Madrats Asir, 100x200 cm, valge

Täpsustused:
Kõvadus: Kõva
Kõrgus: 22 cm
Kauba ID: 10087407
34900
Lisa korvi
1319 / kuus
Sinu linn

Kuller

27. novembrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

27. novembrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats Asir, 100x200 cm, valge

Kate: žakaarkangast tugev madrats Multi Spring System Kahepoolne Laius: 100 cm Sügavus: 200 cm Kõrgus: 22 cm Kokkupandud


Kogege hazan madratsi ülimatut mugavust ja tuge. See teie heaolu silmas pidades loodud kindel madrats sobib ideaalselt neile, kes otsivad rahulikku ja kosutavat und noorendavat undamist. Tugev lülisamba tugi tervisliku une tagamiseks Öelge hüvasti rahututele öödele ja ärgake üles värskendatuna hazan madratsi abil. Selle täielikult ortopeediline niron-multivedrustussüsteem toetab teie selgroogu erakordselt hästi, tagades õige joonduse ja vähendades seljavalu riski. Kogege erinevust, kui ärkate igal hommikul tugeva ja terve selgrooga. Rikkalik jacquardkangast kate Hellitage Hazan madratsi elegantsust jacquardkangast kattega. Kanga üllas tekstuur ja heledus lisavad teie magamistoale elegantsi, muutes selle tõeliseks statement-tükiks. Armastuge oma unepaiga ilusse ja stiili. Kauakestev vastupidavus ja mugavus Kahepoolse konstruktsiooniga Hazan madrats pakub mõlemal poolel sama mugavust. See tähendab, et võite oma madratsit regulaarselt keerata ja pöörata, tagades ühtlase kulumise ja pikendades selle eluiga. Võite olla kindel, et teie madrats säilitab oma esimese päeva vormi veel aastaid. Tehnilised üksikasjad: Kate: Jacquardkangas Kõvadus: . Mitme vedru süsteem tugeva selgroo toetamiseks Kahepoolne pikema kestvuse tagamiseks Mõõdud: Laius: 100 cm, sügavus: 200 cm, kõrgus: 22 cm. Kokkupandud teie mugavuse huvides Värv: valge Uuendage oma uneelamust Hazan madratsi abil. Investeeri oma heaolusse ja naudi igal ööl puhke- ja noorendava une eeliseid. Muutke oma magamistuba luksuslikuks hotellilaadseks puhkekohaks ja ärgake üles värskena ning valmis päeva vallutamiseks.


 

Üldine tooteinfo: Madrats Asir, 100x200 cm, valge

Kauba ID: 10087407
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 2 x 0,22 m, 17,25 kg
Mõõdud: 100x200 cm
Laius: 100 cm
Pikkus: 200 cm
Madratsi tüüp: Vedrumadratsid
Vaade: Asir, vedrumadratsid madratsid
Omadused: Ei
Eemaldatav pealiskate: Jah
Tootjamaa: Türgi
Kõvadus: Kõva
Kõrgus: 22 cm
Kaubamärk: Asir
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asir tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Madrats Asir, 100x200 cm, valge
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki