Telefonihoidja Lisen Magnetic ring

Täpsustused:
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Kauba ID: 8986326
1679
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

31. maist

000

Smartpost pakiautomaat

31. maist

259

Postkontor

3. juunist

199

Omniva pakiautomaat

3. juunist

219

DPD pakiautomaat

3. juunist

249

Kuller

3. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

31. maist

259

Postkontor

3. juunist

199

Omniva pakiautomaat

3. juunist

219

DPD pakiautomaat

3. juunist

249

Kuller

3. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lisen Magnetic ring

Liseni magnethoidik rõngaga (ventile, must)


Magnetiline autohoidik Lisen paistab silma elegantse ja moodsa disainiga, muutes selle suurepäraseks täienduseks iga auto interjööri. MagSafe tehnoloogia kasutamine tagab usaldusväärse ühenduse seadmega ilma täiendavate adapterite või klambrite vajaduseta.

Täiustatud magnettehnoloogia


Liseni hoidikuga varustatud tugevad magnetid tagavad usaldusväärse haardumise, magnetilise jõudluse, korrosioonikindluse ja optimaalse temperatuuristabiilsuse, tagades seadme kindla püsimise ka kõige konarlikumatel teedel.

Signaali terviklikkus


Lisen Magnetic autohoidiku peamine eelis on signaali täielik terviklikkus. Aksessuaar on valmistatud materjalidest, mis takistavad signaali kadumist või häireid, tagades täieliku ühenduvuse kõnede, GPS-i ja andmete voogesituse jaoks.

Universaalsed vaatenurgad


Pöörleva mehhanismi abil saate reguleerida hoidiku asendit 360°, et kohandada vaatenurka vastavalt oma hetkevajadustele.

Ühilduvus mitme seadmega


Liseni hoidik on tuntud oma laialdase ühilduvuse poolest erinevate telefonimudelitega – nii sisseehitatud MagSafe magnetiga kui ka metallrõngast nõudvatega.

Telefoni kaitse


Teie seadme ohutus on Liseni jaoks prioriteet. Hoidiku valmistamisel kasutatud materjalid, näiteks silikoon, kaitsevad telefoni kriimustuste eest ning suletud magnetväli tagab, et tugevad magnetid ei mõjutaks negatiivselt signaali ega kahjustaks nutitelefoni.

Lihtne paigaldus


Liseni hoidiku paigaldamine on intuitiivne ega vaja tööriistu. Seda saab hõlpsasti paigaldada igat tüüpi auto tuulutusavadele, nii vertikaalsele kui ka horisontaalsele.


Tootja
Kuulas


Mudel
YL0223020004


Paigalduskoht
Vent


Värv
Must

Telefonihoidja autosse

Autotelefonihoidjatega saad telefoni kindlalt nähtavale kohale armatuurlauale kinnitada. Siin on nimekiri meie lemmikutest telefoni autohoidikutest! Universaalne võimalus on auto ventilaatorivõrele kinnitatud hoidik, kuhu telefon asetatakse reguleeritavasse hoidikusse. Väga mugav võimalus on magnetiline hoidja. Magnethoidikus on magnet, mille teine ​​pool on liimitud Sinu telefoniümbrise külge. Sellisel juhul piisab, kui paned telefoni hoidikule ja see jääb kinni. Need on vaid mõned paljudest olemasolevatest võimalustest.

Üldine tooteinfo: Lisen Magnetic ring

Kauba ID: 8986326
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Lisen
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Vaade: Lisen, telefonihoidja autosse telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lisen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lisen Magnetic ring
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki