Invertergeneraator Könner &Söhnen KS 8100iE ATSR

Täpsustused:
Elektrigeneraatori tüüp: Inverter
Võimsus: 8000 W
Mootor: Pole täpsustatud
Kauba ID: 8643311

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Invertergeneraator Könner &Söhnen KS 8100iE ATSR

Inverterbensiini generaatorid on mugav kaasaskantav toiteallikas. Invertergeneraatorite valikus on mudeleid võimsusega 1,8 kuni 8,0 kW. Kahekordne elektrienergia muundamine tagab puhta siinuslaine ja 50 Hz sageduse, mis tagab tundliku ja ülitäpse elektroonika usaldusväärse töö.

Kõik mudelid põhinevad töökindlatel mootoritel, mis vastavad kõikidele Euroopa kvaliteedistandarditele, sealhulgas EURO V. K&S invertergeneraatormootoritel on ökonoomne režiim, mis võimaldab generaatorit kasutada madalatel pööretel ja vähendab kütusekulu kuni 50%.

PUHAS SINUSLAINE

Integreeritud mikroprotsessoriga juhitav elektrooniline seade juhib generaatori tööd ja tagab stabiilseima sageduse 50 Hz ja pinge 230 V. See muudab generaatori ideaalseks tundliku ja ülitäpse elektroonika, elektrooniliste mõõteseadmete, meditsiiniseadmete, küttekatelde jms jaoks.

TUGEV MOOTOR

Usaldusväärset Könner & Söhneni mootorit iseloomustab suurem vastupidavus, pikaealisus ja stabiilne töö ning see vastab kõigile Euroopa kvaliteedistandarditele, sealhulgas EURO V.

3-IN-1 LIHTNE MOOTORI KÄIVITIS

Kolm-ühes universaalne mootorilüliti generaatori lihtsaimaks ja mugavaimaks käivitamiseks, ühendab endas kütuseklapi, õhugaasi ja elektrimootori käivitamise funktsioonid.

MAJANDUSREŽIIM

Ergonoomilisel juhtpaneelil on kütusesäästurežiimi lüliti. See režiim vähendab kütusekulu kuni 50% madalatel koormustel mootori madalamate pöörete tõttu.

AUTOMAATKÄILIKULT ATS 4/25 Bensiin

ATS (Automatic Transfer Switch) seade käivitab automaatselt generaatori ja kannab sellele koormuse üle, kui põhitoiteallikas on lahti ühendatud ning peatab generaatori automaatselt, kui keskne toiteallikas taastub. ATS-i väljundil on 8-kontaktiline pistik ATS-seadme KS ATS 4/25 Bensiin ühendamiseks.

ERGONOOMILINE JUHTPANEEL

Kõigi funktsioonide mugav asukoht: multifunktsionaalne LED-ekraan (tunniloendur, sagedus, pinge), töörežiimi indikaator, ülekoormus- ja lühisekaitse, madala õlitaseme andur, lähtestusnupp juhtimissüsteemi lähtestamiseks ja toiteallika taastamiseks, kaks USB väljundid (5V / 1A, 5V / 2,1A), tüüpiline 12V auto pistikupesa erinevatele autoseadmetele, vidinatele ja aku laadimiseks, 230V pistikupesad ja maandusklemm.

KÕRGE KVALITEETNE GENERATOR

Könner & Söhneni invertergeneraatoritel on tugev harjadeta generaator, millel on 100% vaskmähis. Esmaklassiline kompaktne püsimagnetgeneraator on paigutatud plastkorpusesse ja talub maksimaalseid koormusi ilma kahjustusteta, et tagada generaatorikomplekti pikaajaline ja usaldusväärne töö.

TRANSPORT KOMPLEKT

Könner & Söhnen Inverter generaatoritel on transpordisüsteem lihtsaks liikumiseks. Kaks ratast ja käepide, mis generaatori liigutamisel üles tõuseb, tagavad mugava transpordi ja liikuvuse.

Pinge - 230

Maksimaalne võimsus, kW - 8,0

Nimivõimsus, kW - 7,2

Sagedus, Hz - 50

Praegune (max.), А - 34,8

Rakendus - 1 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 32 A

Mootori käivitamine - elektriline

Kütusepaagi maht, l - 20

Keskm. tööaeg (võimsus 50%), h*** - 7,1

LED-ekraan - Pinge, sagedus, tööaeg

Müratase Lpa (7m)/Lwa, dB - 70/95

Väljundvõimsus alalisvool, V / А - 12V / 8,3A

USB väljundid - 5V/1A, 5V/2.1A

Mootori mudel - KS 480i

Mootori silindri maht, cm3 - 458

Mootori tüüp - Ühesilindriline bensiin, õhkjahutusega neljataktiline

Mootori võimsus, hj - 16

paralleelühenduse võimalus -

ATS väljund +

Karteri maht, l - 1,1

Aku, A·h - 1,6

Neto mõõdud (PxLxK), mm - 600х510х560

Üldmõõtmed (PxLxK), mm - 725x505x555

Netokaal, kg - 68

Täismass, kg - 71

Kaitseklass - IP23M

*Kütusekulu sõltub paljudest teguritest nagu koormus, kütuse kvaliteet, aastaaeg, kõrgus merepinnast, generaatori tehniline seisukord.

Invertergeneraatorid on kaasaskantavad toiteallikad, mis kasutavad invertertehnoloogiat. Seda tehnoloogiat iseloomustab voolu ümberlülitamine vahelduvvoolult alalisvoolule ja seejärel vahelduvvoolule. Seda tüüpi generaatorid annavad vähem võimsust kui diiselgeneraatorid, kuid on väga vaiksed ja ökonoomsed. Invertergeneraatorid kasutavad töötamiseks bensiini või propaani, kuid nende mootori tõttu, mis töötab vastavalt nõudlusele, kulub palju vähem kütust. Nende generaatorite väiksus muudab need väga mugavaks reisile kaasa võtmiseks või teise kohta transportimiseks. Invertergeneraator on väike ja kaasaskantav, seega annab see vaid piiratud koguse võimsust, mistõttu on oluline enne ostmist arvestada väljundvõimsusega, näiteks 4000 vatti võimsust mõneks tunniks. Hinnake oma vajadusi: kas vajate suurt, võimsat ja müra tekitavat generaatorit või saate läbi kerge, väikese ja vaikse invertergeneraatoriga, mis on ühtlasi ka puhas elektrigeneraator.

Üldine tooteinfo: Invertergeneraator Könner &Söhnen KS 8100iE ATSR

Kauba ID: 8643311
Kategooria: Elektrigeneraatorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,75 x 0,51 x 0,56 m, 71 kg
Kaubamärk: Könner&Söhnen
Pinge: 230 V
Kütusepaagi maht: 20 l
Käivitus: Elektriline
Kaal: 68 kg
Elektrigeneraatori tüüp: Inverter
Vaade: Könner&Söhnen, inverter elektrigeneraatorid
Võimsus: 8000 W
Mootor: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Könner&Sohnen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Invertergeneraator Könner &Söhnen KS 8100iE ATSR
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki