Baseus Simple

Täpsustused:
Ühilduvus: Apple iPhone 14 Pro Max
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kauba ID: 8134195
610
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

30. maist

000

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Postkontor

31. maist

199

Omniva pakiautomaat

31. maist

219

DPD pakiautomaat

31. maist

249

Kuller

31. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Postkontor

31. maist

199

Omniva pakiautomaat

31. maist

219

DPD pakiautomaat

31. maist

249

Kuller

31. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baseus Simple

Baseus Simple Transparent Case for iPhone 14 Pro Max


What's effective doesn't have to be complicated! The Baseus protective case, designed especially for iPhones of the 14 Pro Max series, thanks to its minimalist design, virtually does not obscure the elegant design of the device. It is extremely thin and transparent, while effectively protecting the device from falls. The use of high-quality materials means that the case does not yellow, and thanks to the additional oleophobic coating, keeping the phone clean will not be a challenge! Take care of professional protection of your smartphone!



Invisible Protection


The Simple case was made of highly transparent PC material, so at first glance it is practically invisible. What's more, its thickness is only 1.3 mm, so holding the phone in your hand, you may not feel the difference! Despite such a simple construction, the case provides professional protection in case of shocks or falls!



Designed with Your Phone in Mind


This case was designed specifically for the iPhone 14 Pro Max, so its edges perfectly adhere to the edges of the phone and camera lens, protecting them from scratches. Such a solution will let you enjoy the elegant design of your phone without the need to cover it with unsightly cases. The case does not affect the MagSafe function, so charging the phone will proceed without disruptions. The edges of our case are flexible, so when you want to remove it from your phone, you will do it without a problem!



Always Clean Smartphone


High-quality materials were used to make the case, so the case does not oxidize and does not yellow. In addition, it has been covered with a nanoparticle oleophobic layer, thanks to which your phone will remain free from greasy fingerprints and unsightly dirt.








Manufacturer
Baseus


Model
P60151104201-03


Material
TPU


Processing
Injection molding


Compatibility
iPhone 14 Pro Max

Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

Baseus Simple

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Baseus

Üle 10 aasta aktiivselt tegutsenud Baseuse kaubamärk, mille omanik on Shenzhen Besing Technology Co. Limited, pakub klientidele igapäevaselt mugavuse ja teaduslike uuenduste kombinatsiooni. Toote lõpptulemuse täielikku vastavuse tagamine ja iga tehnoloogia- ning esteetikasõbra ootuste täitmine on teinud Baseuse juba algusaegadest hinnatud turuliidri.
Alguses keskendus Baseus ainult mobiiltelefonide tarvikute tootmisele, kuid peale äriedu on tootmist laiendanud ka teistele valdkondadele ning tänaseks on valikus arvutitarvikud ja ühenduskaablid, välised akud, autotarvikud, juhtmevabad kõrvaklapid ja muud tooted. .
Innovatsioon, disain ja kõrgeim kvaliteet on omadused, mis on kaasaegse tehnika kasutaja jaoks kahtlemata ühed olulisemad. Baseus integreerib need suurepäraselt oma toodetesse, muutes sellest täna tuntud ettevõtte, kellel on palju kliente üle kogu maailma. Klientide poolehoidu aitab pälvida ka asjaolu, et iga Baseuse toodet testitakse ja kontrollitakse põhjalikult enne müüki tulekut, et klientideni jõuaks vaid kvaliteetsed ja ohutud tooted.
 

Baseus Simple Baseus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Baseus Simple

Kauba ID: 8134195
Kategooria: Telefonide kaitsekaaned ja -ümbrised
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,08 x 0,16 m, 0,18 kg
Telefoni tootja: Apple
Kaubamärk: Baseus
Värv: Selge
Ühilduvus: Apple iPhone 14 Pro Max
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus Simple
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki