Digikaamera Panasonic Lumix DC-GH5 Body

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 3840 x 2160
Täisresolutsioon: 5184 x 3888
Kauba ID: 2010632
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1 05700

1 tk on jäänud

Lisa korvi
3994 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 3. maist

000

Omniva pakiautomaat

6. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

6. maist

199

DPD pakiautomaat

6. maist

249

Smartpost pakiautomaat

6. maist

259

Kuller

6. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

6. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

6. maist

199

DPD pakiautomaat

6. maist

249

Smartpost pakiautomaat

6. maist

259

Kuller

6. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Panasonic Lumix DC-GH5 Body

Panasonic Lumix DC-GH5 Body

Võimas süsteemi kaamera.

LUMIX GH5 abil suudab ekstreemspordifotograaf Steven Clarey sammu pidada kiiresti liikuvate objektidega ja rõõmustada meid hingematvate tulemustega. Vaadake, mida ta teha saab.

20,3 MP täiuslikud pikslid täiusliku pildi saamiseks

LUMIX GH5 kasutab LUMIX G digikaamerate ajaloo parima pildikvaliteedi jaoks võimsaid 20,3-megapiksliseid „Live MOS“ digitaalseid andureid. Kui madalpääsufilter andurilt eemaldatakse, saate enesekindlalt teha ülikõrgeid dünaamilise ulatusega fotosid ilma moonutusteta. Ilus LUMIX GH5 - teie loodud ja „Panasonic“ tehnoloogide poolt valmistatud kaamera.

Ilus „Venus Engine“

Täiustatud digitaalse „Live MOS“ anduri ühendamine uue „Venus Engine 10“-ga pakub erakordseid värvide detaile ja naturaalse kujutise tekstuuri. Suure hulga pikslite tekitatud heledus ja detailide arukas töötlemine tagavad suurepärase heleduse ja kontrasti. Kolmemõõtmelise värvihalduse, rikkalike tumedate ja heledate toonide värvide ning ülitäpse mitmeprotsessilise NR-i abil on teie fotod erakordsed. Videosõpradele avaldab muljet täiustatud sensoorne dünaamiline ulatus koos kõrgete ISO tundlikkuse sätetega.

1-teljega* 4K 60p/50p sujuv ja kvaliteetne video salvestus

LUMIX GH5 abil saate selle viia professionaalse fotograafia järgmisele tasemele ja nautida võimalust jäädvustada ülitäpset ja sujuvat 4K 60p / 50p (QFHD 4K: 3840 x 2 160 / MOV või MP4) videoid. Kõrgem kaadrisagedus kompenseerib täiuslikult värelust ja saate video redigeerimise ajavahemikus jäädvustatud materjali aeglustada, kaotamata detaile. See tagab ka pöörde juhtimise ja vähendab kõikuva särituse efekti, nähtav madalama kaadrisagedusega.

1-teljega maailmas* 4:2:2 10-bitine salvestus sisemällu

Nautige LUMIX GH5 abil enneolematut 4:2:2 10-bitist 4K videosalvestust sisemällu. Näiteks 10 bitti annavad edasi muutuva taeva ja päikeseloojangu peensusi ilma joonteta, mis iseloomustavad 8 bitti. Kaamera abil filmide tegemise võimalus pakub amatöörkino loomiseks uusi võimalusi; saate salvestada 4:2:2 10 bitti SD-kaardile ja voogesitada samal ajal välimises kuvas või täismõõdus HDMI-pordiga ühendatud salvestusseadme kaudu **. 10-bitine 4:2:2 salvestus tagab värvide ja ülemineku usaldusväärsuse rohkem kui miljardi värviga ja neli korda rohkem heli kui 8-bitine salvestus, et saaksite töötada nagu professionaal.

* Vahetatava objektiivisüsteemiga kaamera (alates 4. jaanuarist 2017).

** 4K 4:2:2 10-bitist 60p / 50p videot edastatakse ainult.

*** Alates 2017. aasta suvest.

6K / 4K pidev pildistamine - ärge magage olulist kaadrit maha

Tehke pilte seeriana, seejärel valige ja salvestage endale meelepärased kaadrid. Uus režiim 6K PILDI* kiirusega 30 kaadrit sekundis annab võimaluse jäädvustada hetki ainulaadse u. 18-megapikslise eraldusvõimega. Ülikiire 4K PILDI režiim jäädvustab kiirusega 60 kaadrit sekundis jäädvustab isegi kiire liikumise; tavaliste kaameratega seda teha ei saa. LUMIX GH5-ga ei maga te olulisi hetki maha.

* 6K PILT - Kiire sarivõte, mis lõikab pildi umbes 4:3 või 3:2 ligikaudu 18 megapikslise (umbes 6000 x 3000 pikslit) videoks, mis sobib 6K piltide jaoks.

Panasonic on Jaapani elektroonikaettevõte. Alustades elektripirnide pistikupesade tootmisest, on Panasonic tänapäevaks üks suurimaid elektroonikaettevõtteid maailmas.
Panasonic mitte ainult ei valmista koduseid elektriseadmeid, vaid pakub ka äri- ja tööstuslikke lahendusi. See kaubamärk on kõige paremini tuntud kui kliimaseadmete, külmikute, pesumasinate ja erinevate valgustussüsteemide tootja. Panasonic toodab ka mobiiltelefone, arvuteid ja audiovisuaalseid seadmeid. Globaalne ja kõikehõlmav kaubamärk pakub kõike vajalikku igaka eluetapiks.
Ettevõte pühendab suure osa oma ressurssidest innovatsioonile ja teadusuuringutele tagades seeläbi, et turule pakutavad tooted ei vasta mitte ainult kaasaegse inimelu vajadustele vaid on ka parimad, mida turg praegu pakkuda saab. Panasonic on tuntud oma täpsusele tähelepanu pööramise ja pideva tipptaseme poole püüdlemise tõttu.
"Enda elu parandades parandame maailma, ”usub Panasonic.

Panasonic Lumix DC-GH5 Body

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Süsteemikaamerad on uusim hübriidkaamerate rühm – sild peeglita ja tavaliste digiseadmete vahel. Esimese masstoodanguna toodetud süsteemkaamera DMC-1 töötas 2006. aastal välja Panasonic. Nende seadmete eeliseks on parem kvaliteet kui digikaameratel ja väiksem suurus kui peegelkaameratel. Peeglist vabanemine muudab süsteemikaamera palju väiksemaks ja kergemaks. Süsteemi ja peegelkaamera funktsioonide võrdlemisel keskenduvad peegelkaamerad läbi peegli, samas kui süsteemikaamera teravustab otse maatriksile, seega on süsteemikaameratel elektrooniline pildiotsija, mis kuvatakse tagumisel LCD-ekraanil. See pildiotsija võimaldab teil enne pildistamist reguleerida sätteid, nagu säritust, heledust ja kontrasti. Peegelkaameratelt on need üle võtnud objektiivide vahetamise, teravustamise ja pildistamiskiiruse. Objektiivide vahetamine võimaldab meil rakendada soovitud efekte ja lisada fotodele heledust. Peeglita seadmeid on lihtne kasutada – reisides kasutad üht objektiivi ja portreed pildistades teist. See seade vibreerib vähem selgema ja professionaalsema pildikvaliteedi saavutamiseks ning vaikne mehhanism sobib suurepäraselt diskreetsete võtete tegemiseks. Kui teile meeldivad kompaktsed seadmed, kuid soovite kõrget tehnilist kvaliteeti, erinevaid integreeritud võtterežiime ja objektiivide vahetamise võimalust, sobib süsteemkaamera teile suurepäraselt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Panasonic Lumix DC-GH5 Body

Kauba ID: 2010632
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,16 x 0,07 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Panasonic
Kaamera tüüp: Süsteemi kaamera
Vaade: Panasonic, süsteemi kaamera fotoaparaadid
Efektiivseid megapiksleid: 20 Mpix
Ekraani diagonaal: 3.3 "
Puutetundlik ekraan: Jah
ISO tundlikkus: 200 - 25600
Mõõtmed: Andmed puuduvad
Kaal: 0.725 kg
Tüüp: SD / SDHC / SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Värv: Must värv
Videosalvestuse resolutsioon: 3840 x 2160
Täisresolutsioon: 5184 x 3888
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Panasonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Panasonic Lumix DC-GH5 Body
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki