Kehakoorija GREEN ANGEL SUNRISE MAGIC, 400 g

Täpsustused:
Ettenähtud: Meestele ja naistele
Kauba ID: 532662
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
3529

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kehakoorija GREEN ANGEL SUNRISE MAGIC, 400 g

Kasutamine: OHUTU KASUTAMISE NÄPUNÄITED: jaotage väike kogus kehakoorijat puhtale niiskele nahale ning masseerige õrnade liigutustega käsi ja keha. Rituaali lõpus peske koorija jäägid sooja veega maha. Pärast koorimisprotseduuri soovitame nahka kehakreemiga kreemitada, et muuta see veelgi pehmemaks ja siledamaks. OHUTU KASUTAMISE HOIATUSED: ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoida lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Ravim võib silmi ärritada. Kui tooted satuvad silma, loputage silmi kohe rohke sooja veega.

Energiat andvat tsitruselõhnalist kehakoorijat rikastavad väärtuslikud orgaanilised käsitsi korjatud merevetikad ja Atlandi ookeani kooriv meresool. Merevetikad on rikkad väärtuslike ainete poolest - olulised mikroelemendid, vitamiinid ja mineraalid, mis toidavad ja niisutavad nahka ning parandavad selle seisundit. Kehakoorijat iseloomustavad unikaalsed argaania- ja viinamarjaseemneõlid, mis on rikkad Omega 3 rasvhapete poolest, samuti puhtad orgaanilised greibi ja sidruni eeterlikud õlid. Kehakoorija aitab eemaldada surnud naharakke ja poore, silub nahka ja annab sellele elastsuse ning parandab probleemse naha seisundit. Juba pärast kehakoorija esmakordset kasutamist jääb nahk äärmiselt pehmeks ja siledaks.

OHUTU KASUTAMISE NÄPUNÄITED: jaotage väike kogus kehakoorijat puhtale niiskele nahale ning masseerige õrnade liigutustega käsi ja keha. Rituaali lõpus peske koorija jäägid sooja veega maha. Pärast koorimisprotseduuri soovitame nahka kehakreemiga kreemitada, et muuta see veelgi pehmemaks ja siledamaks.

OHUTU KASUTAMISE HOIATUSED: ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoida lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Ravim võib silmi ärritada. Kui tooted satuvad silma, loputage silmi kohe rohke sooja veega.

Koostis: SODIUM CHLORIDE (SALT), VITUS VINIFERA SEED OIL^ (GRAPE SEED OIL), SEA SALT** (NATURAL IRISH MINERAL SALT), LIMONENE+, CITRUS LIMON PEEL OIL* (ORGANIC LEMON PEEL OIL), CITRUS PARADISI PEEL OIL^ (ORGANIC GRAPEFRUIT PEEL OIL), ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL* (ORGANIC ARGAN OIL), THYMUS VULGARIS LEAF EXTRACT^^ (THYME EXTRACT), CHONDRUS CRISPUS EXTRACT** (CARRAGEEN EXTRACT), FUCUS VESICULOSUS EXTRACT** (BLADDER WRACK EXTRACT), FUCUS SERRATUS EXTRACT** (TOOTHED WRACK EXTRACT), ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT** (KNOTTED WRACK), LIMONIUM GERBERI EXTRACT^^ (SEA LAVENDER EXTRACT), AQUA, VEGETABLE GLYCERIN^^, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE^^, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, CITRAL+, CI 19140.

LOODUSLIKUD JA ORGAANILISED KOOSTISOSAD:
* ORGAANILINE
** MAHETAIMEST, JUUR- VÕI PUUVILJAST
^ LOODUSLIK
^^ LOODUSLIKUST TAIMEST, JUUREST VÕI PUUVILJAST
+ LOODUSLIKULT ESINEV EETERLIKES ÕLIDES

Üldine tooteinfo: Kehakoorija GREEN ANGEL SUNRISE MAGIC, 400 g

Kauba ID: 532662
Kategooria: Kehakoorijad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,15 x 0,1 m, 0,5 kg
Komplektatsioon: Komplektid
Kaubamärk: Green Angel
Ettenähtud: Meestele ja naistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Green Angel tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kehakoorija GREEN ANGEL SUNRISE MAGIC, 400 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki