Nutikell Colmi C61 Black

Täpsustused:
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kauba ID: 9425856
3589
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Colmi C61 Black

Täielik C61 nutikell (must)
Kas soovite oma vormi eest hoolitseda? Või otsite mitmekülgset nutikella, mis sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks? Pilnase disainitud C61 mudel osutub tõeliseks hitiks! See seade pakub rohkem kui 100 erinevat spordirežiimi ning suudab jälgida ka und, pulssi ja vere küllastumist. Selle mugavat kasutamist võimaldab suur 1,9-tolline puutetundlik ekraan. Nutikell võimaldab ka telefoniga rääkida ja on IP67 veekindel.
 
Suur IPS HD ekraan
Nautige oma nutikella mugavat kasutamist. Full C61-l on suur 1,9-tolline ekraan, mis on kujundatud vastupidava 3D-klaasiga, et pakkuda eredat ja selget pilti peaaegu igas olukorras. Lisaks iseloomustavad seadet kitsad raamid (0,8 mm) ja muljetavaldav ekraani ja korpuse suhe, mis on umbes 95%. Samuti saate oma nutikella välimust oma maitse järgi kohandada, valides enam kui 150 saadaoleva sihverplaadi kujunduse hulgast või laadides üles foto.
 
Usaldusväärne jõudlus – pikk tööaeg
Täiustatud Juokase kiip vastutab nutikella tõhusa ja stabiilse töötamise eest. Lisaks kasutab C61 Bluetooth 5.1, mis tagab kiire, usaldusväärse edastuse ja madala energiatarbimise. Tähelepanu pöörati ka seadme suurele mälule, mis mahutab hõlpsalt 5 tüüpi kasutajaliidest ja koguni 28 sihverplaadi kujundust. Kella lisaeelis on pikk tööaeg, mis ulatub tavakasutuses 7 päevani või ooterežiimis 15 päevani.
 
Püsi ühenduses
Fulliga ei pea te muretsema, et millestki olulisest ilma jääb. SmartWatch C61 teavitab teid koheselt sissetulevatest sõnumitest ja teadetest. Tõstke lihtsalt ranne, et neid lugeda! Seade võimaldab teil ka telefoniga rääkida – sellel on sisseehitatud kõlar ja mikrofon. Abiga saate hõlpsalt vastata sissetulevale kõnele, katkestada toru või helistada kellaregistrisse salvestatud numbrile.
 
Tõhus treening
Nutikell aitab ka järgmisi treeninguid planeerida. C61 loeb samme ja põletatud kaloreid, mõõdab ka läbitud vahemaad ja jälgib teie pulssi treeningu ajal. Samuti on rohkem kui 100 spordirežiimi. Rattasõit, korvpall, jooksmine, sulgpall? Vali oma lemmikspordiala või proovi midagi uut! Full abil saate mugavalt jälgida oma edusamme ja seada eesmärke.
 
Hoolitse oma tervise eest
Hoidke sõrme pulsil ja olge kohe teadlik kõigist murettekitavatest sümptomitest. See aitab teil neile õigeaegselt vastata! Nutikell C61 suudab mõõta pulssi isegi ööpäevaringselt, samuti jälgib see sinu und. Teie abiga mõistate paremini bioloogilise kella toimimist, kaotate halvad harjumused ja hakkate lõpuks piisavalt magama! Seade võimaldab teil jälgida ka vere hapnikusisaldust.
 
Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks
Täielik C61 nutikell pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka ülimalt kerge ja mugav. Saate seda isegi terve päeva randmel kanda, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata! Seadmel on ka IP67 veekindlus. Nõudepesemise, trenni tegemise või vihma käes majast lahkumise ajal pole vaja kätt eemaldada – pole hirmu veepiiskade, higi ega juhuslike pritsmete ees! Samas näeb nutikell ülimalt stiilne välja – see meeldib kindlasti paljudele kasutajatele.
 
Nutikas assistent teie randmel
Kõik, mida vajate, on Complete C61-ga teie käeulatuses. Nutikas käekell võimaldab mugavalt kasutada intelligentse häälassistendi abi. See tähendab sõbrale helistamist, praeguse ilmateate vaatamist, lemmikesitusloendi esitamist või kellaaja väljaselgitamist vaid mõne sõnaga. Võimalused on peaaegu lõputud!
 
Bränd täis
Mudel C61
Värvus Must
Ekraan 1,9″ IP
Bluetooth 5.1
Ekraani eraldusvõime 240x280
Aku mahutavus 230
Tööaeg Tavakasutus: umbes 7 päeva;
Ooteaeg: umbes 15 päeva;
CPU naer
Veekindel IP67
Ühilduvus Android 4.4 ja uuemad, iOS 9.0 ja uuemad
Toetatud keeled: hiina, traditsiooniline hiina, inglise, saksa, vene, hispaania, portugali, prantsuse, jaapani, araabia, hollandi, itaalia, tšehhi, kreeka, heebrea, malaisia, pärsia, poola, tai, vietnami, soome, türgi, horvaadi , ukrainlane

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Colmi C61 Black

Kauba ID: 9425856
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,12 x 0,14 m, 0,2 kg
Tüüp: Nutikellad meestele, Nutikellad naistele
Kaubamärk: Colmi
Ekraani suurus (tollid): 1.9
Värv: Must
Ekraani tüüp: Puutetundlik ekraan
Ekraani resolutsioon: 240 x 280
Rihma materjal: Silikoon
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
Ühilduvus: Android, Bluetooth, iOS
Pulsomeeter(HR): Ei
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Colmi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Colmi C61 Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki