Disney Frozen fototapeet, Disney Frozen

Täpsustused:
Kõrgus, cm: 243,84
Laius, cm: 202,90
Tehnoloogia: Paber
Kauba ID: 703782
6095
1234 /m²
Lisa korvi
806 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Disney Frozen fototapeet

Seinamaali suurus: (8 osa) kõrgus 243,84 cm x laius 202,90

Walltastic tapeedi pealekandmise juhised

Selles Walltasticu karbis on kokku 8 tapeedilehte. Tapeedi tagakülg on kaetud spetsiaalse sinise materjaliga, et eelnev tapeet või seinavärv läbi ei paistaks. Enne liimimistöödega alustamist on soovitav asetada kõik lehed maapinnale nende järjestuse järjekorras, et saada kogu joonis. Kontrollige kahjustusi, kui leiate defekti, võtke enne tapeedi kleepimist ühendust edasimüüjaga.

Enne kui hakkate esimest lehte liimima, märkige pliiatsiga seinale täpselt lehe asukoht ja selle kontuurid. Saate tähistada kogu seina vertikaalsete joontega, kuhu tapeet kleebitakse. Liimimise ajal on mugavam tööd jälgida, näete, kas tapeet on ühtlaselt liimitud.

Liimimisprotsess:

Järgige tootja pakendi tagaküljel olevaid juhiseid.

Võtke esimene leht ja kandke liim. Liimimiseks kasutage lihtsat tapeediliimi. Laota kogu tapeedileht ettevaatlikult laiali, jätmata kuiva ala. Ettevalmistatud seina võib ka liimiga määrida. Oodake umbes 2 minutit ja asetage leht seinale. Keskelt külgedele käte või rulliga – käsnaga, silu tapeet nii, et ei jääks ebatasasusi ega õhkpatju. Märkus - seda toimingut ei saa teha väga jämedalt, kuna on võimalik tapeeti kahjustada, värvi kraapida. Tehke seda protsessi kõigi lehtedega. On väga oluline, et te ei paneks pilte ühendades ühte lehte teise peale. Lehed peavad olema tihedalt üksteise kõrval. Ärge oodake ühe lehe ja järgmise liimimise vahel pikka aega, sest pikema ajaintervalli järel on lehtede õmblused paremini nähtavad, mistõttu on soovitav töö ühe hooga ära teha.

Märge:

Märg tapeet on tavaliselt veidi suurem kui kuivtapeet. (umbes 1,25 cm.)

Korduma kippuvad küsimused:

Miks tekivad pärast tapeetimist õhkpadjad?

Tavaliselt tekivad õhkpadjad tapeedi liigutamisest triikimise ajal või valesti triikimisest, et seda ei juhtuks, triikige tapeet ülevalt keskelt külgedelt alla kuni tapeedi alla. Kui näete, et õhkpadi alles moodustub, võite tapeedi lihtsalt oma kohale tõsta ja uuesti kleepida. Kui märkate, et peale tapeedi kuivamist on tekkinud õhkpadi, võtke mõni terav ese, nt. nõel ja augustada. Pärast õhu väljumist ei tohiks see jääda.

Teine turvapatjade tekkimise põhjus võib olla liiga vähe peale kantud liimi.

Miks tekivad pärast tapetseerimist valged jooned?

Peamine põhjus on see, et tapeet liimitakse kohe peale liimi pealekandmist, ootamata soovitatud 2 minutit. Tapeedi liimimisel venib leht liiga palju. Kuivamisel leht kahaneb, mistõttu võivad ilmuda valged jooned.

Üldine tooteinfo: Disney Frozen fototapeet

Kauba ID: 703782
Kategooria: Fototapeedid lastetuppa
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,52 x 0,07 x 0,19 m, 0,92 kg
Pakendi kogus: 4.94 m²
Kõrgus, cm: 243,84
Laius, cm: 202,90
Tehnoloogia: Paber

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Disney Frozen fototapeet
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki