Nutikas juhtmevaba ukse-/aknaanduri komplekt Meross

Täpsustused:
Tüüp: Lüliti
Värv: Valge
Kauba ID: 9473011
2809
Lisa korvi
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

31. oktoobrist

259

Postkontor

1. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

1. novembrist

219

DPD pakiautomaat

1. novembrist

249

Kuller

1. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

31. oktoobrist

259

Postkontor

1. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

1. novembrist

219

DPD pakiautomaat

1. novembrist

249

Kuller

1. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nutikas juhtmevaba ukse-/aknaanduri komplekt Meross

Nutikas juhtmevaba ukse/aknaanduri komplekt Meross MS200H (HomeKit)
Nautige oma kodus suuremat mugavust ja turvalisust. Paigaldades MS200H anduri oma uksele või aknale, saate oma telefoni teateid, kui keegi need avab. See võimaldab teil olla kursis ja koheselt hoiatatud kõigist seotud olukordadest! Toode ühildub Merossi rakendusega, aga ka Apple HomeKiti, Google Assistanti, Samsung SmartThingsi ja Amazon Alexa ökosüsteemidega. Samuti on teil võimalus ühendada see teiste seadmetega ja luua automatiseerimist. Komplekti kuulub ka Meross MSH300 jaotur.

Mures turvalisuse pärast
MS200H-ga saate koheselt teada, kui keegi teie kodus akna või ukse avab – saate oma telefoni märguande. See võimaldab koheselt toimuvat kontrollida ja vajadusel vastavaid meetmeid võtta. Seade on väga kompaktne ja hõlpsasti paigaldatav – saate selle hõlpsalt valitud kohas fikseerida. Seda iseloomustab ka madal energiatarve – selle aku peab vastu kuni 2 aastat. Meross pakub ka tasuta juurdepääsu anduri salvestatud 2-aastasele sündmuste ajaloole.

Veelgi mugavam juhtimine
Andurit saab kaugjuhtida Merossi äpi abil. Toode ühildub ka Apple HomeKiti, Amazon Alexa, Google Home ja Samsung SmartThingsiga. Integreerige see ökosüsteemi, mida kasutate iga päev! Lisaks toetab MS200H mudel hääljuhtimist (HomePod / Siri) – vaid paar sõna ja saate teada selle hetkeseisu. Samuti saate selle ühendada teiste seadmetega ja automatiseerida selle toiminguid. Nii süttivad näiteks majja sisenedes tuled automaatselt!

Komplekti kuulub praktiline jaotur
Komplekti kuulub ka Meross MSH300 jaotur, mis võimaldab ühendada andurid olemasolevasse Wi-Fi võrku. Seade on uskumatult kompaktne ja ei võta teie kodus palju ruumi. Selle paigaldamine on samuti vaevatu. Lisaks saab jaoturiga üheaegselt ühendada kuni 16 seadet – jätke piirangutega hüvasti.

Karbis

  • Akende ja uste avanemisandur
  • Kasutusjuhend
  • Võti
  • Toiteadapter
  • USB-kaabel
  • Nutikeskus

Tootja Meross Mudel MS200H Toiteallikas CR2450 Patarei (vahetatav) Anduri mõõdud ca. 57 x 31 x 15 mm ja u. 28 x 15 x 11 mm lüüsi mõõtmed ca. 59 x 41 x 21 mm Traadita ühenduse standard (jaotur) 802.11 b/g/n 2.4 GHz Wi-Fi juhtmevaba standard (jaoturi ja alarmi vahel) 433 MHz Toetatud süsteemid iOS 13 ja uuemad, Android 6.0 ja uuemad Rakenduse Merossi ühilduvus Apple HomeKit , Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings Töötemperatuur 0°C kuni 40°C Säilitustemperatuur -20°C kuni 50°C Töökeskkond Niiskus 10-90% (mittekondenseeruv) Säilituskeskkond Niiskus 5-90% ( mitte- kondenseerumine)

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Nutikas juhtmevaba ukse-/aknaanduri komplekt Meross

Kauba ID: 9473011
Kategooria: Pistikupesad ja lülitid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Tüüp: Lüliti
Vaade: Meross, lüliti pistikupesad ja lülitid
Värv: Valge
Kaubamärk: Meross
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Meross tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nutikas juhtmevaba ukse-/aknaanduri komplekt Meross
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki