Akutrell/kruvikeeraja GSR 18V-90 FC Professional, 18 volti

Täpsustused:
Tüüp: Puur
Ettenähtud: Puurimisvahendid
Kauba ID: 9556746

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Akutrell/kruvikeeraja GSR 18V-90 FC Professional, 18 volti

Boschi akutrell/kruvikeeraja GSR 18V-90 FC Professional on võimas harjadeta mootoriga akutrell, mis pakub maksimaalset jõudlust 64 Nm ja 2100 p/min juures. See pakub täielikku paindlikkust, sest igas tööolukorras saab paigaldada optimaalse lahenduse otsikuhoidikud, puuripadrunid, nurgad, ekstsentrikud või vasarad. Boschi FlexiClicki tarvikuid saab lukustada 16 erinevasse asendisse (360°), ilma et peaks neid akukruvikeeraja küljest eemaldama. Kompaktne pea pikkus vaid 163 mm tagab ideaalse käepärasuse. GSR 18V-90 FC Professional puur/kruvikeeraja võimaldab suurepärast tööriista juhtimist kasutaja ja tööriista suuremaks kaitseks: HMI pakub reguleeritavat KickBack Control funktsiooni, mis vähendab tagasilöögi ohtu, kui tööriist kaldub ja tööriista äkiline pöörlemine. Reguleeritav täppissiduri funktsioon hoiab ära ülepingutamise pärast eelseadistatud pöördemomendi saavutamist, vähendades sellega siduri kulumist ja müra. Lööktrelli andmeid ja sätteid saab edastada elektritööriista ja nutitelefoni vahel, kui Bluetooth Low Energy Module GCY 42 on sisestatud. GSR 18V-90 FC Professional sobib puidu, metalli, keraamika ja plasti puurimiseks. Sellel on ka praktiline vööklamber, mis võimaldab juhtmeta kruvikeeraja mugavalt vööl või redeli külge riputada. See pakkumine sisaldab kahte ProCORE18V 4,0Ah akut, mis tänu uusimale elemenditehnoloogiale suudavad pakkuda sama jõudlust kui tavaakud, kuid oluliselt väiksemate mõõtmetega, väiksema kaalu ja 135% pikema tööeaga kui tavaline aku – tänu COOLPACK 2.0-le tehnoloogia, mille abil välditakse aku ülekuumenemist. Akud kuuluvad AMPShare Alliance'i. Üks aku sobib kõigile sinise Bosch Professionali 18 V süsteemi tööriistadele ja masinatele, kuid seda saab kasutada ka erinevate kaubamärkide puhul koos paljude teiste AMPShare Alliance'i tootjate seadmetega. Enam ei pea iga uue tööriista jaoks uusi akusid ostma, ei pea enam otsima “õiget” akut, AMPShare’iga piisab ühest akust kõigi tööde jaoks.

Tüüp Puur/keeraja
Värv sinine/must
EAN 4059952605807
Tootja nr. 06019K6200
Valmistatud Malaisia
Kasutusotstarve Puidu, metalli, keraamika ja plasti kruvimiseks ja puurimiseks
Töörežiim Aku töö
Tööpinge 18 volti
Aku süsteem AMPShare (Bosch Professional, Brennenstuhl, Fein, Ledlenser, ..)
Liitium-ioonaku, 18 volti
Tööriistahoidik 1/4" sisemine kuusnurk, automaatse lukustusfunktsiooniga, 1,5 mm - 13 mm
teenust Kasutajaliides täppissiduri "Precision Clutch" ja kiirseiskamise "KickBack Control" aktiveerimiseks ja deaktiveerimiseks
Käepide Pehme käepide
Turvalisus Ülekoormuskaitse, tagasilöögi kontroll
mootor Harjadeta mootor
Käiguastmed 2-käiguline käigukast
Jooksu suund Pööramine paremale ja vasakule
Puurimisvõimsus Ø max. puidus 68 mm
terases 13 mm
Pöördemoment maksimaalselt Kõva: 64 Nm, pehme: 36 Nm
Pöördemomendi seadistus 20 etappi koos täiendava puurimisastmega
pöörete arv Tühikäigu kiirus 1. käik: 0 kuni 630 p/min, 2. käik: 0 kuni 2100 p/min
Töömüra Helirõhu tase 77dB(A)
Helivõimsuse tase 88dB(A)
Ebakindlus K 5dB(A)
Puurida Vibratsiooni emissiooni väärtus ah 1,6 m/s²
Ebakindlus K 1,5 m/s²
tunnusjoon FlexiClick 5-in-1 kiirvahetussüsteem
Lisainformatsioon Kruvi Ø max 12mm
Märkus Ühildub kõigi Bosch Professional 18-voldiste akude ja laadijatega (paindlik toitesüsteem)
Aksessuaarid saadaval L-BOXX 136, sisestus L-BOXX 136 jaoks, 2x aku ProCORE18V 4,0Ah, kiirlaadija GAL 18V-40 Professional, metallist puuripadruni kinnitus puuripadrunile GFA 18-M, ekstsentrikinnitus GFA 18-E, nurkkinnitus GFA 18- W, haamri kinnitus lisakäepidemega GFA 18-H, sügavusmõõtur, vööklamber, bitihoidja
valikuline Bluetoothi ​​madala energiatarbega moodul GCY 42
Mõõtmed Laius: 77 mm x kõrgus: 210 mm x sügavus/pikkus: 136 mm
Kaal 920 grammi

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Akutrell/kruvikeeraja GSR 18V-90 FC Professional, 18 volti Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Akutrell/kruvikeeraja GSR 18V-90 FC Professional, 18 volti

Kauba ID: 9556746
Kategooria: Käsitööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,2 m, 0,001 kg
Tüüp: Puur
Vaade: Bosch, puur käsitööriistad
Ettenähtud: Puurimisvahendid
Kaubamärk: Bosch
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Akutrell/kruvikeeraja GSR 18V-90 FC Professional, 18 volti
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki