Kosmeetikakomplekt C-Thru Harmony Bliss naistele: deodorant 75 ml + dušigeel 250 ml

Täpsustused:
Tüüp: Dušigeelid
Kauba ID: 9097626
1209
3720 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kosmeetikakomplekt C-Thru Harmony Bliss naistele: deodorant 75 ml + dušigeel 250 ml

Kasutamine: Dušigeel: jaotage väike kogus toodet käsna või peopesaga niiskele nahale ja loputage hoolikalt. Deodorant: kandke toodet kohe pärast duši all käimist või enne magamaminekut, kui higistamine on loomulikult väiksem, kuivale kaenlaalusele nahale. Kui vajate lisakaitset, võite toodet kasutada ka päevasel ajal.

C-Thru Harmony Bliss – puuviljane lillelõhn naistele. Aroomis õhkub värsket pirnide, mandariinide ja maasikasorbeti aroomi, mis hiljem seguneb lilleliste nootidega - jasmiin, magnoolia, roosid. Hiljem on tunda puidu, merevaigu ja muskuse sooja aroomi. Sensuaalne ja täis naiselikkust. See on harmoonia õndsus.

See komplekt on suurepärane valik naistele, kes mitte ainult ei hoolitse oma naha eest, vaid soovivad ka, et nende lemmikparfüümi aroom püsiks veelgi kauem.

Tüüp: Puuviljane - lilleline

Komplekti pakendi ja tarvikute ning komplekti komponentide (dušigeelid, losjoonid jne) kujundus uueneb pidevalt, mistõttu võib see erineda fotol kujutatust.

Komplektis: C-Thru Harmony Bliss pihustatav deodorant 75 ml ja dušigeel 250 ml.

C-THRU - see on harmooniline ja originaalne lõhn, mis suurendab noortele tüdrukutele omast atraktiivsust ja sädelevat võlu. Nad on kaasaegsed ja moodsad, kirglikud ja spontaansed, kes oskavad kasutada sarmi ja nautida lihtsaid asju. Rõhutage oma individuaalsust ja säravat naiselikku võlu C-THRU abil!

TÄHELEPANU! - ERITI TULEOHTLIK AEROSOOL. Surveanum – võib kuumutamisel plahvatada. Hoida eemal kuumusest, sädemetest, lahtisest leegist ja muudest tuleallikatest. Ärge suitsetage. Mitte pihustada lahtisele tulele ega muudele süüteallikatele. ärge torgake ega põletage isegi kasutatud. Kaitsta päikesevalguse eest. Hoida temperatuuril kuni 50°C. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte pihustada silma ega ärritunud nahale, mitte sisse hingata. Ärge kasutage muul otstarbel kui ette nähtud. Ärge kasutage väikestes ruumides.

Dušigeelid

Dušigeel (ka dušikreem või kehapesuvahend) on spetsiaalne vedel toode, mida kasutatakse keha puhastamiseks duši all käies. Dušigeeli ei tohi segi ajada vedelseebiga. Dušigeel ei sisalda seebiõli. Selle asemel kasutatakse sünteetilisi detergente, mis on saadud naftast või taimsetest allikatest. Kehapesuvahendite ja dušigeelide pH on madalam kui traditsioonilistel seebidel. Dušigeelid on tavaliselt rikastatud erinevate mineraalide, Surnumere soolade, eeterlike õlide, taimeekstraktide ja lõhnaainetega, seega on oluline valida toode, mis vastab kõige paremini teie vajadustele.

Kaitsta otsese päikesevalguse eest ja hoida temperatuuril alla 50°C Ärge lõhkuge ega põletage isegi tühjana. Ärge pihustage lahtisele leegile ega hõõguvale materjalile. Hoida eemal süüteallikatest - suitsetamine keelatud. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Üldine tooteinfo: Kosmeetikakomplekt C-Thru Harmony Bliss naistele: deodorant 75 ml + dušigeel 250 ml

Kauba ID: 9097626
Kategooria: Dušigeelid, õlid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,07 x 0,21 m, 0,5 kg
Kaubamärk: C-Thru
Komplektatsioon: Komplektid
Maht: 325 ml
Tüüp: Dušigeelid
Vaade: C-Thru, dušigeelid dušigeelid, õlid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik C-Thru tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kosmeetikakomplekt C-Thru Harmony Bliss naistele: deodorant 75 ml + dušigeel 250 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki