Samsung Galaxy M15, must, Samsung Galaxy M15

Täpsustused:
Ühilduvus: Samsung Galaxy M15
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kauba ID: 10205797
239
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

30. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

30. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

30. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. oktoobrist

259

Kuller

30. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

30. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

30. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. oktoobrist

259

Kuller

30. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Samsung Galaxy M15, must

Pehme ümbris Samsung Galaxy M15 jaoks – must Valides oma nutitelefonile pehme ümbrise, ei paku te mitte ainult kaitset, vaid ka mugavust ja stiili. See on ideaalne valik, kui hindate minimalistlikku disaini ja funktsionaalsust. Soft Case tänu oma kergusele ja õhukusele ei paksenda telefoni ning pakub samas kaitset kriimustuste ja löökide eest. Materjali paindlikkus tagab täiusliku nakkumise seadmega, mis muudab selle kasutamise palju lihtsamaks. Portide ja kaamera objektiivide jaoks hoolikalt lõigatud augud tagavad telefoni täieliku funktsionaalsuse ilma korpust eemaldamata. Soft Case olulisemad eelised: Säilitab telefoni algse kuju. Soft Case on nii õhuke, et see ei muuda seadme välimust ega mõõtmeid. Võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõikidele funktsioonidele. Hoolikalt kujundatud avad korpusel tagavad lihtsa juurdepääsu kõikidele kaameraportidele ja objektiividele. Suurendab kasutusmugavust. Kerge ja paindlik disain muudab nutitelefoni kasutamise mugavamaks ja turvalisemaks. Pakub kestvat kaitset. TPU, millest korpus on valmistatud, on painduv ja kahjustustele vastupidav, mis suurendab telefoni vastupidavust. Rõhutab seadme esteetilist välimust. Korpuse minimalistlik disain ja must värv sobivad elegantselt iga telefoni stiili ja värviga. Spetsifikatsioon: Seeria: Pehme ümbris Ühilduvus: Samsung Galaxy M15 Materjal: TPU Must värv Kaitse ilma välimust muutmata Neile, kes ei soovi muuta oma nutitelefoni algset disaini ja mõõtmeid, on Soft Case ideaalne lahendus. Selle õhuke struktuur tähendab, et telefon jääb sama õhukeseks kui ilma ümbriseta. Samuti ei mõjuta see negatiivselt telefoni taskus või kotis kandmise mugavust, kaitstes seda näiteks kriimustuste või löökide eest. Kõigi funktsioonide kättesaadavus Soft Case'i kasutamine ei piira juurdepääsu seadme ühelegi funktsioonile. Hoolikalt tehtud augud portide ja kaamera objektiivide jaoks tagavad, et kasutaja saab kasutada kõiki telefoni funktsioone ilma korpust eemaldamata. See lahendus pole mitte ainult praktiline, vaid ka mugav. Kasutusmugavus iga päev Soft Case pole mitte ainult paindlik, vaid ka kerge, mis parandab oluliselt telefoni igapäevase kasutamise mugavust. Paindlik materjal kohandub kergesti seadme kujuga, võimaldades lihtsamat ja intuitiivsemat kasutamist. Lisaks tagab TPU parema haarde, mis vähendab telefoni käest libisemise ohtu. Pikaajaline kaitse kahjustuste eest Pehme ümbrise valmistamiseks kasutatud painduv, kuid vastupidav TPU-materjal neelab tõhusalt lööke ja kaitseb seadet kahjustuste eest. Elegantsus minimalistlikus stiilis Soft Case’i minimalistlik disain rõhutab iga nutitelefoni esteetikat, lisades sellele elegantsi, häirimata tähelepanu selle algsest välimusest. Korpuse must värv on universaalne ja sobib igale stiilile ja sündmusele nii ametlike kohtumiste kui igapäevaste tegevuste ajal.

Üldine tooteinfo: Samsung Galaxy M15, must

Kauba ID: 10205797
Kategooria: Telefonide kaitsekaaned ja -ümbrised
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Telefoni tootja: Samsung
Kaubamärk: Hurtel
Värv: Must värv
Ühilduvus: Samsung Galaxy M15
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hurtel tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Samsung Galaxy M15, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki