Petoneer Smart Odor Eliminator Pro

Täpsustused:
Tüüp: Kassiliiva lõhna eemaldaja
Kauba ID: 5991932
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
3139
3139 /tk
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Petoneer Smart Odor Eliminator Pro

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro paneb teid unustama ebameeldivad lõhnad, mis levivad teie kassi liivakastist või mujalt. See tagab tõhusa steriliseerimise ja desodoreerimise ilma tarbetute kulumaterjalide tootmiseta – seega on see keskkonnasõbralik ja säästab raha. Linkige see rakendusega, et pääseda juurde paljule kasulikule teabele. Seadmel on infrapunaandur, mis tuvastab teie lemmiklooma olemasolu. Vastupidav aku tagab kuni 4-7 päeva kasutusea ning tänu oma kompaktsele suurusele sobib see paljudeks rakendusteks.

Tõhus töö – lai katvus

Seade kasutab aktiivset hapnikku ja negatiivseid ioone, mis eemaldavad usaldusväärselt lõhnad ja garanteerivad põhjaliku steriliseerimise. See töötab 360 ° raadiuses, nii et see katab kogu ruumi – ükski nurk ei jää vahele. Nii et teile ja teie lemmikloomale antakse puhas ja värske õhk. See vähendab lõhna täpsusega 84,8% ja steriliseerimise määraga 99,91%. Smart Odor Eliminator Pro üllatab teid oma tõhususega!

Kahekordne puhastusvõimsus

Osoon mitte ainult ei aita kaasa lõhna kõrvaldamisele, vaid võitleb tõhusalt ka bakteritega, hoides ära nende paljunemise ja nakkuste tekitamise. Absorber toodab ka negatiivseid ioone. Kõik see aitab vabaneda ebameeldivast lõhnast, aga ka hoolitseda parema õhukvaliteedi eest valitud kohas. Nii saab teie kass liivakasti turvaliselt kasutada – ebameeldivate infektsioonide oht väheneb oluliselt.

Tõhus kahjulike ainete eemaldamine kogu päeva jooksul

Smart Odor Eliminator Pro töötab korrapäraste ajavahemike järel, et tagada järjepidev ja tõhus töö. Kõik, mida pead tegema, on see sisse lülitada – ta hoolitseb kõige muu eest. Seade lülitub sisse iga 15 sekundi järel, et eemaldada 15 sekundiks lõhnad, bakterid ja tolm. See on optimaalne lahendus, mis tagab pideva ja tõhusa puhastamise.

Tuvastab teie lemmiklooma olemasolu

Kuid see ei lõpe sellega! Seade on varustatud infrapunaanduritega, mis paistavad silma laia ulatuse ja kõrge tuvastamistäpsusega. See tähendab, et kui teie kass satub liivakasti, lakkab absorber ajutiselt töötamast. Kui teie lemmikloom on töö lõpetanud ja andurid tuvastavad, et see on lahkunud, lülitub Smart Odor Eliminator Pro minuti pärast uuesti sisse ja naaseb pidevalt õhku puhastama.

Hankige mugav juurdepääs kasulikule teabele

Seade toetab Bluetoothi ​​ja saate selle siduda ka rakendusega Petoneer. Kui teete seda, pääsete juurde olulisele teabele, nagu aku olek. Samuti saate kontrollida, kui sageli teie kass liivakasti kasutab – ligikaudne arv infrapunaandurite tõttu.

Väike suurus - palju rakendusi

Absorberi kompaktne suurus tähendab, et saate seda edukalt kasutada väikestes, ligikaudu 0,125 m3 ruumides. Saate selle lihtsalt liivakasti panna ja palju muud! Sobib ideaalselt kingakappi, kraanikausi alla, külmikusse ja isegi kaanega prügikasti. Ühesõnaga, see sobib kasutamiseks kõikjal, kus võib tekkida ebameeldiv või tugev lõhn.

Lisateenuste hulka kuuluvad mugavus ja ohutus

Seade on loodud pakkuma kasutajatele maksimaalset mugavust. Integreeritud LED-indikaatorid annavad teile kõige olulisemat teavet lõhnasummuti ja selle aku oleku kohta. Smart Odor Eliminator Pro on samuti lihtne paigaldada ning spetsiaalselt disainitud kinnitusklamber kaitseb seda kukkumise eest. Seadmel on ka intuitiivne nupp, mis on paigutatud nii, et selle juhusliku vajutamise oht on minimaalne.

Pikk tööaeg

Smart Odor Eliminator Pro ei vaja täiendavaid patareisid ega välist toiteallikat. Seade on varustatud vastupidava 2600 mAh akuga. Saate seda laadida USB-C kaabli abil. Pakub tööaega kuni 4-7 päeva. Kas kardate, et absorbeerija loobub ootamatult teie teenusest kõige sobivamal hetkel? Ära ole! Kui aku on tühi, süttib vastav märgutuli punaseks.

Kasti

Nutikas lõhnade hävitaja

Kinnitusklamber

Vahtkleebis x2

USB-C-USB-A kaabel

QIG

Spetsifikatsioon

Kaubamärk Petoneer

Nimi Smart Odor Eliminator Pro

Mudel SU001-T

Materjal ABS

Mõõdud 83x83x33mm

Netokaal 121g

Kasulik pind 0,125 m3

Nimivõimsus 0,35W

Tööpinge DC 3,4 V ~ 4,2 V

Üldine tooteinfo: Petoneer Smart Odor Eliminator Pro

Kauba ID: 5991932
Kategooria: Hooldus/grooming
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,19 x 0,18 m, 0,4 kg
Ettenähtud: Kassid
Maht: -
Kogus: 1 tk
Tüüp: Kassiliiva lõhna eemaldaja
Kaubamärk: Petoneer
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Petoneer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki