USB-C cable for Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 2m (white)

Täpsustused:
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: Lightning, USB-C
Kauba ID: 2058767
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
979
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: USB-C cable for Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 2m (white)


Baseus Cafule Series Metal Data Cable Type-C to iP


The Baseus CATLJK-B02 USB-C to Lightning cable enables you to quickly charge your Apple devices with up to 20W. It supports the PD protocol and is compatible with, among other things, the iPhone 12 series. Thanks to its high-quality materials, it is very durable and the special chip ensures safe use. What's more, the cable allows for an instant data transfer of up to 480MB/sec.







Charge your iPhone in just a few moments


Fast charging means that you can charge 50% of your iPhone's battery in about 30 minutes with the cable. Compatible with the 18W PD protocol, this product is ideal for powering many different Apple smartphones - from the 12-Series to 6S. Whatever phone you use, this practical accessory will not let you down.







Total safety of use


The temperature of the cable connectors is kept constant, so you don't have to worry about overheating and damage to the phone battery - even if you use it while charging. The safety of use is also enhanced by a special chip that intelligently adjusts the voltage and current to the type of devices being charged, thus ensuring their safety.







Outstanding performance


The improved copper core is an incredibly efficient conductor that makes it possible to recharge devices very quickly. The process is also enhanced by a high-end, durable connector that fits perfectly into the iPhone port and stays securely in place without loosening or falling out. What's more, additional protection made of rubber protects the phone's input from scratches.







Fast charging, fast data transfer


The Baseus cable from the Cafule series is not only about fast charging - it is also about instant data transmission. With its help, you can transfer files between devices at speeds of up to 480MB/sec. No longer do you have to wait indefinitely for your documents, photos or videos to be copied from your iPhone to your computer or laptop - with this functional accessory it only takes a moment!







It will serve you for many years


The product impresses with its durability. The UV-coated zinc alloy is resistant to oxidation and fading. On the other hand, the braided nylon cable coating protects its delicate interior and allows to extend its life. It surprises with its solidity - bending or stretching is nothing to fear. All this makes it extremely resistant to wear.





Specification







Brand
Baseus

Name
Cafule Series Metal Data Cable Type-C to iP

Model
CATLJK-B02

Material
Zinc alloy + Nylon braided wire

Color
White

Power
PD 20W/PD 18W

Transmission speed
480MB/s

Length
2m

Input interface
USB-C

Output interface
Lightning





Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

USB-C cable for Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 2m (white)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Baseus

Üle 10 aasta aktiivselt tegutsenud Baseuse kaubamärk, mille omanik on Shenzhen Besing Technology Co. Limited, pakub klientidele igapäevaselt mugavuse ja teaduslike uuenduste kombinatsiooni. Toote lõpptulemuse täielikku vastavuse tagamine ja iga tehnoloogia- ning esteetikasõbra ootuste täitmine on teinud Baseuse juba algusaegadest hinnatud turuliidri.
Alguses keskendus Baseus ainult mobiiltelefonide tarvikute tootmisele, kuid peale äriedu on tootmist laiendanud ka teistele valdkondadele ning tänaseks on valikus arvutitarvikud ja ühenduskaablid, välised akud, autotarvikud, juhtmevabad kõrvaklapid ja muud tooted. .
Innovatsioon, disain ja kõrgeim kvaliteet on omadused, mis on kaasaegse tehnika kasutaja jaoks kahtlemata ühed olulisemad. Baseus integreerib need suurepäraselt oma toodetesse, muutes sellest täna tuntud ettevõtte, kellel on palju kliente üle kogu maailma. Klientide poolehoidu aitab pälvida ka asjaolu, et iga Baseuse toodet testitakse ja kontrollitakse põhjalikult enne müüki tulekut, et klientideni jõuaks vaid kvaliteetsed ja ohutud tooted.
 

USB-C cable for Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 2m (white) Baseus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: USB-C cable for Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 2m (white)

Kauba ID: 2058767
Kategooria: Mobiiltelefonide kaablid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,01 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Baseus
Juhtme pikkus: 200 cm
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: Lightning, USB-C
Vaade: Baseus, lightning mobiiltelefonide kaablid, Baseus, usb-c mobiiltelefonide kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

USB-C cable for Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 2m (white)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki