ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Dviratis ergometras Kettler HOI Ride+

Täpsustused:
Pidurisüsteem: Induktsioon
Hooratta kaal: 8 kg
Max kasutaja kaal,: 130 kg
Kauba ID: 9072276
77900

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
2944 / kuus
Sinu linn

Kuller

Reedel, 14. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Reedel, 14. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Dviratis ergometras Kettler HOI Ride+

KETTLER HOI RIDE+ sisaldab kõike, mis paneb sportlase südame kiiremini põksuma ja tagab seeläbi isikupärase treeningkogemuse. Simulaatori loomisel ei pööratud suurt tähelepanu mitte ainult tehnoloogiale, vaid ka disainile. Minimalistlik, kaasaegne ja võimas – see on parim viis HOI Fitness sarja kirjeldamiseks.

Miks valida veloergomeetrit?

Jalgrattaergomeetreid kasutatakse laialdaselt meditsiinis ja füüsilises taastusravis. Need sobivad suurepäraselt nii haigustest ja vigastustest taastuvatele inimestele kui ka vanematele kasutajatele. Neid on väga lihtne kasutada, nii et saate treenida ja oma tervist jälgida otse kodus.

Need ergomeetrid paistavad silma oma täpsuse poolest, oskavad väga täpselt välja arvutada sinu pulssi ning selle põhjal sulle automaatselt vajaliku treeningkoormuse määrata. Koormusi ergomeetril mõõdetakse vattides, seega on võimalik väikeste intervallidega koormusi tõsta ning lihaseid aeglaselt ja ohutult tugevdada.

Sihipärane treening

HOI TOURi maksimaalne võimsus on 350 W MANU (käsitsi) režiimis (reguleeritav 20 sammuga) ja AUTO režiimis on võimsust reguleeritav väikeste 5-vatiste sammudega vahemikus 25 kuni 250 W. See tehnoloogia võimaldab teil individuaalselt reguleerida vastupidavus teie kehalisele tasemele ja treeningueesmärkidele, nii et treening on äärmiselt tõhus, keskendudes konkreetsele eesmärgile.

Ükskõik, kas soovite parandada oma vastupidavust, põletada kaloreid või tugevdada jalalihaseid – mitmesugused HOI RIDE+ programmid võimaldavad teil valida kõige tõhusama.

Ekraan

Trenažööril HOI RIDE+ on mugav ja funktsionaalne LCD ekraan. Treeneril on 5 treeningprogrammi, sealhulgas südame löögisageduse programm (HRC).

8 kg hooratas sujuvaks treeninguks

Hooratas on iga veloergomeetri oluline komponent ja mängib olulist rolli treeningu kvaliteedis. 8 kg KETTLER RIDE+ hoorattal on palju eeliseid. See tagab sujuva ja ühtlase pedaalimise, mis vähendab liigeste koormust. See võimaldab ka suuremat inertsust, mille tulemuseks on realistlikum sõidukogemus ja suurem lihaste aktiveerimine.

Uuenduslik ja kaasaegne koolitus

Innovatsioon ja treeninganalüüs on KETTLER HOI trenažööri lahutamatud osad. See toetab BLE (Bluetooth Low Energy) ja ANT+ ühendusi rinnarihmade ja kantavate esemetega, võimaldades teil jälgida ja analüüsida treeningandmeid reaalajas. Lisaks saab HOI-d siduda FTMS-i toega treeningrakendustega, nagu Kinomap või Zwift, muutes treeningud interaktiivseks ja mitmekülgseks. Andmete jagamise valik ja HOI Cloud muudavad treeningandmete vahetamise lihtsaks ja kiireks, et saaksite oma edusamme alati jälgida!

Erakordne disain ja funktsionaalsus

KETTLER HOI RIDE+ avaldab muljet ka oma minimalistliku disainiga. Olulisim esiletõst on higi- ja mustusekindlast kangast vooder, mis annab seadmele ainulaadse, luksusliku ja eksklusiivse välimuse.

Individuaalselt reguleeritav sadul ja juhtraud, reguleeritavate rihmadega pedaalid, nutitelefoni ja tahvelarvuti hoidik ning praktiline joogihoidja tagavad maksimaalse mugavuse kogu treeningu vältel. HOI RIDE+ on suurepärane mudel mugavaks ja sihipäraseks treeninguteks.

Treeneri madal raam step-upi juures muudab eakate või piiratud liikumisvõimega inimeste jaoks trenažööri kasutamise palju lihtsamaks. See disainlahendus muudab treenimise kättesaadavamaks, olenemata vanusest või füüsilisest seisundist. Madal aste pole mitte ainult läbimõeldud disaini märk, vaid ka panus kõigi tervise ja vormisoleku edendamisse!

KETTLER

Kettleri kaubamärk on algusest peale, 1949. aastal, seisnud kvaliteedi ja innovatsiooni eest, mida Kettler-Werke asutaja ja endine brändiomanik Heinz Kettler aktiivselt kujundas ja tõi fitness-turule alati uusi tipphetki.

Igaühel on oma isiklik lugu, millega ta seda kaubamärki seostab ning just seda lugu Trisport AG arendab ja jutustab. Alates 2019. aastast detsembril. ettevõttel "Trisport AG" on selles valdkonnas traditsiooniliste kaubamärkide eksklusiivsed litsentsiõigused.

"Usume maailma, kus kõik naudivad liikumist ja tervist! Meie missiooniks on luua fitnessi ökosüsteem, mis annab kõigile võimaluse nautida tervist ja rõõmu füüsilisest tegevusest. Olgu see pikk, lühike, paks, kõhn, vana, noor, mees, naine , mitmekesine...: "Oleme siin kolijate pärast!"

Koos Sinuga hoolitseme selle eest, et Sinu treeningust saaks päeva tipphetk. Selle saavutamiseks oleme pühendunud kvaliteedile ning uute standardite seadmisele disainis ja tehnoloogias. Loome teie kodule kohandatud treeningseadmeid!" - Trisport AG

Tere tulemast uude liikumisse. Tere tulemast KETTLERisse.

Üldine tooteinfo: Dviratis ergometras Kettler HOI Ride+

Kauba ID: 9072276
Kategooria: Velotrenažöörid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,07 x 0,27 x 0,71 m, 42 kg
Seadme kaal: 42 kg
Transportimiseks rattad: Jah
Koormuse tase: 20
Pikkus: 110 cm
Laius: 51 cm
Kõrgus: 155 cm
Arvuti kuvab: vahemaa, aeg, kiirus, põletatud kalorid, pulss
Pidurisüsteem: Induktsioon
Vaade: Kettler, induktsioon velotrenažöörid
Hooratta kaal: 8 kg
Max kasutaja kaal,: 130 kg
Kaubamärk: Kettler
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kettler tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dviratis ergometras Kettler HOI Ride+
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki