Käte ja küünte kreem Nuxe Sweet lemon, 50ml

Täpsustused:
Tüüp: Kätekreemid
Maht: 50 ml
Kauba ID: 9823052
1139
22780 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

18. juulist

199

Omniva pakiautomaat

18. juulist

219

DPD pakiautomaat

18. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

18. juulist

259

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. juulist

199

Omniva pakiautomaat

18. juulist

219

DPD pakiautomaat

18. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

18. juulist

259

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Käte ja küünte kreem Nuxe Sweet lemon, 50ml

Kasutamine: Võtke väike kogus kätekreemi ühe käe peopesale. Hõõruge oma peopesad kokku, et jaotada kreem ühtlaselt seal, kus seda kõige rohkem vajate. Jätkake peopesade hõõrumist, pöörates tähelepanu nahale sõrmede vahel. Soovi korral võid masseerida iga sõrme peopesast kuni sõrmeotsteni, lõpetades massaaži õrnade ringjate liigutustega üle küünte.

Koostis:Aqua/water, Caprylic/capric Triglyceride, Propanediol, Behenyl Alcohol, Cannabis Sativa Seed Oil*, Glycerin**, Polyglyceryl-6 Distearate, Dicaprylyl Ether, Benzyl Alcohol, Parfum/fragrance, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Dehydroacetic Acid, Sodium Gluconate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Tocopherol, Citric Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limonene, Citral, Geraniol, Linalool [N5502/A].

Avasta see sidruni-beseelõhnaline käte- ja küünekreemi. See niisutab, pehmendab ja kaitseb teie käsi iga päev.

Hellita oma käsi ülimaheda, orgaanilise ja vegan niisutava kätekreemiga, millel on vastupandamatu sidrunibesee lõhn.

Selle mõnusa aroomiga sulav tekstuur pehmendab ja kaitseb kuivi käsi karmide välistegurite (tuul, külm, hõõrdumine, liigne pesemine jne) eest, jätmata nahka rasvast või kleepuvat. Käed muutuvad koheselt niisutatuks, rahustavad ja tunnevad end mugavalt. BIO päevalilleõli ja BIO aloe veraga.

Ideaalne käte ettevalmistamiseks enne maniküüri tegemist.

Vegan valem (registreeritud The Vegan Society poolt), ei sisalda loomseid koostisosi ega derivaate.

99% looduslikku päritolu koostisosi.

27% kõigist koostisosadest on pärit mahepõllumajandusest.

Disainitud ja toodetud Prantsusmaal.

Kasutustest:

100% vabatahtlikest testijatest* kinnitavad, et nahk on elastsem, siledam, kuivus kaob. Käed saavad tagasi oma loomuliku pehmuse!

* - 22 vabatahtlikku - 100% rahulolu kohe pärast testi.

Loodus koos luksusega - need on peamised koostisosad, mis moodustavad selle kaubamärgi ja filosoofia. „NUXE“ looja, kes on veendunud looduse maagilises jõus ja taimsetes omadustes, on loonud rea tooteid, mis suurendavad naha loomulikku ilu ja värskendavad peenete tekstuuride ja võrgutavate lõhnadega. Täna on maailmas „NUXE“ on üks populaarsemaid kaubamärke ilutööstuses.

1980. aastate alguses asutas Aliza Jabès Pariisis väikese laboratooriumi ja otsustas luua ilu kaubamärgi, mis oleks tema tooteid kasutatava naise jaoks tõhus ja sensuaalne. „Prodigious Oil“ - esimene kuiv multifunktsionaalne õli näole, kehale ja juustele. See oli esimene labor, kus loodi 1991. aastal tooteid neist huvitunud naistele. Uute toodete arendamisel liigub laboratoorium patenteeritud taimede ekstraktidesse2008. aastal otsustab Aliza Jabès minna kaugemale ja töötab oma „Bio-Beauté“ laboriga välja sertifitseeritud ökoloogilise nahahoolduse kaubamärgi „NUXE“.

„NUXE“ pakub ülimat nahahoolduse tunnet, naturaalset valemit, uut kuiva tekstuuri ja ainulaadset lõhna, mis annab tasakaalustatud efekti meie nahale ja juustele. Hellitage ennast „NUXE“ toodetega.

Käte ja küünte kreem Nuxe Sweet lemon, 50ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Käte ja küünte kreem Nuxe Sweet lemon, 50ml

Kauba ID: 9823052
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,05 x 0,1 m, 0,1 kg
Ettenähtud: Naistele, Meestele
Tüüp: Kätekreemid
Vaade: Nuxe, kätekreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 50 ml
Kaubamärk: Nuxe
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nuxe tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Käte ja küünte kreem Nuxe Sweet lemon, 50ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki