Baseus Elbow 1m 100W USB to USB-C angled cable (black-blue)

Täpsustused:
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: USB-C
Kauba ID: 6659287
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
657
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baseus Elbow 1m 100W USB to USB-C angled cable (black-blue)

Baseus Elbow USB to USB-C 1m 100W angled cable


The Baseus Elbow USB to USB-C angled cable will be a great choice for gamers and more. It provides fast charging with up to 100W of power, and allows you to transfer files at speeds of up to 480Mbps. The connector mounted at a 90° angle won't get in your way during gameplay, and the sturdy, durable construction makes the product serve you perfectly for a long time.




Ideal for gamers


Do you like to play games on your smartphone? Take care of your comfort! The Baseus Elbow cable will allow you to use your phone comfortably while charging. Its USB-C connector is mounted at a 90° angle, so it doesn't stick out and allows you to play games or watch videos without any problems. Moreover, the original black and blue color scheme gives the product an interesting gaming character.




Fast charging


No more long waiting for your devices to be ready to work again. Using the Baseus Elbow cable with a 20V / 5A charger (not included), you can enjoy 100W fast charging. This means you can charge your Huawei Nova 9 Pro smartphone to 100% in just about 20 minutes, and your Honor 50 Pro in about 27 minutes. The product also provides up to 6A and is backward compatible with the 66W (11V / 6A) / 40W (10V / 4A) standard. It also supports 22.5W (4.5V / 5A) and 18W (9V / 2A) fast charging.




Improved design


The product is equipped with a 6-strand cable, which is responsible for its stable operation. It also stands out for its high resistance to bending, tearing and other types of damage. It also has extremely durable connectors, whose housings are characterized by extremely low susceptibility to scratches. In addition, thanks to its length of 1m, you can comfortably use your phone while charging.




Safety of use


The Baseus Elbow cable allows not only fast, but also safe charging. It offers effective protection against overheating, so you can play your phone plugged in without worry. You also don't have to worry about the condition of the battery. Once the selected device is restored to 80% power, the cable will automatically switch to back-up charging to minimize the risk of overcharging.




Instant file transfer


With the Baseus Elbow cable, you can also transfer the files you need between devices in no time. The product enables high-speed data transmission, with speeds as fast as 480Mbps. This is a perfect solution if you copy a lot of photos or documents on a daily basis. With Baseus Elbow, you don't have to wait indefinitely until all the necessary files are at their destination!




Specification






Brand
Baseus

Name
MVP 2 Elbow-shaped Fast Charging Data Cable USB to Type-C 100W

Model
CAVP000420

Color
Black and blue

Material
PC + tightly woven nylon

Length
1m

Power
Up to 100W

Transmission speed
Up to 480Mbps

Input
USB

Output
USB-C




Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

Baseus Elbow 1m 100W USB to USB-C angled cable (black-blue)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Baseus

Üle 10 aasta aktiivselt tegutsenud Baseuse kaubamärk, mille omanik on Shenzhen Besing Technology Co. Limited, pakub klientidele igapäevaselt mugavuse ja teaduslike uuenduste kombinatsiooni. Toote lõpptulemuse täielikku vastavuse tagamine ja iga tehnoloogia- ning esteetikasõbra ootuste täitmine on teinud Baseuse juba algusaegadest hinnatud turuliidri.
Alguses keskendus Baseus ainult mobiiltelefonide tarvikute tootmisele, kuid peale äriedu on tootmist laiendanud ka teistele valdkondadele ning tänaseks on valikus arvutitarvikud ja ühenduskaablid, välised akud, autotarvikud, juhtmevabad kõrvaklapid ja muud tooted. .
Innovatsioon, disain ja kõrgeim kvaliteet on omadused, mis on kaasaegse tehnika kasutaja jaoks kahtlemata ühed olulisemad. Baseus integreerib need suurepäraselt oma toodetesse, muutes sellest täna tuntud ettevõtte, kellel on palju kliente üle kogu maailma. Klientide poolehoidu aitab pälvida ka asjaolu, et iga Baseuse toodet testitakse ja kontrollitakse põhjalikult enne müüki tulekut, et klientideni jõuaks vaid kvaliteetsed ja ohutud tooted.
 

Baseus Elbow 1m 100W USB to USB-C angled cable (black-blue) Baseus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Baseus Elbow 1m 100W USB to USB-C angled cable (black-blue)

Kauba ID: 6659287
Kategooria: Mobiiltelefonide kaablid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Baseus
Juhtme pikkus: 100 cm
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: USB-C
Vaade: Baseus, usb-c mobiiltelefonide kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus Elbow 1m 100W USB to USB-C angled cable (black-blue)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki