Adapter Sony ECMB10.CE7

Täpsustused:
Tüüp: Adapter
Kauba ID: 6865357
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
26900

1 tk on jäänud

Lisa korvi
1017 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 9. maist

000

Postkontor

Reedel, 10. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 10. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 10. maist

259

Kuller

Reedel, 10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 10. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 10. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 10. maist

259

Kuller

Reedel, 10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sony ECMB10.CE7

Vapustav digitaalne heli, nüüd väiksemas korpuses.

Kompaktne ja kaasaskantav, vaid 79,3 mm pikk
Vaid 79,3 mm pikkune ECM-B10 pakub muljetavaldavat helisalvestust. Selle väike suurus jätab palju ruumi lainurkobjektiivide jaoks, pildiotsija kasutamiseks ja tagab suurepärase heli isegi gimbali ja käepidemega võtete puhul.

Lihtne ümber lülitamine salvestusmustrite vahel
Lihtne kolmesuunaline lüliti mikrofoni tagapaneelil võimaldab kiiresti edasi-tagasi lülituda kolme polaarmustri vahel.
  • Super-directional: fokuseeritud esiosa
  • Ühesuunaline: laia ulatusega esiosa
  • Ringsuunaline: heli, mis tahes suunast

Täiustatud beamforming tehnoloogia
Beamforming tehnoloogiat kasutav digitaalne signaalitöötlus saavutab super-directional polaarmustri, mis sobib ideaalselt intervjuude ja vlogide tegemiseks, kus heli on fokusseeritud kitsale vahemikule kaamera ees.

Patenteeritud algoritmid võimaldavad nii müra vähendamist kui ka suunatavust
ECM-B10 teisendab analoogheli mikrofoni korpuses digitaalseks ja teostab digitaalset signaalitöötlust Sony ainulaadsete algoritmide abil, võimaldades kolme polaarmustrit ja müra vähendamist. Digitaalne muundamine aitab vähendada ka mikrofoni sees olevat müra.

Müravähendusfilter
ECM-B10 müravähendusfilter vähendab väga tõhusalt kõrvalist ümbritsevat müra, kasutades digitaalseid signaalitöötlusalgoritme, maksimeerides helikvaliteeti salvestusetapis ja vähendades vajadust keeruka järeltöötluse järele.

Juhtmevaba ühendus
Ühendades mikrofoni MI Shoe kaudu erinevate Sony kaameratega pole vaja kaablite pärast muretseda.

Akuvaba töö
Ühilduvad kaamerad annavad mikrofonile ka toite MI Shoe kaudu, nii et Sa ei pea muretsema, et mikrofoni aku võtte ajal tühjaks saab.

Intuitiivne tagapaneel
Helitaseme, polaarmustri, filtrite ja muude funktsioonide juhtnupud on tagapaneelil hõlpsasti käeulatuses ning on ühe pilguga nähtavad, et tagada kindlustunne ja kiire reguleerimine võtte ajal.

Tuulekaitse
ECM-B10 on varustatud tõhusa karvase tuulekaitsega, mis vähendab tuulemüra õues salvestades ning on ka kergesti eemaldatav.

Tolmu- ja niiskuskindel disain
Mikrofon on Su tolmu- ja niiskuskindla Sony kaameraga kokku loodud.

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony ECMB10.CE7

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Sony ECMB10.CE7

Kauba ID: 6865357
Kategooria: Fotoaparaatide lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,15 x 0,3 m, 0,1 kg
Tootja kood: ECM-B10
Kaubamärk: Sony
Tüüp: Adapter
Vaade: Sony, adapter fotoaparaatide lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sony ECMB10.CE7
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki