Jalgratas Cube Nuroad FE, 28", sinine

Täpsustused:
Raam: Alumiiniumist
Käikude arv: 16
Rataste diameeter: 28 "
Soovitatav pikkusele: 165-185 cm
Kauba ID: 7498670

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Jalgratas Cube Nuroad FE, 28", sinine

Shimano ketaspidurite töökindlus ja pidurdusvõime koos võimalusega sõita kõikjale muudavad kruusa lihtsaks. Liikumine kõikjale on saanud uue nime. Täiesti uuel Nuroad Pro-l on rohkem rehviruumi kui kunagi varem, nii et saate laiade ja suure haardumisega Schwalbe rehvidega sõita erinevates kohtades. Usaldusväärsed Shimano 2x8 komponendid annavad teie kätesse laias valikus käike, samas kui lihtsad ja võimsad mehaanilised ketaspidurid tagavad, et teil on alati piisavalt pidurdusjõudu. Poritiiva, nagi ja tugiraamiga on puudu vaid teie seiklusvaim. Nuroad ühendab suurepärase maantee- ja cyclocrossi jõudluse ning segusse on lisatud natuke mägiratta DNA-d. Läksime tagasi joonestuslaua juurde, et luua uus disain, millel on palju rehvikliirensit, võimalusega kasutada 45 mm rehve või 40 mm rehve ja porilaudu. Sellel on integreeritud sadulaklamber, ülikorralik raam, kaitse ja tugijala kinnituspunktid ning raami sees korralikult läbi viidud kaablid, et hoida käiguvahetus mustuse ja tolmu eest. Lisasime ka uue täissüsinik esihargi, mis vähendab kaalu ja annab veelgi suuremat sõidumugavust. Kuhu see teid järgmiseks viib?


RAAM: Alumiinium 6061 T6 Superlite, mugavuse geomeetria, sirged pidurisadula kinnituspunktid (FLAT MOUNT), porilaudade ja pakiruumi kinnituspunktid
KAHVEL: CUBE Nuroad sirged pidurisadula kinnituspunktid (FLAT MOUNT), täissüsinik, 1 1/8" - 1 1/4" alltoru, kinnituspunktid poritiibadele ja esiraamile, QR
ROOLISAMMAS: VP Z-t, ülemine poolintegreeritud 1 1/8" (OD 44mm), alumine integreeritud 1 1/4"
JUHTRAUA HOIDJA: CUBE Performance Stem Pro, Tule juhtmed on sees, 31,8 mm
JUHTRAUD: CUBE Compact Race Bar
LENKSTANGI KÄEPIDEMED: Lenkstangi riba: ACID Bartape CX
TAGUMINE KÄIGUVAHETAJA: Shimano Claris RD-R2000-GS, 8-käiguline
EESMINE KÄIGUVAHETAJA: Shimano Claris FD-R2000-BM, 31,8 mm
KÄIGUHOOVADE KÄEPIDEMED: Shimano Claris ST-R2000
PIDURID: Tektro MD-C510, Flat Mount (160/160)
ESIMENE KÄIGUVAH. PLOKK: Shimano Claris FC-R2000, 50x34T, BB-RS500
TAGUMINE KÄIGUVAHET. PLOKK: Shimano CS-HG31, 11-34T
KETT: KMC Z8.3
VELJED: CUBE GR 2.3 Disc
RUMMUD: Esikülg: Shimano DH-3D32, Hub Dynamo, QR / taga: Shimano HB-TX506, QR, 6-Bolt
REHVID: Schwalbe G-One Allround, 40-622
PEDAALID: EI OLE KAASAS (MÜÜAKSE ERALDI)
SADUL: Natural Fit Venec Lite
SADULAPOST: CUBE Performance Post, 27,2 mm, klamber: CUBE Screwlock, 31.8mm
VALGUSTUS: Ees - CUBE Shiny 50; Taga - ACID Mudguard Rear Light PRO-D, 6V, AC
SEISUJALG: ACID Pro Flat Mount
PANEELID: ACID 50
PAKIRAAM: ACID SL Carrier
KAAL: 12.6 kg
KÄIKUDE ARV: 16


Pakendi teave (umbes): Kasti suurus meetrites (1,62 x 0,26 x 0,83); Kaal koos pakendiga (17,1 kg)


Tootja soovitatud paigaldusjalad, pakiraamid ja porilauad:
Ühilduvate pakiraamide nimekiri: https://bit.ly/3hxD0qF
Ühilduvate porilaudade loend: https://bit.ly/2XjpGyP
Ühilduvate kinnitusjalgade nimekiri: https://bit.ly/3k9dycX

See teave kehtib ainult CUBE 2022 kollektsiooni kohta. Nimekirjad kehtivad ainult CUBE/ACID/RFR brändi jalgade, pakiraamide ja porilaudade kohta. Jalgratastele võivad sobida ka teiste tootjate tarvikud. Kui te pole ühilduvuses kindel - küsige.

Kõik raami geomeetriate tabelid ja muu täiendav ja kõige värskem teave on leitav tootja ametlikult veebisaidilt: www.cube.eu
2022. aasta mudeliülevaade (ingliskeelsed subtiitrid):

Cube

Cube on maailmas tuntud ja üks tugevamaid tootjaid jalgrataste turul. Cube alustas oma tegevust Baierimaal (Saksamaa) 1993. aastal. Õpilasel Marcus Pürneril oli oma mööblivabrikus eraldatud 50 ruutmeetrine nurk jalgrataste kokku panemiseks ja remontimiseks. Sellised jalgrattad said kiiresti populaarseks ning töökoja pindala kasvas 55 000 m2. Praegu eksporditakse rattaif 32 riiki üle maailma. Rataste valik sisaldab rohkem kui 350 erineva suurusega moodulratast.
Cube rattad paistavad silma kvaliteedi, vastupidavuse ja usaldusväärsuse poolest. Need on valmistatud kvaliteetsest metallisulamist ja varustatud vastupidavate osadega (hammasrattad, pidurid jne). Teine oluline tegur, mis määrab Cube'i jalgrataste populaarsuse, on nende testimine. Nende rataste töökindlust ja jalgratturite usaldust hindavad ka professionaalsed sportlased (2017. aastal kasutas neid rattaid Tour de France'i rattavõistlusell jalgratturite meeskond Wanty-Groupe Gobert). Muu hulgas on Cube'i rattad populaarsed ka harrastussportlaste ja aktiivset vaba aega veetvate inimeste seas.
Jalgrattad on mõeldud igas vanuses inimestele, alates lastest kuni eakateni. Lastele mõeldud Cube ratastel on stiilne välimus, värvide rohkus ja mugavus. Lasterataste tootmisel kasutatakse kvaliteetseid, mitte plastikust on populaarsed ka teismeliste seas, kuna neil on stiilne ja kaasaegne välimus. CUBE toodab ka elektrijalgrattaid - tootja alustas koostööd Saksa ettevõttega BOSCH, ning pakub 5 erineva sõidurežiimiga elektrilisi jalgrattaid, mida iseloomustavad mugavus, progress ja kvaliteet. Lisaks jalgratastele pakub Cube jalgratturitele ka mitmesuguseid tarvikuid (valgustuskomplekte, arvuteid, pudeleid, pudelihoidjaid jne) ja ratturi riideid. 

Jalgratas Cube Nuroad FE, 28", sinine Cube

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Linnarattad on üks populaarsemaid jalgrattatüüpe. Neid võib sageli tänavatel näha, sest tegemist on eriti mitmekülgse valikuga – nendega sõitmiseks pole vaja erilist füüsilist ettevalmistust. Sel põhjusel on linnarattad populaarne valik nii noortele kui vanadele.
Jalgrataste kuju on kohandatud meestele ja naistele. Klassikaline horisontaalne raam sobib rohkem meestele, kuid kumer raam sobib rohkem naistele, nii et sa ei pea jalgu kõrgele tõstma ning saad mugavalt istuda ja sõita, isegi kui kannad seelikut või kleiti. Seda tüüpi jalgratta disain võimaldab säilitada peaaegu vertikaalse istme, vähendades nii käte- ja seljalihaste koormust.
Võrreldes teiste rattatüüpidega on linnaratastel tavaliselt mugavam ja pehmem iste, samuti kaardus ja lai lenks. Sageli on neil eriti praktilised funktsioonid, nagu korv või pagasiruum asjade hoidmiseks, valgustussüsteem, helkurid, jalgpidur ja muud tarvikud.
Et linnarattaga poleks mitte ainult mugav sõita, vaid ka transporditav, on raam sageli valmistatud kergematest materjalidest nagu alumiinium või teras.

Üks populaarsemaid materjale, mida jalgratta raami valmistamiseks kasutatakse, on alumiinium. Selle suurim eelis on kaal. Kuigi kaasaegne tehnoloogia on muutnud alumiiniumraamid ülimalt tugevaks ja vastupidavaks, ei ole need rasked, pigem vastupidi. Rattad on kerged, mis teeb need mitte ainult lihtsasti sõidetavaks, vaid ka kaasaskandmine ja teisaldamine on palju lihtsam. Alumiiniumraamid on praegu kogu jalgrataste turul kõige levinum raamitüüp. Neid kasutatakse lastejalgratastes, suure kiirusega kiirjalgratastes (DH) ja muudes jalgratastes.
Alumiiniumraamiga jalgrattad on väga soodne lahendus, kuna nende tugevad ja vastupidavad raamid sobivad ideaalselt suhteliselt madala hinnaga, muutes need jalgratturite sagedaseks valikuks üle maailma.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Jalgratas Cube Nuroad FE, 28", sinine

Kauba ID: 7498670
Kategooria: Jalgrattad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,62 x 0,26 x 0,83 m, 17,1 kg
Jalgratta tüüp: Linnarattad
Vaade: Cube, linnarattad jalgrattad
Ettenähtud: Meestele
Kaubamärk: Cube
Raami mõõdud: 19 ", 20 ", 22 ", 24 "
Ratta kaal: 12.6 kg
Jalgratta kahvel: CUBE Nuroad
Pöiad: CUBE GR 2.3 Disc
Tagavahetaja: Shimano Claris RD-R2000-GS
Esivahetaja: Shimano Claris FD-R2000-BM
Käiguvahetaja: Shimano Claris ST-R2000
Pidurisüsteem: Tektro MD-C510, Flat Mount
Tagaamordid: Täpsustamata
Raam: Alumiiniumist
Käikude arv: 16
Rataste diameeter: 28 "
Soovitatav pikkusele: 165-185 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cube tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jalgratas Cube Nuroad FE, 28", sinine
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki