Hübriid jalgratas Baana Espa 28", 24 käiku, must

Täpsustused:
Raam: Alumiiniumist
Käikude arv: 24
Rataste diameeter: 28 "
Soovitatav pikkusele: 160-185 cm
Kauba ID: 7542170
59200

HAH hind

73500
-19%
Lisa korvi
2237 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Kuller

20. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

20. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Hübriid jalgratas Baana Espa 28", 24 käiku, must

Espa on pikk, sirge ja mugav ning Hesa ​pole samuti naljakam. Baana Espa'ga saate hea meelega sõita läbi linna tänavate või teha väikese kõrvalepõike, ilma et peaksite higistama. Espa stiilne alumiiniumraam filtreerib teepinna ebatasasusi, jäädes samas jäigaks. 24-käiguline Fillari töötab isegi järskudel tõusudel ja veereb hästi ning seda on lihtne hooldada, kui see on õigesti häälestatud. Tõhus ketaspidur aitab teil järskudes olukordades kiiresti peatada. Baana Espa on õige valik teie tööreisiks või suviseks jalgrattamatkaks.

Tehniline informatsioon:

  • Korpuse suurus: 52 cm
  • Soovitatav pikkus: 160-185 cm
  • Raam: alumiinium 6061
  • Eesmine kahvel: tugev 1 1/8", teras
  • ühendusvardad: Shimano FC-TY301 28x38x48T 170 mm
  • Keskel: kassetikeskus
  • Ketid: roostevabast KMC X8 EPT
  • Eesmine käiguvahetaja: Shimano Altus FD-TY510
  • Tagumine käiguvahetaja: Shimano Altus RD-M310
  • Käivitajad: Shimano AST-EF5004 3x8
  • pidurihoovad: Shimano AST-EF5004
  • Pidurid: Tektro MD-M300 160 mm
  • Tagumine käiguvahetaja: Shimano CS-HG2008, 8 käiku, 12-32T
  • Rummud: 32-auguline teras
  • Ratta veljed: 28" alumiinium, 32 auku
  • Rehvid: Kenda 700x35C, must, peegeldavate külgedega, Dunlop ventiiliga.
  • Käepideme klamber: kiilne klamber 80 mm
  • Juhtraud: tagasi volditud
  • Sadulapost: 27,2x350 mm
  • Kolonniklamber: 31,8 mm kuusnurkne
  • Pedaalid: kummist
  • Valgustatud esi- ja tagatuled
  • Sadul: Velo VL-1623 must
  • Värv: must
  • Kaal: 15,5 kg
  • Vastupidiselt pildile ei ole jalgrattal lukku.

Jalgratas on tarnitud tehasepakendis, kokku pandud ja peaaegu sõiduvalmis. Kui ratta jaoks pole midagi ette nähtud, on kokkupanemise tase 95%. Pärast paari sammu saate oma jalgratta sõiduvalmis.

Pedaalide paigaldamisel on soovitatav keermed määrida määrde või õliga. Peate olema ettevaatlik, et vasak ja parem pedaal liiguksid õiges suunas. Alustage pingutamist sõrmedega ja kasutage tööriista alles lõpus. Pingutage pedaale hoolikalt.

Enne esimest sõitu kontrollige piduri ja käigu reguleerimist.

Väikesed osad, nagu kell ja helkurid, on tavaliselt lahti, ärge unustage neid paigaldada, et saaksite ohutult liikuda. Rohkem kokkupaneku näpunäiteid leiate meie üldistest juhistest.

Soovitame jalgratast esimest korda hooldada pärast 100-300 km läbimist spetsialiseeritud rattateeninduses. Kui teil on probleeme ratta ettevalmistamisega sõitmiseks, võtke ühendust professionaalse rattateenindusega.

Toote saadavus võib erineda. Tootja jätab endale õiguse muuta värve, materjale, komponente, tehnilisi andmeid ja mudeleid. Valmidusaste, komponendid ja spetsifikatsioonid võivad eri tootmispartiide lõikes erineda.

Kraadid:

  • 98% "sõiduvalmis" - E rehvirõngas, pedaalid ja iste ei ole paigaldatud. Juhtraua klamber tuleb keerata õigesse asendisse ja pingutada. Käigukangid ja pidurid on juba tehases häälestatud.
  • 95% - E rehv, pedaalid, istme tugipost ja rooliratas ei ole paigaldatud . Kontrollige poltide ja mutrite pinguldatust. Käigu ja pidurite reguleerimine on valmis, välja arvatud peenhäälestus.
  • 90% - esirehv, pedaalid, istme tugipost ja rooliratas ei ole paigaldatud. Poritiivad ja võimalik kere pole paigaldatud. Kontrollige poltide ja mutrite pinguldatust. Käigukangid ja pidurid ei pruugi olla õigesti reguleeritud. 

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üks populaarsemaid materjale, mida jalgratta raami valmistamiseks kasutatakse, on alumiinium. Selle suurim eelis on kaal. Kuigi kaasaegne tehnoloogia on muutnud alumiiniumraamid ülimalt tugevaks ja vastupidavaks, ei ole need rasked, pigem vastupidi. Rattad on kerged, mis teeb need mitte ainult lihtsasti sõidetavaks, vaid ka kaasaskandmine ja teisaldamine on palju lihtsam. Alumiiniumraamid on praegu kogu jalgrataste turul kõige levinum raamitüüp. Neid kasutatakse lastejalgratastes, suure kiirusega kiirjalgratastes (DH) ja muudes jalgratastes.
Alumiiniumraamiga jalgrattad on väga soodne lahendus, kuna nende tugevad ja vastupidavad raamid sobivad ideaalselt suhteliselt madala hinnaga, muutes need jalgratturite sagedaseks valikuks üle maailma.

Hübriidrattad, mida nimetatakse ka "krossiratasteks", sobivad ideaalselt mitte ainult vaba aja veetmiseks linnatänavatel, vaid ka aktiivseks sportimiseks. See on eriti mitmekülgne jalgrattatüüp neile, kes soovivad omada ühte ratast ja kohandada seda oma erinevatele reisivajadustele või kasutada seda koos teiste pereliikmetega.
Need jalgrattad tarnitakse ilma lisatarvikuteta, et mitte segada aktiivsemat füüsilist tegevust. Ilma pagasiruumi, paneelide ja valgustussüsteemideta on need kergemad, elegantsemad ja väiksema takistusega kui näiteks matka- või tavalised linnarattad.
Hübriidrataste kasutamine pikemateks sõitudeks tähendab mägiratastega võrreldes vähem käte lihaste väsimust. See eelis tuleneb hübriidratta spetsiaalselt kohandatud raami geomeetriast, mis tagab mugavama vertikaalse istumisasendi. Neil on ka paksud rattad (suurus 28) ja puuduvad amortisaatorid. Seda tüüpi jalgrattad on sageli parema kvaliteediga kui mõned teised. Hübriidrattad on kallim rattatüüp.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Hübriid jalgratas Baana Espa 28", 24 käiku, must

Kauba ID: 7542170
Kategooria: Jalgrattad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,6 x 0,52 x 0,5 m, 20 kg
Jalgratta tüüp: Hübriidrattad
Vaade: Baana, hübriidrattad jalgrattad
Ettenähtud: Universaalne
Kaubamärk: Baana
Raami mõõdud: 20 "
Ratta kaal: 15.5 kg
Jalgratta kahvel: Tugev teras
Pöiad: Pole täpsustatud
Esivahetaja: Shimano Altus FD-TY510
Tagaamordid: Ei
Raam: Alumiiniumist
Käikude arv: 24
Rataste diameeter: 28 "
Soovitatav pikkusele: 160-185 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baana tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hübriid jalgratas Baana Espa 28", 24 käiku, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki