Telefonihoidja Joyroom JR-ZS393

Täpsustused:
Tüüp: Mini telefonihoidik
Kauba ID: 9764462
929
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

10. juulist

199

Omniva pakiautomaat

10. juulist

219

DPD pakiautomaat

10. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

10. juulist

259

Kuller

10. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. juulist

199

Omniva pakiautomaat

10. juulist

219

DPD pakiautomaat

10. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

10. juulist

259

Kuller

10. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Joyroom JR-ZS393

Joyroom JR-ZS393 magnetiline telefonihoidik iminappadega – must Olenemata sellest, kas teete meiki või loote videosisu, Joyroom JR-ZS393 hoidik tagab teie seadmele suurepärase stabiilsuse. Sisseehitatud tugevad N52 magnetid tagavad lihtsa ja kindla kinnituse. Tänu oma kompaktsele suurusele ja sisseehitatud silikoonpaelale on käepidet lihtne hoida ja transportida. See on ideaalne reisimiseks mõeldud vidin – tugevad iminapad hoiavad teie telefoni turvaliselt igal puhtal ja siledal pinnal. Joyroom JR-ZS393 hoidiku olulisemad eelised: See hoiab telefoni kindlalt igal puhtal ja siledal pinnal, sellel on kuni 7 iminappa laiusega 7,65 mm. Võimaldab kasutada telefoni käed-vabad. Ideaalne lahendus näiteks jumestuse pealekandmiseks või videosisu loomiseks. Hoiab telefoni kõvasti kinni. Sellel on sisseehitatud tugevad N52 magnetid, mida saab hõlpsasti telefoni külge kinnitada. Seda on väga mugav hoida ja liigutada ühest kohast teise. Hoidikul on sisseehitatud silikoonriba. See on ideaalne vidin reisimiseks. Selle kompaktne suurus ja iminappade arv toimivad hästi näiteks lennukis laual või rongis istmel. Tehnilised andmed: Kaubamärk: Joyroom Mudel: JR-ZS393 Ühilduva telefoni suurus: 4,7-7" MagSafe ühilduvus: Jah Sertifitseerimine: RoHS Materjal: ABS, PC, silikoon Pakendi sisu: kasutusjuhend, tarvikute komplekt (metallist rõngas, eralduskile, puhastuskomplekt) Must värv Turvaline ja kindel haare Joyroom JR-ZS393 magnetiline telefonihoidik tänu seitsmele iminapale laiusega 7,65 mm tagab nutitelefoni usaldusväärse hoidmise igal siledal pinnal.Aknaklaas, roostevabast terasest külmik, marmorist töötasapind või köögikapp - teie seade on ohutu, olenemata sellest, kuhu te selle asetate Teie kaaslane igal reisil Selle kompaktne suurus tähendab, et Joyroom JR-ZS393 hoidik mahub hõlpsasti lennukisse või rongiistmele lauale. Iminapad tagavad stabiilsuse ja juurdepääsu seadmele alati, kui seda vajate Vabastage oma käed Joyroom JR-ZS393 magnethoidik võimaldab teil kasutada telefoni ilma, et peaksite seda käes hoidma, mis on hämmastav mugavus – eriti kui peate tegema tegevusi, mis nõuavad mõlemat kätt (nt pealekandmine). meik või toiduvalmistamine. Stabiilsus igas olukorras Sisseehitatud tugevad N52 magnetid tagavad, et Joyroom JR-ZS393 hoidik hoiab telefoni stabiilsena igas olukorras. Nutitelefon ei liigu isegi dünaamiliste liigutuste või reisimise ajal. Mugav kanda Tänu sisseehitatud silikoonrihmale on Joyroom JR-ZS393 käepide äärmiselt mugav hoidmiseks ja transportimiseks. Saate selle hõlpsalt kõikjale kaasa võtta, tagades mugavuse ja juurdepääsu oma telefonile igas olukorras.

Üldine tooteinfo: Joyroom JR-ZS393

Kauba ID: 9764462
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Joyroom
Tüüp: Mini telefonihoidik
Vaade: Joyroom, mini telefonihoidik telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Joyroom tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Joyroom JR-ZS393
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki