadele. Kasulik ka karantiinis olevate kalade jaoks. See on kasulik ka kalade karantiinis hoidmiseks.

See toode sobib kõikidesse akvaariumidesse.

Säilitatakse 12 kuud temperatuuril 2-30 °C.

„Tetra Safestart Bio-Starter“ suurepärane täiendus on „Tetra AquaSafe“, mis eemaldab kraaniveest kloori ja raskemetallid.

Komplekt sisaldab:

  • "Tetra Safestart" 250 ml
  • Originaalpakend.

Spetsifikatsioonid

  • Maht: 1 tk: 250 ml maht:
  • Pakend: pudel
  • Maht: 250 ml mahuga, 250 ml mahuga, 250 ml mahuga, 250 ml mahuga. Pakend: pudel: 300 l
  • Akvaarium: jah
  • Mereakvaarium: ei

Üldine tooteinfo: Elusbakterid Tetra SafeStart, 250 ml

Kauba ID: 9872467
Kategooria: Akvaariumid ja lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,24 x 0,15 m, 0,3 kg
Tüüp: Hooldusmeetmed
Vaade: Tetra, hooldusmeetmed akvaariumid ja lisatarvikud
Kaubamärk: Tetra
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tetra tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elusbakterid Tetra SafeStart, 250 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki