Nillkin CamShield Prop

Täpsustused:
Ühilduvus: Xiaomi 14 Pro
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kauba ID: 9764432
1659
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nillkin CamShield Prop

Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic Case kaamerakaitsega Xiaomi 14 Pro jaoks - must Kasutades Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic Case, saate nautida kaasaegset disaini, mis ühendab endas kvaliteetsed materjalid ja uuenduslikud lahendused. Metallelementidega nahkdisain ei näe mitte ainult hea ja elegantne välja, vaid pakub ka kindlat haaret ja vähendab kukkumisohtu. Lisaks on ümbrisel magnetklamber, mis teeb kaamerale ligipääsu ja selle kaitsmise lihtsaks ning võimaldab ka MagSafe'i tarvikute hõlpsat kasutamist. Nillkin CamShield Prop nahast magnetümbrise esiletõstmised: kaamera kaas JA telefoni alus ühes. Nillkin CamShield Prop magnetilisel nahast ümbrisel on kaks neist olulistest funktsioonidest. Sellel on äärmiselt elegantne disain. TPU raam, arvuti tagumine paneel, nahkkate, metall Katke objektiiv ja nurkades olevad turvapadjad ohutuse ja funktsionaalsuse ühendamiseks. Kaitseb kaamera objektiive kriimustuste eest. Magnetkate kaitseb teie kaamerat ja privaatsust. Toetab MagSafe'i tarvikuid. Sobib MagSafe'iga hoidikutele, alustele ja rahakottidele. See sobib ideaalselt teie kätte. Ümardatud servad tagavad täiusliku haarde. Tehnilised andmed: Kaubamärk: Nillkin Seeria: Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic Case Ühilduvus: Xiaomi 14 Pro Materjal: TPU, PC, Nahavärv Must Kaitse ja funktsionaalsus ühes Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic Case ühendab kaamera kaitse mugava alusega. See võimaldab teil mitte ainult kaitsta oma seadet kriimustuste eest, vaid nautida ka filmide vaatamise või videokonverentside pidamise mugavust, ilma et peaksite telefoni käes hoidma. Elegantsus, mis tõmbab pilku Vali naha ja metalli kombinatsioon, mis mitte ainult ei lisa seadmele elegantsi, vaid muudab telefoni kasutamise ka tõeliseks naudinguks. Naha atraktiivne muster ja tekstuur rõhutavad selle ainulaadset iseloomu, Nillkin CamShield Prop magnetilist nahast ümbrist. Ohutus ja mugavus ühes ümbrises Tagumine kaamera objektiivi kate ei kaitse lihtsalt kriimustuste eest. Samuti on see garantii, et kasutaja privaatsus on alati säilinud. Lisaks võimaldab ümbris telefoni lihtsalt erinevate nurkade all selle alla asetada, tagades mugavuse kasutamise ajal. MagSafe'i tarvikute tugi MagSafe'i tarvikutega ühilduv Nillkin CamShield Prop nahast magnetümbris avab uusi võimalusi. Juhtmeta laadimine ja tarvikute lihtne sobitamine on vaid mõned mugavused, mis teid ootavad. Ideaalne käepide Korpuse ümarad servad tagavad, et telefon mitte ainult ei istu ideaalselt käes, vaid tagab ka kindla haarde. See on ideaalne lahendus inimestele, kes väärtustavad mugavust ja turvalisust oma seadme igapäevasel kasutamisel.

Üldine tooteinfo: Nillkin CamShield Prop

Kauba ID: 9764432
Kategooria: Telefonide kaitsekaaned ja -ümbrised
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Telefoni tootja: Xiaomi
Tüüp (materjal): Nahk, TPU
Kaubamärk: Nillkin
Värv: Must värv
Ühilduvus: Xiaomi 14 Pro
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nillkin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nillkin CamShield Prop
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki