Rulluisud Blackwheels Playful, 36-39, must

Täpsustused:
Suurus: 36-39
Laagrid: Abec 7
Rulluisu rattad: 76mm 82A
Soovitatav maksimaalne kaal: 60 kg
Kauba ID: 9367581

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Rulluisud Blackwheels Playful, 36-39, must

BlackWheels Playful on harrastusrulluisud, mis on mõeldud eelkõige noorematele kasutajatele. Teatavasti kulub lapsel mõnikord rulluisutamise õppimiseks rohkem aega, mistõttu võivad rulluisud pärast ühte hooaega edasiseks kasutamiseks kitsaks jääda. BlackWheels Playfuliga ei pea te selle pärast muretsema, sest neil on spetsiaalne One Step Adjustment süsteem! See võimaldab muuta rulluisu korpuse pikkust neljas etapis ilma tööriistu kasutamata – piisab ühest nupuvajutusest. Tänu sellele lahendusele "kasvavad" rulluisud sõna otseses mõttes koos lapsega.

BlackWheels Playful rulluisud on kerged ja väga mugavad harrastusuisutamiseks. Seda mitte ainult suuruse reguleerimise tõttu, mis on noorematele inimestele suureks plussiks. Kvaliteetsed materjalid mängivad olulist rolli, sealhulgas kombineeritud libisemine paindlikkuse tagamiseks. Jalatsi pehme sisemus koos jäigastava kestaga on ideaalne lahendus kriimustuste vältimiseks – isegi pikkade sõidutundide ajal. Lisaks on väikesed rattad, mis on suurepärane valik algajatele. Seetõttu tasub rõhutada, et värvilise disainiga toode ei avalda muljet mitte ainult lastele, vaid sobib suurepäraselt ka täiskasvanutele, kes soovivad alustada oma seiklust rulluisutamisega.

Lihtne ja praktiline komposiitliugur

Liumägi on valmistatud kvaliteetsest plastisegust, mis tagab pragunemiskindluse ja erakordse vastupidavuse. Komposiit pole ainult paindlik, vaid summutab paremini ka kõiki vibratsioone, muutes sõidu veelgi sujuvamaks. Täiendavat juhtimist tagab jalatsi pikkuse siinivarras.

Manööverdatavad rattad

Väikesed rattad on eriti hea lahendus laste ja algajate uiskudele, kuna hõlbustavad muu hulgas: pööramist. Seetõttu kasutab BlackWheels Playful harrastussõiduks ABEC 7 laagritega S = 72 mm, M = 76 mm ja L = 80 mm rattaid.

Pidur paremal jalal

Tõhus pidur on ohutuse võtmeelement – ​​see on eriti oluline laste ja algajate rulluiskude puhul. BlackWheels Playful mudelil on see paremal rullikul. Selle kasutamine on väga lihtne ja reaktsioon on peaaegu kohene. Selle tulemusena ei üllata teid ükski olukord!

Mugavus igas olukorras

Uiskude jalga panemine võib võtta veidi aega. „BlackWheels Playful“ jalatsitel on aga tagaküljel spetsiaalsed paelad, mis muuhulgas muudavad jalga panemise mugavamaks. Samuti saate rulluisud hõlpsalt jalutamiseks välja võtta ja kui olete väsinud, võtke need jalast ja hoidke neid rihma küljes – mugavalt ühes käes.

Sõitke muretult lõbusate värvidega

BlackWheels Playful uiskudel on kaks peamist omadust. Esiteks sobivad need kasutamiseks lastele ja täiskasvanud algajatele. Teine eelis on väga originaalne disain. Rikkalikud värvid rõhutavad, et rulluisutamine peaks olema eelkõige lõbus. Pastelsetes toonides rulluisud - turvaline kombinatsioon, millega teistest eristuda, kuid mitte endale liigset tähelepanu tõmmata. Õrn roosa värv koos tumesinise ja lillaga täiendab suurepäraselt ülejäänud valgeid elemente. See on variant, mis näeb hea välja kõigil – olenemata soost ja vanusest.

EL suurus Siseosa pikkus:
33-36 20-22 cm
37-40 22,5-25 cm
40-43 24,5-27 cm

Turvavahendite kasutamine on kohustuslik. Ei tohi kasutada liiklusaladel. 

Rulluisutamine on suurepärane võimalus ühendada aktiivne sportimine ja lõbus õuetegevus. See tegevus tugevdab erinevaid lihasgruppe, parandab rühti ja koordinatsiooni. Rulluisutamine on intensiivne treening jalalihastele, kuid käte ja selja tasakaalustamine annab ka nende piirkondade lihastele tööd. Nii võib mõni kilomeeter olla suurepärane treening kogu kehale. Väidetavalt võivad rulluisud aidata põletada 500–700 kalorit tunnis! See on võrreldav umbes 400 kaloriga, mida põletatakse iga jooksutund.
Kaasaegsed rulluisud tagavad stabiilsuse ja juhitavuse, muutes nende käsitsemise nii lastele kui ka täiskasvanutele lihtsamaks, kui esmapilgul võib tunduda. Tugevad rattad, laagrid ja spetsiaalne pidurisüsteem võimaldavad reguleerida pidurdusnurka ja intensiivsust. Kerge, kuid vastupidav korpus ja kvaliteetsed materjalid, nagu nubuk või PU-nahk, ümbritsevad jalgu ja pakuvad mugavust ka pikkade treeningute ajal. Rulluisud kohanduvad jala kujuga ning parandavad põrutuste neeldumist ja jõudlust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Rulluisud Blackwheels Playful, 36-39, must

Kauba ID: 9367581
Kategooria: Rulluisud ja tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,42 x 0,35 x 0,11 m, 4 kg
Tüüp: Rulluisud
Vaade: Blackwheels, rulluisud rulluisud ja tarvikud
Ettenähtud: Lastele
Kaubamärk: Blackwheels
Suurus: 36-39
Laagrid: Abec 7
Rulluisu rattad: 76mm 82A
Soovitatav maksimaalne kaal: 60 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Blackwheels tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Rulluisud Blackwheels Playful, 36-39, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki