Canagan Dog Free-Range koos kanaga, 6 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 6 kg
Kauba ID: 10160917
7280
1213 /kg
Lisa korvi
760 / kuus
Sinu linn

Postkontor

9. oktoobrist

199

Kuller

9. oktoobrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. oktoobrist

199

Kuller

9. oktoobrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Canagan Dog Free-Range koos kanaga, 6 kg

Kasutamine: Canagani esmakordsel toitmisel soovitame toita järk-järgult nädala jooksul. Esimesel päeval segage 25% Canagani 75% eelmise toiduga, kolmandal päeval 50% mõlemat, viiendal päeval 75% Canagani, seitsmendal päeval kuni 100% Canagani.
Kui koer on ülekaaluline, vähendage toidukogust 10%. Kui koer tundub liiga väike, suurendage toidukogust 10%. Jätkake, kuni saavutate soovitud kaalu. Veenduge alati, et puhas joogivesi oleks saadaval. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
 

Koostis:Värskelt valmistatud kondita kana (26%), kuivatatud kana (25%), bataat, herned, kartul, herneproteiin, lutsern, kanarasv (3,1%), kuivatatud muna (3,1%), kanakaste (1,6%), lõheõli (1,2%), mineraalid, vitamiinid, glükoosamiin (1000 mg/kg), MSM (1000 mg/kg), õun, porgand, spinat, liiv, merevetikad, fruktooligosahhariidid, kondroitiin (700 mg/kg), kummel, piparmünt, saialill, jõhvikas, aniis ja lambalääts
Analüütilised koostisosad:
Toorproteiin 33%, rasv 17%, toorkiud 3,50%, toortuhk 9%, niiskus 8,50%, oomega 6 2,80%, oomega 3 0,90%, kaltsium 1,86%, fosfor 1, 42%.
Toidu lisaained (kilogrammi kohta):
A-vitamiin 16 250 IU, D3-vitamiin 2400 IU, E-vitamiin 240 IU, raud(II)sulfaatmonohüdraat 641 mg, tsinksulfaatmonohüdraat 577 mg, mangaansulfaatmonohüdraat 141 mg, vasksulfaatpentahüdraat 46 mg 3 mg
 

„Free-Run Chicken“ „Canaganilt“ on spetsiaalne teraviljavaba koeratoit, mille on välja töötanud eksperdid, et pakkuda nende esivanemate toitumisele lähedast õiget toitumist, milles on õige valkude ja süsivesikute vahekord ning rohkelt köögivilju ja taimi.
See täiskasvanud koeratoit sisaldab ainult tervislikke koostisosi ja värskelt valmistatud Free-Run Chickenit. Kanaliha on suurepärane valgu, vitamiinide, fosfori ja seleeni allikas, mis on kasulikud immuunsüsteemile. See koeratoit sisaldab ka maguskartulit, mis on hästi seeditav, esmaklassiline, aeglaselt vabaneva energia allikas, mis on rikas antioksüdantide poolest ja suurepärane lahustuvate kiudainete allikas.
Peamised eelised:
  • Ideaalne täiskasvanud koertele ja kutsikatele
  • Ilma teraviljata
  • Värskelt valmistatud Free Run kana
  • 40% köögivilju ja taimseid vitamiine + mineraalaineid
  • 60% toiteväärtusega loomset päritolu koostisosi

Üldine tooteinfo: Canagan Dog Free-Range koos kanaga, 6 kg

Kauba ID: 10160917
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,6 m, 6 kg
Looma vanus: Täiskasvanutele
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Canagan, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Diabeetikutele
Kaubamärk: Canagan
Paki kaal: 6 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canagan tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Canagan Dog Free-Range koos kanaga, 6 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki