Petoneer on nutikas lemmikloomalõhna absorbeerija

Täpsustused:
Tüüp: Plekke ja lõhnu eemaldavad ained
Kauba ID: 2132962
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
2855
2855 /tk
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Petoneer on nutikas lemmikloomalõhna absorbeerija

Nutikas lõhna eemaldamine

Petoneer Smart Odor Eliminatoriga tagage puhtam, värskem ja tervislikum õhk meeldivamate lõhnadega. Varustatud nutika IR-anduriga – see teab kohe, millal tegutseda. Mikro-USB kaudu laadimine ei ole aeganõudev ja on väga mugav. Kahes režiimis töötamine muudab seadme kohandamise oma vajadustele lihtsaks. Õhuvärskendaja tööulatus on 360° – seega võite olla kindel, et see puhastab ideaalselt kogu ruumi õhku. Vabane bakteritest ja unusta halb hingeõhk tänu Petoneerile!

Kaasaegsed lahendused

Avastage osooni potentsiaal. Hapniku aktiivse lagunemise protsess neutraliseerib ja lagundab lõhnamolekule, peatab bakterite kasvu ning hoiab puhta ja värske õhu. Nii saate hüvasti jätta traditsiooniliste filtritega, mis lõhnade kõrvaldamise asemel need lihtsalt maskeerivad. Osoon võimaldab teil hoida kodus paremat õhukvaliteeti pikema aja jooksul. Teie kassi liivakastist levivad ebameeldivad lõhnad jäävad vaid ebameeldivaks mälestuseks.

2 töörežiimi – uuenduslik ventilatsioon

Seade võib töötada 2 režiimis – valige endale sobivaim. Esimene režiim sisaldab taimerit ja võimaldab teatud ajavahemike järel osooni vabastada. Teine režiim põhineb infrapunaanduril. Kui spetsiaalne andur tuvastab liikumise, eraldub osoon 1 minuti pärast. Lisaks võimaldab kanistri spetsiaalne disain õhuvooluga aktiivseid hapnikumolekule kiiresti vabastada. Selle eest vastutab 3-suunaline ventilatsioon. Tänu sellele saab seadme tööulatust oluliselt suurendada.

Nutikas andur

Seade on varustatud nutika IR-anduriga, mis võimaldab õhuvärskendajal vajadusel automaatselt töötada. See salvestab, kui teie lemmikloom kasutab liivakasti. Seega võib elustamisprotsess alata kohe, kui kass oma vajaduste eest hoolitseb ja lahkub. See tagab, et halb lõhn eemaldatakse isegi enne, kui tunnete selle lõhna.

Võimas aku

Deodorisaator on varustatud kvaliteetse 2200 mAh liitiumakuga. Tänu sellele ühele laadimisele saate seadmega töötada kuni neli päeva. Unustage sassis juhtmed, mille otsa on lihtne komistada. Samuti ei pea te sõltuma sellest, kas teil on seadme sisestamiseks pesa. Juhtmeta juhtimine annab teile vabaduse, millest olete unistanud.

Lihtne paigaldus

Seade on äärmiselt kompaktne, nii et saate selle panna peaaegu kõikjale, kuhu soovite – isegi kassiliivakasti. Tänu magnetilisele kleepuvale kinnitusele on selle paigaldamine äärmiselt lihtne ja intuitiivne. Lihtsalt eemaldage kaitsekleebis ja kleepige nutikas desodoraator soovitud kohta.

Pakendis:

  • Petoner Smart lõhnaeemaldaja
  • USB-juhe
  • Metallplaadi kleebis ja vahtplastist kleebis

Tehnilised andmed

Mõõdud: 99,6 mm x 51,7 mm x 41,5 mm

Kaal: 153 g

Toide: liitiumaku 2200 mAh

Tööaeg: 4 päeva

Liides: Micro USB

Materjal: ABS

Toide: DC 5V

Kaitsta otsese päikesevalguse eest ja hoida temperatuuril alla 50°C Ärge lõhkuge ega põletage isegi tühjana. Ärge pihustage lahtisele leegile ega hõõguvale materjalile. Hoida eemal süüteallikatest - suitsetamine keelatud. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Üldine tooteinfo: Petoneer on nutikas lemmikloomalõhna absorbeerija

Kauba ID: 2132962
Kategooria: Hooldus/grooming
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,1 m, 0,2 kg
Ettenähtud: Kassid, Koerad
Maht: -
Kogus: 1 tk
Tüüp: Plekke ja lõhnu eemaldavad ained
Kaubamärk: Petoneer
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Petoneer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Petoneer on nutikas lemmikloomalõhna absorbeerija
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki