USB-C cable for Lightning Baseus Display, PD, 20W, 2m (black)

Täpsustused:
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: USB-C
Kauba ID: 2346893
1049
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: USB-C cable for Lightning Baseus Display, PD, 20W, 2m (black)

Baseus CATLSK-A01 USB-C to lightning cable


Now you can instantly charge your iPhone and transfer files at speeds up to 480Mbps. The USB-C to lightning cable by Baseus supports PD 20W fast charging, and thanks to the built-in display, you can check its power in real time. The product is also extremely durable, and its advanced chip ensures safe use and protects your devices from damage.




Discover the benefits of fast charging


Tired of waiting endlessly for your phone to be charged? With Baseus this is a thing of the past! The product supports PD 20W fast charging, which means that it can, for example, restore 60% of your smartphone's energy in just 30 minutes. The product is also backwards compatible with PD 18 W and fits most models of Apple phones and tablets.




A glimpse of the built-in display


Now you can check the current charging speed with just a glance. The cable is equipped with a small but easy-to-read screen that displays its power in real time. So you can keep track of its performance and enjoy constant access to useful yet reliable information.




Intelligent solutions


Don't worry about the security of your devices. The advanced intelligent cable chip ensures stable and hazard-free charging. It automatically recognizes the current power and lets you display its value on the built-in screen. At the same time, it helps protect your iPhone from damage.




Fast file transfer


Fast charging isn't everything! Baseus cable also allows equally fast data transmission. Its speed reaches up to 480Mbps. Now you can transfer all necessary files between devices in no time! Photos, movies or documents - you do not have to wait endlessly until they are at their destination.




Improved design


What makes the cable enable such fast and stable charging? A refined, perfectly thought-out design! The 5 strands of tin-plated copper provide better conductivity and less resistance. What's more, the connector has been designed to fit perfectly into the iPhone port - even if you're using an extra case. It also guarantees even more stable, reliable charging.




Surprise you with its durability


Are you looking for a cable that will serve you perfectly for a long time? You have just found it! The most sensitive elements of the product have been optimally protected against damage. The zinc alloy connectors are resistant to oxidation, wear and overheating. The nylon braid protects the cable from bending, stretching and even breaking providing it with extraordinary strength and flexibility.




Convenient to transport and store


This practical cable can be easily used not only at home, but also at work or on vacation, for example. The included Velcro fastener makes it much easier to store and transport. Now you can easily take it anywhere you need it, avoid tangling and take care of tidiness!




Specification





Brand
Baseus

Name
Display Fast Charging Data Cable

Model
CATLSK-A01

Material
Zinc alloy + nylon braided

Color
Black

Power
Up to 20W (9V/2.22A)

Transmission speed
480Mbps

Input interface
USB-C

Output interface
Lightning

Length
2m




Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

USB-C cable for Lightning Baseus Display, PD, 20W, 2m (black)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Baseus

Üle 10 aasta aktiivselt tegutsenud Baseuse kaubamärk, mille omanik on Shenzhen Besing Technology Co. Limited, pakub klientidele igapäevaselt mugavuse ja teaduslike uuenduste kombinatsiooni. Toote lõpptulemuse täielikku vastavuse tagamine ja iga tehnoloogia- ning esteetikasõbra ootuste täitmine on teinud Baseuse juba algusaegadest hinnatud turuliidri.
Alguses keskendus Baseus ainult mobiiltelefonide tarvikute tootmisele, kuid peale äriedu on tootmist laiendanud ka teistele valdkondadele ning tänaseks on valikus arvutitarvikud ja ühenduskaablid, välised akud, autotarvikud, juhtmevabad kõrvaklapid ja muud tooted. .
Innovatsioon, disain ja kõrgeim kvaliteet on omadused, mis on kaasaegse tehnika kasutaja jaoks kahtlemata ühed olulisemad. Baseus integreerib need suurepäraselt oma toodetesse, muutes sellest täna tuntud ettevõtte, kellel on palju kliente üle kogu maailma. Klientide poolehoidu aitab pälvida ka asjaolu, et iga Baseuse toodet testitakse ja kontrollitakse põhjalikult enne müüki tulekut, et klientideni jõuaks vaid kvaliteetsed ja ohutud tooted.
 

USB-C cable for Lightning Baseus Display, PD, 20W, 2m (black) Baseus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: USB-C cable for Lightning Baseus Display, PD, 20W, 2m (black)

Kauba ID: 2346893
Kategooria: Mobiiltelefonide kaablid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,14 x 0,09 x 0,09 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Baseus
Juhtme pikkus: 200 cm
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: USB-C
Vaade: Baseus, usb-c mobiiltelefonide kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

USB-C cable for Lightning Baseus Display, PD, 20W, 2m (black)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki