Nillkin Super Frosted Shield Pro

Täpsustused:
Ühilduvus: Apple iPhone 14 Pro
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kauba ID: 9856547
949
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

19. juulist

199

Omniva pakiautomaat

19. juulist

219

DPD pakiautomaat

19. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

19. juulist

259

Kuller

19. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

19. juulist

199

Omniva pakiautomaat

19. juulist

219

DPD pakiautomaat

19. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

19. juulist

259

Kuller

19. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nillkin Super Frosted Shield Pro

Nillkin Super Frosted Shield Pro magnetümbris MagSafe'iga Xiaomi 14 Pro jaoks – must Vastupidav Nillkin Super Frosted Shield Pro ümbris kaitseb teie tahvelarvutit tõsiste kahjustuste eest pärast põrandale kukkumist. See koosneb paindlikust TPU raamist ja tugevast arvuti tagaküljest. Raam muudab ümbrise telefonile panemise lihtsamaks ja tagakülg tugevdab kogu struktuuri. Nurgad on kujundatud nii, et need neelavad löögienergiat. Kõrgendatud servad tagakaamera ja ekraani ümber eraldavad need elemendid pinnast, mis võib neid kriimustada. Nillkin Super Frosted Shield Pro ümbris võimaldab ka MagSafe laadijaga juhtmevaba laadimist. Sellel on sisseehitatud tugevad neodüümmagnetid, mis takistavad telefoni laadijalt maha libisemist. Seda on mugav kasutada ja väga vastupidav. Nillkin Super Frosted Shield Pro magnetümbrise olulisemad eelised: Toetab juhtmevaba laadimist. Telefoni juhtmevaba laadimiseks, näiteks MagSafe laadija abil, ei pea te ümbrist eemaldama. Tagab suurepärase kaitse kahjustuste eest. Sellel on sisseehitatud kiht, mis toimib õhkpadjana. See ei kuku käest ega libise laualt maha. Korpus on kaetud libisemisvastase materjaliga. Kaitseb kaamera objektiivi. Korpusel on kõrgendatud servad. Suurendab tahvelarvutiga töötamise mugavust. Sellel on täpselt lõigatud augud kaabli pistiku ja nuppude jaoks. Tehnilised andmed: Kaubamärk: Nillkin Seeria: Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic Case Materjal: TPU, PC Ühilduvus: Xiaomi 14 Pro Black Color Tõhus telefonikaitse igas olukorras Ükskõik kui intensiivselt telefoni kasutate, Nillkin Super Frosted Shield Pro ümbris annab see on täielik kaitse kahjustuste eest igas olukorras. Kahe materjali (paindlik TPU ja jäik PC) kasutamine tagab, et teie seadme igal pinnal on sobiv kaitsetase. Kurvid toimivad nagu turvapadi: neelavad kukkumisi ka suurelt kõrguselt. Nillkin Super Frosted Shield Pro ümbris kaitseb teie objektiive kriimustuste eest Kaamera objektiivid saavad sageli kriimustusi, mis vähendab teie jäädvustatud fotode kvaliteeti. Nillkin Super Frosted Shield Pro puhul leiate nende elementide ümber tugevdatud servad. Need kaitsevad objektiive tõhusalt kriimustuste eest ja eraldavad need pinnast, millele telefon asetate. Mugava libisemiskindla materjaliga Libisemisvastase töötluse kasutamine tähendab, et telefon ei kuku käest ega libise laualt maha. Lisaks tagab see materjal seadme kõrge kasutusmugavuse ja on nahale õrn. Täpselt lõigatud augud pistikutele Täieliku mugavuse tagamiseks telefoni kasutamisel ja ka enim kahjustustele avatud kohtade tõhusa kaitse tagamiseks on kõik pistikute ümber olevad augud väga täpselt lõigatud. Täiuslikud väljalõiked Korpusel on täpselt lõigatud avad kaamera, kõlarite ja laadimispistiku jaoks. Kõik on täpselt kohandatud konkreetse telefonimudeli järgi.

Üldine tooteinfo: Nillkin Super Frosted Shield Pro

Kauba ID: 9856547
Kategooria: Telefonide kaitsekaaned ja -ümbrised
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Telefoni tootja: Xiaomi
Tüüp (materjal): TPU
Kaubamärk: Nillkin
Värv: Must värv
Ühilduvus: Apple iPhone 14 Pro
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nillkin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nillkin Super Frosted Shield Pro
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki