HUBANE KODU lõhnastatud sprei looduslike eeterlike õlidega BIOCOS, 250 ml

Täpsustused:
Toimeaine: Apelsin, Kaneel, Kohv
Tüüp: Eeterlikud õlid
Maht: 100 ml
Kauba ID: 568387

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: HUBANE KODU lõhnastatud sprei looduslike eeterlike õlidega BIOCOS, 250 ml

Kasutamine: pihustage: ruumid, pehme mööbli pinnad, vaibad, kardinad, voodipesu või muud tekstiilid. Mitte kasutada heledatel pindadel. Proovige väikesel alal.

Lõhnav udu COZY HOME 2020 sai auhinna näitusel VALI LEEDU TOODE!!!

Lõhnastatud udu COZY HOME lõime aasta kauneimaid pühi oodates - St. jõulud. Kohvi ja kaneeli võrgutavalt rikkalik lõhn lummab oma aroomiga ning loob erilise koduse hubasuse ja mugavuse. Ja rõõmu ja hea tuju apelsini eeterlik õli hajutab melanhoolia ja apaatia, ajab eemale kurbuse, tõstab tuju, soojendab verd ja südant.

Selline lõhnade koostis sobib meeleolu kirgastamiseks, värskuse andmiseks ning ruumides hubasuse, positiivse energia ja positiivsuse tunde tekitamiseks. Aroom on ergutava toimega, sobib eriti hästi kasutamiseks hommikuti, kui on raske üles tõusta. Aroom inspireerib uusi ideid, annab sihikindlust ja energiat.

Loome lõhnavaid udusid kasutades 100% looduslikke eeterlikke õlisid, nii et tegemist pole mitte ainult meeldiva aroomiga, vaid ka maheda ravitoimega tootega. Segudes olevad eeterlikud õlid täiendavad üksteist ja toimivad sünergiliselt. Segudes on kasutatud ainult looduslikke, puhtaid kõrgeima kvaliteediga eeterlikke õlisid, mis annavad võimaluse nautida aroomiteraapia mõju.

KASUTAMINE: pihustusruumid, pehme mööbli pinnad, vaibad, kardinad, voodipesu või muud tekstiiltooted. Mitte kasutada heledatel pindadel. Proovige seda väikesel alal.

Oluline teave! Lõhnav udu ei ole maja lõhn. Lõhnav udu on vähem kontsentreeritud toode, millel puuduvad lõhnatugevdajad ja -fiksaatorid, seega, et selle aroomi kauem tunda, tuleks seda pihustada tekstiilpindadele.

Üldine tooteinfo: HUBANE KODU lõhnastatud sprei looduslike eeterlike õlidega BIOCOS, 250 ml

Kauba ID: 568387
Kategooria: Kosmeetilsed ja eeterlikud õlid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,055 x 0,055 x 0,19 m, 0,275 kg
Kaubamärk: Biocos academy
Toimeaine: Apelsin, Kaneel, Kohv
Vaade: Biocos academy, apelsin kosmeetilsed ja eeterlikud õlid, Biocos academy, kaneel kosmeetilsed ja eeterlikud õlid, Biocos academy, kohv kosmeetilsed ja eeterlikud õlid
Tüüp: Eeterlikud õlid
Maht: 100 ml
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Biocos academy tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

HUBANE KODU lõhnastatud sprei looduslike eeterlike õlidega BIOCOS, 250 ml
1

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(1)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Dovile V.
01.09.2021

Mitte esimene kord, kui ostate toote, kuid teine kord sama kaebus. Kui pihustatav toode jookseb läbi külje, on pakend tõesti halva kvaliteediga

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki