Vanni meresool GREEN ANGEL REST & CALM, 495 g

Täpsustused:
Tüüp: Vannisoolad, pallid
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Kauba ID: 8527186
969

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Vanni meresool GREEN ANGEL REST & CALM, 495 g

Kasutamine: NÕUANDED OHUTUKS KASUTAMISEKS: 1. Vann üldise heaolu parandamiseks (200 g soola/vanni kohta). Kestus: 15-20 min. Nautige vanni 3 korda nädalas. Pärast vanni puhata 30-40 minutit. a) vee temperatuur 25-30 ° C parandab närvisüsteemi, toniseerib lihaste aktiivsust, ainevahetust. b) vee temperatuur 35–37 ° C parandab üldist enesetunnet, kõrvaldab väsimuse ja stressi. c) vee temperatuur 40–45 ° C pärsib söögiisu, suurendab keha higistamist, parandab üldist seisundit. 2. Terapeutiline vann (400 g soola/vanni kohta). Kestus: 15-20 min. Nautige vanni 3 korda nädalas. Vee temperatuur 35-37 °C Pärast vanni puhata 45-60 minutit. Soovitatav nahahaiguste puhul, nagu ekseem, psoriaas. Psoriaasi korral on soovitatav kasutada 1 kg soola/vanni kohta. Soovitatav on teha järgmised vanniprotseduurid 3 korda nädalas., 6 nädala jooksul. 3. Vannid kätele ja jalgadele (40-60 g soola 3-4 l vee kohta). Kestus: 15-20 min., 3 korda nädalas. Vee temp. 35-37 °C Pärast vanni lõõgastuge 20-30 minutit. Sellised vannid vähendavad valu, parandavad küünte seisundit, vähendavad väsimust ja jalgade turset. 4. Soolamähised (2-3 supilusikatäit soola 1 l vee kohta). Kestus: 20-30 min. Vee temp. 45 °C (vee temp. 37 °C, kui hoolitsetav ala on mähitud). Võib kasutada vigastuste, põletuste, verevalumite leevendamiseks. Jaotage kompress valulikule kohale, mis on pakitud polüetüleenkilesse. 5. Krio massaažid (1 supilusikatäis soola 0,5 l vee kohta). Tehke kriomassaaži 3 korda nädalas 4 nädala jooksul. Kestus: 3-5 min. Silub nahka, suurendab naha elastsust. Lahustage sool kuumas vees (38–39 ° C), laske jahtuda, hoidke sügavkülmas. Kasutage hommikul näomassaažiks. Kriomassaaži on vaja teha 30-40 minutit enne väljaminemist (kui on külm – 60 minutit). OHUTU KASUTAMISE HOIATUSED: ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoida lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Ravim võib silmi ärritada. Kui tooted satuvad silma, loputage silmi kohe rohke sooja veega. Ärge kasutage seda ravimit, kui teil on individuaalne talumatus mõne koostisosa suhtes või kahjustatud naha korral. Ei soovitata kasutada rasedatel naistel.

Koostis:MARIS SAL (SEA SALT), LAVANDULA OFFICINALIS (LAVENDER OIL), ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE OIL), CITRUS SINENSIS (ORANGE OIL), CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN EXTRACT), LIMONIUM VULGARE (SEA LAVENDER EXTRACT), THYMUS SERPYLLUM (THYME EXTRACT), FUCUS VESICULOSUS (BLADDERWRACK EXTRACT), ASCOPHYLLUM NODOSUSUM (KNOTTED WRACK EXTRACT), FUCUS SERRATUS (TOOTHED WRACK EXTRACT), LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL.

Meresool vannis käimiseks on rikastatud väärtuslike lavendli ja kummeli eeterlike õlidega ning nelja liiki merevetikate orgaaniliste ekstraktidega. Meresoola lahustamisel soojas vannivees ei eralda see mitte ainult meeldivat aroomi, vaid aitab ka lõõgastuda ja rahuneda. Regulaarsed soolavannid parandavad heaolu, kõrvaldavad väsimuse ja rahustavad. Lavendli eeterlikel õlil ei ole mitte ainult rahustav toime, vaid see aitab võidelda ka akne ja erinevaid nahakahjustusi põhjustavate bakteritega. Kummeli eeterlikku õli kasutatakse laialdaselt tänu oma rahustavatele ja lõõgastavatele omadustele.

NÕUANDED OHUTUKS KASUTAMISEKS: 

1. Vann üldise heaolu parandamiseks (200 g soola/vanni). Kestus: 15-20 min. Nautige vanni 3 korda nädalas. Pärast vanni puhata 30-40 minutit.

a) vee temperatuur 25-30 ° C parandab närvisüsteemi, toniseerib lihaste aktiivsust, ainevahetust.

b) 35–37 °C veetemperatuur parandab üldist heaolu, kõrvaldab väsimuse ja stressi.

c) veetemperatuur 40–45 °Cleevendab söögiisu, suurendab higistamist kehas, parandab üldist seisundit.

2. Terapeutiline vann (400 g soola/vanni). Kestus: 15-20 min. Nautige vanni 3 korda nädalas. Vee temperatuur 35-37 °C Pärast vanni puhata 45-60 minutit. Soovitatav nahahaiguste puhul, nagu ekseem, psoriaas. Psoriaasi korral on soovitatav kasutada 1 kg soola/vanni kohta. Neid vanniprotseduure on soovitatav teha 3 korda nädalas 6 nädala jooksul.

3. Vannid kätele ja jalgadele (40-60 g soola 3-4 l vee kohta). Kestus: 15-20 min., 3 korda nädalas. Vee temp. 35-37 °C Pärast vanni lõõgastuge 20-30 minutit. Sellised vannid vähendavad valu, parandavad küünte seisundit, vähendavad väsimust ja jalgade turset.

4. Soolamähised (2-3 supilusikatäit soola 1 l vee kohta). Kestus: 20-30 min. Vee temp. 45 °C (vee temp. 37 °C, kui hoolitsetav ala on mähitud). Võib kasutada vigastuste, põletuste, verevalumite leevendamiseks. Jaotage kompress valulikule kohale, mis on pakitud polüetüleenkilesse.

5. Krio massaažid (1 supilusikatäis soola 0,5 l vee kohta). Tehke kriomassaaži 3 korda nädalas 4 nädala jooksul. Kestus: 3-5 min. Silub nahka, suurendab naha elastsust. Lahustage sool kuumas vees (38–39 ° C), laske jahtuda, hoidke sügavkülmas. Kasutage hommikul näomassaažiks. Kriomassaaži on vaja teha 30-40 minutit enne väljaminemist (kui on külm – 60 minutit).

OHUTU KASUTAMISE HOIATUSED: ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoida lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Ravim võib silmi ärritada. Kui tooted satuvad silma, loputage silmi kohe rohke sooja veega. Ärge kasutage seda ravimit, kui teil on individuaalne talumatus mõne koostisosa suhtes või kahjustatud naha korral. Ei soovitata kasutada rasedatel naistel.

Üldine tooteinfo: Vanni meresool GREEN ANGEL REST & CALM, 495 g

Kauba ID: 8527186
Kategooria: Dušigeelid, õlid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,15 x 0,2 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Green Angel
Maht: -
Tüüp: Vannisoolad, pallid
Vaade: Green Angel, vannisoolad, pallid dušigeelid, õlid
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Green Angel tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Vanni meresool GREEN ANGEL REST & CALM, 495 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki