Imou turvakaamera Rex 2MP

Täpsustused:
Tüüp: Turvakaamerad
Kauba ID: 7590460
6010
Lisa korvi
795 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Imou turvakaamera Rex 2MP

<strong>Stiilne disain kodus kasutamiseks</strong><br />Stiilse ja minimalistliku disainiga Rex sobitub suurep&auml;raselt igasse majja, et anda koduomanikele hindamatut meelerahu.<br /><br /><strong>Full HD videosalvestus</strong><br />Turvakaamera pakub 1920 &times; 1080 videosalvestust ning koost&ouml;&ouml;s H.265 videokodeeringuga j&otilde;uab Sinuni kristallselge video.<br /><br /><strong>355&deg; p&ouml;&ouml;ratav & 90&deg; kallutatav</strong><br />Kaamerapea on v&otilde;imeline p&ouml;&ouml;rlema 355 kraadi ulatuses ning see on 90 kraadi kallutatav &ndash; t&auml;nu sellele ei j&auml;&auml; miskit m&auml;rkamata.<br /><br /><strong>T&auml;iustatud inimese tuvastamine</strong><br />Turvakaamera teavitab Sind kohe, kui on tuvastanud inimese liikumise. Nutikas liikumisandur v&auml;hendab t&otilde;husalt igasuguseid valeh&auml;ireid.<br /><br /><strong>Nutikas j&auml;lgimine</strong><br />Kui kaamera tabab liikumise, fokuseerib see automaatselt liikuvale objektile v&otilde;i olendile ning hakkab seda j&auml;lgima.<br /><br /><strong>Valgusti ja sireen</strong><br />Sisseehitatud valgusti ja sireen peletavad soovimatud k&uuml;lalised t&otilde;husalt Sinu kodust eemale.<br /><br /><strong>Kaitse &ouml;&ouml;p&auml;ev l&auml;bi</strong><br />&Ouml;&ouml;režiim l&uuml;litub automaatselt sisse ja v&auml;lja. T&auml;iustatud infrapunavalgustus tagab kristallselge pildi ka t&auml;ielikus pimeduses kuni 10 meetrit.<br /><br /><strong>Privaatsusrežiim</strong><br />Kui Sa parasjagu ei soovi, et turvakaamera j&auml;lgiks kodus toimuvat, on seda v&otilde;imalik Imou telefonirakenduse kaudu keelata.<br /><br /><strong>Kahesuunaline k&otilde;ne</strong><br />Imou turvakaameral on sisseehitatud k&otilde;lar ja kajav&auml;hendusega mikrofon, et saaksid muretult suhelda oma lemmiklooma, pereliikme v&otilde;i hoopis kutsumata k&uuml;lalisega.<br /><br /><strong>Turvaline salvestuste hoidmine</strong><br />Lisaks microSD-kaardile toetab turvakaamera Imou Cloud salvestusruumi kasutamist ja &uuml;hilduvate salvestusseadmete kasutamist. See v&otilde;imaldab turvalisuse suurendamiseks videoid lokaalselt salvestada.

Üldine tooteinfo: Imou turvakaamera Rex 2MP

Kauba ID: 7590460
Kategooria: Valvekaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,11 x 0,18 x 0,11 m, 0,53 kg
Tüüp: Turvakaamerad
Vaade: Dahua, turvakaamerad valvekaamerad
Kaubamärk: Dahua
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dahua tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Imou turvakaamera Rex 2MP
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki