Adapter Joyroom JR-TCN04

Täpsustused:
Ühenduvus: USB-A
Kauba ID: 8986121
643
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Joyroom JR-TCN04

Joyroom JR-TCN04 2xUSB-A 10,5W 2,1A võrgulaadija - valge

Esitlege uut laadimiskvaliteeti Joyroom JR-TCN04 võrgulaadijaga. See kompaktne ja kerge elegantne valge laadija on ideaalne lahendus kõigile, kes hindavad oma seadmete laadimisel kiirust, ohutust ja mugavust.

Peamised eelised:

Kahe seadme kiire laadimine samaaegselt: Tänu kahele USB-A pordile koguvõimsusega 10,5W (5V=2,1A) võimaldab JR-TCN04 tõhusalt laadida kahte seadet korraga, säästes aega.
Nutikad kiibid ja ohutussertifikaadid: sisseehitatud nutikas kiip ja UKCA/CE/RoHS/FCC sertifikaadid tagavad ohutu laadimise, välistades ülekuumenemise või ülepinge.
Universaalne ühilduvus: JR-TCN04 ühildub mitme seadmega, mistõttu on see ideaalne erinevate elektrooniliste vidinate laadimiseks.
Kompaktne disain ja kerge kaal: JR-TCN04 elegantse disaini tõttu on laadija lihtne kõikjale kaasa võtta, pakkudes voolu kõikjal, kus seda vajate.
Mitmekihiline kaitse: JR-TCN04 pakub mitut kaitset, näiteks ülevoolu- ja ülepingekaitset, tagades täieliku laadimisohutuse.
Joyroom JR-TCN04EU laadija spetsifikatsioon:

Mudel: JR-TCN04EU
Sisend: AC 100-240V ~ 50/60Hz, 0,4A (max)
USB-A1/USB-A2 väljundid: 5 V = 2,1 A (igaüks)
Väljund (võimsus): 10,5 W (maksimaalne)
Materjal: tulekindel arvuti
Kiire ja turvaline laadimine
10,5 W võimsusega JR-TCN04 võimaldab kiirelt laadida kahte seadet korraga. Nutikas kiip tagab ohutuse, välistades ülekuumenemise või aku kahjustamise ohu.

Nutikas kiip teie turvalisuse tagamiseks
Integreeritud nutikas kiip jälgib laadimisprotsessi, tagades optimaalse võimsuse ja välistades võimaliku ülekuumenemise ohu. Lisaks kinnitavad meil olevad sertifikaadid selle laadija kasutamise ohutust.

Mitmekülgsus vastavalt teie vajadustele
JR-TCN04 on laadija, mis ei vali riistvara. Tänu universaalsele ühilduvusele saad laadida erinevaid seadmeid – nutitelefonidest kõrvaklappide või tahvelarvutiteni.

Kompaktsus, mis on teiega kõikjal kaasas
Stiilne disain ja kerge kaal muudavad JR-TCN04 ideaalseks liikvele kaasa võtmiseks. Olenemata sellest, kas olete kodus, kontoris või ärireisil, on teil alati juurdepääs energiale.

Ohutus igal sammul
JR-TCN04 mitmekordne kaitse, sealhulgas kaitse liigse voolu, ülepinge ja ülekuumenemise eest, tähendab, et saate nautida laadimist, muretsemata oma seadmete ohutuse pärast.

Adapter

Mobiiltelefoni omamine tähendab, et saate loobuda paljudest tarvikutest, mis ei ole kasutamiseks vajalikud. Aga ilma adapterita ei saa te teha sammugi. See lisaseade võimaldab teil kodus või reisil kiiresti ja lihtsalt laadida üht või isegi mitut mobiilseadet. Spetsiaalsed reisiadapterid, mis on mõeldud reisimiseks, tagavad võimsa ja turvalise laadimise ning sobivad paljude erinevate seadmetega, mitte ainult mobiiltelefonidega. Seetõttu võivad erinevate tootjate adapterid olla väga mitmekülgsed, näiteks saab nendega koheselt laadida Androidi ja muid operatsioonisüsteemi toetavaid seadmeid, alates juhtmevabadest kõrvaklappidest kuni sülearvutiteni. Meie sortimendist leiate järgmiste kaubamärkide kõige populaarsemad ja maailmas kasutatud adapterid: „Samsung“, „Apple“, „Xiaomi“, „Huawei“ jne.

Üldine tooteinfo: Joyroom JR-TCN04

Kauba ID: 8986121
Kategooria: Laadijad mobiiltelefonidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,14 x 0,09 x 0,11 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Joyroom
Tüüp: Adapter
Vaade: Joyroom, adapter laadijad mobiiltelefonidele
Juhtme pikkus: -
Ühenduvus: USB-A
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Joyroom tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Joyroom JR-TCN04
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki