Niisutav kehakreem Holidays in Bali 200 ml

Täpsustused:
Tüüp: Kehapalsamid
Maht: 200 ml
Kauba ID: 9915102
1369
6845 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

19. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

19. septembrist

219

DPD pakiautomaat

19. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

19. septembrist

259

Kuller

19. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

19. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

19. septembrist

219

DPD pakiautomaat

19. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

19. septembrist

259

Kuller

19. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Niisutav kehakreem Holidays in Bali 200 ml

Kasutamine: -

Looduslik kehapalsam sarjast "Puhkus Balil".

Palsam on mõeldud kuivale nahale. Palsamis sisalduv taimeekstraktide segu on loodud naha värskendamiseks ja taaselustamiseks. See mitte ainult ei puhasta, vaid ka rahustab ärritusi ja tugevdab. Eksootilise monoivõi, rikkaliku sheavõi ja külmpressitud õlidega rikastatud see annab aluse, mis võimaldab pärast puhastamist nahka korralikult määrida.

Keha losjoon sisaldab eksootilist sidrunheina, greipi, salvei, seedrilõhna ja magusat vanilli. See püsib nahal pikka aega.

Peamised toimeained:

  • Kurk, hibisk ja bambuseekstraktide kompleks – kurk ei mõju ainult silmadele! See on nahka rahustav ja õrnalt kirgastav tooraine. Hibiski ekstraktil on konditsioneerivad omadused. Soovitatav ka pärast päevitamist. Bambus on vitamiinide, räni ja väärtuslike flavonoidide allikas, millel on antioksüdantsed omadused ja mis kaitsevad nahka vananemise eest.
  • Monoi õli – saadakse Tai gardeenia õisi 15 päeva jooksul kookosõlis leotades, et tekiks imeline aroom. , kasutades traditsioonilist enfluarage meetodit. Selle taime, nimega "Tiare Tahiti – Flower of Tahitian" omadused on Polüneesias tuntud juba pikka aega ning lisaks aroomiteraapia (migreeni) toimele on see tunnete, kire ja külalislahkuse sümbol. See on ka paljude tuntud parfüümide koostisosa.
  • Aprikoosiõli on õrn ja mitmekülgne õli, mis sisaldab fosfolipiide ja fütosteroole ning asendamatuid küllastumata rasvhappeid, mis on eriti kasulikud nahale ja imenduvad hästi. ja allergiavastased omadused. Aprikoosiseemneõli suurepärased omadused on tuntud juba pikka aega ja neid kasutatakse laialdaselt laste nahahoolduses. Meie aprikoosiõli on külmpressitud, mis tähendab, et see ei kaota oma rikkalikke omadusi. See pärineb Poola ajakirjandusest, mis hangib kohalikke värskeid koostisosi.

Kasutamine: Kandke kuivale ja puhtale nahale.

Ettevaatust! Ärge kasutage, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline.

Koostisosad: Aqua, Cocos Nucifera (kookospähkli) õli, Butyrospermum Parkii (Shea)või, glütseriin, kaprüül-/kapriintriglütseriid, isoamüülauraat, glütserüülstearaat, tsetüülalkohol, oryza sativa (riis) okadamiaõli, vitis vinifera (viinamarja) seemneõli, heliant oflower, seeShuil. Armeniaca (aprikoosiseemneõli, tsetearüüloliiv, sorbitaanoliiv, hüdrolüüsitud kaer, Cucumis Sativus (kurk) puuviljaekstrakt, hibiski taimeekstrakt), Bambusa Vulgaris (tavaline bambus) lehtede/varre ekstrakt, Cymbopogon Flexuos. (greibi) kooreõli, Salvia Lavandulifolia (salvei) lehtede õli, Juniperus Mexicana (Cedarin Flower Otractil, Gardenin Flower Otractil) )), ksantaankummi, parfüüm, naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat, dehüdroäädikhape, bensüülalkohol*, geranium**, limoneen*, tsitronellool*, eugenool*. *võimalikud allergeenid

Üldine tooteinfo: Niisutav kehakreem Holidays in Bali 200 ml

Kauba ID: 9915102
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,05 x 0,05 m, 0,2 kg
Ettenähtud: Naistele
Tüüp: Kehapalsamid
Vaade: Hagi, kehapalsamid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 200 ml
Kaubamärk: Hagi
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hagi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Niisutav kehakreem Holidays in Bali 200 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki