Telefonihoidja Evelatus ECH05

Täpsustused:
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Ühilduvus: universaalne
Kauba ID: 2648968
599
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

28. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

28. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

28. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

28. oktoobrist

259

Kuller

28. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

28. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

28. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

28. oktoobrist

259

Kuller

28. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Evelatus ECH05

Kirjeldus
Evelatus autotelefoni hoidik ECH05 Must
Autohoidik ECH05 on Lätis toodetud autotelefoni hoidik. See on kasulik ja mugav seade, mida on ülimalt lihtne selga panna. Sellel on tänapäeval koht paljude autode armatuurlaual ja iga juht hindab selle seadme eeliseid.

Lihtne pealekandmine ja kindel hoidmine
Telefonihoidiku ventilatsiooniresti sisestamiseks kulub vaid paar minutit. Seade püsib stabiilsena ka löökaukudel sõites või äkkpidurdamisel. Kvaliteetne plastkorpus ei kahjusta tuulutusresti lamelle, ei liigu paigast ega kuku nendelt maha. Võite olla kindel, et teie nutitelefon ei saa järsu maapinnale kukkumise tõttu kahjustada ja hoidik ise ei põhjusta õnnetusi, sest see ei purune reisi ajal ootamatult.

Mugavus
Klambri paigalduskoht on väga ratsionaalne: see on juhile võimalikult lähedal, kuid kronstein ei takista juhil sõitmist; ei sega tähelepanu teelt ega blokeeri paneeli nähtavust.

Teie seadme kaitsmine
ECH05 autohoidiku hoiustamisfunktsioonid on loodud selleks, et vältida sellesse asetatud telefoni kahjustamist. Unustage kriimud ja mõlgid – saate nutitelefoni tagasi täpselt sellisena, nagu see hoidikusse pannes oli.

Võimalus akut laadida
Kui teie nutitelefon on asetatud autohoidikusse, saate selle siiski tavalise kaabli abil laadijaga ühendada. Laadimiseks pole vaja seadet hoidikust eemaldada.

Universaalsus
Autohoidja libisevad klambrid muudavad selle sobilikuks igale nutitelefoni mudelile ning tuulutusavade küljes rippuvad klambrid ühilduvad erinevate tootjate autodega. Kui otsustasid töö- või puhkusereisil auto rentida, siis pane see hoidik oma reisikotti ja siis pole probleemi, kui soovid kasutada telefoni GPS-navigaatorina või kuulata sõidu ajal oma lemmikmuusikat. Samuti saate tänu oma väiksusele autohoidiku ECH05 kaasa võtta kõikjale, kuhu reisite.

Omadused


Värv:
Must
Funktsioonid
Nutitelefoni juhtmeta laadija:
Ei
Hoidiku korpuse materjal:
Plastikust
Klambri pöörlemine:
Jah
Hoidja tüüp:
Auto laadija
Paigaldamine ventilatsioonirestidesse:
Jah
Kalde reguleerimine:
Jah
Platvormi tugi:
Android, iOS

Telefonihoidja autosse

Autotelefonihoidjatega saad telefoni kindlalt nähtavale kohale armatuurlauale kinnitada. Siin on nimekiri meie lemmikutest telefoni autohoidikutest! Universaalne võimalus on auto ventilaatorivõrele kinnitatud hoidik, kuhu telefon asetatakse reguleeritavasse hoidikusse. Väga mugav võimalus on magnetiline hoidja. Magnethoidikus on magnet, mille teine ​​pool on liimitud Sinu telefoniümbrise külge. Sellisel juhul piisab, kui paned telefoni hoidikule ja see jääb kinni. Need on vaid mõned paljudest olemasolevatest võimalustest.

Üldine tooteinfo: Evelatus ECH05

Kauba ID: 2648968
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,068 x 0,051 x 0,17 m, 0,13 kg
Telefoni mõõtmed: 50 - 80 mm
Kaubamärk: Evelatus
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Vaade: Evelatus, telefonihoidja autosse telefonihoidjad
Ühilduvus: universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Evelatus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Evelatus ECH05
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki