Muru õhutaja HI, roheline

Täpsustused:
Tüüp: Aeraatorid
Ettenähtud: Vihmausside jaoks
Kauba ID: 5651867
4639
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Muru õhutaja HI, roheline

Green HI muruõhutaja saapad on ideaalsed aiahuvilistele, kes soovivad säilitada tervislikku muru. Need on ideaalsed murupinnase õhutamiseks, et soodustada muru kasvu ning parandada vee ja toitainete omastamist. Nende kasutamine soodustab sügavamat juurte kasvu ja tagab tihedama ja elujõulisema muru ilma raskete ja kallite seadmeteta.

  • Mulla õhutamine: need õhutuskingad on mõeldud mulda tungimiseks, et võimaldada õhu, vee ja toitainete jõudmist muru juurteni, mille tulemuseks on tervislikum ja tugevam muru.
  • Sügav mullaparandus: regulaarne kasutamine aitab lõhkuda tihenenud mulda, soodustab paremat juurte kasvu ning parandab muru üldist seisundit ja välimust.
  • Lihtne kasutada: Lihtsalt libistage need jalatsid jalga ja kõndige muru ümber, et õhutada mulda - praktiline ja treeningule orienteeritud aiatööriist.
  • Keskkonnasõbralik muruhooldus: lihtne, käsitsi kasutatav alternatiiv elektri- või kütusetoitega õhutitele, mis on kooskõlas keskkonnasõbralike aiandustavadega.

Ainuüksi kastmisest ja väetamisest ei piisa, et ilusast murust rõõmu tunda. On vaja vabaneda vanast rohust või muudest soovimatu taimestiku jäänustest. Selleks on välja töötatud aeraatorid, mille põhieesmärk on toita mulda hapnikuga, lõigates seda ning parandades seeläbi niiskuse, õhu ja väetise imendumist. Õhutamine eemaldab langenud lehed, vanad juured ja muu orgaanilise prahi, eriti kui muru on olnud pikka aega järelevalveta või on umbrohurohke. Kui käite murul sageli, tuleks seda õhutada vähemalt kaks korda aastas, sest iga kord, kui sellele astute, surub see mulda kokku ja raskendab hapniku sisenemist mulda, mis kahjustab juurte arengut. Selle seadme tulemuseks on paranenud kasvu ja tugevamate juurtega terve ja värske muru. Kui hoov on väike, tuleb kasuks käsi- või rehaaeraator. Kui soovite hoolitseda suurema ala eest, valige tõhusate tulemuste saavutamiseks võimsam tööriist – bensiin või elektriaeraator. Need seadmed ei toimi sageli ainult puhuritena, suutes puhuda ka niiskeid lehti, vaid ka pumpadena, mis puhastavad pinnast hästi – oluline on õigel ajal düüsid vahetada. Mõnel neist on ka purustamise funktsioon, mis valmistab purustatud lehed kompostimiseks ette. Õige muru õhutamine tagab, et saate terve suve nautida täiuslikult rohelist muru.

Üldine tooteinfo: Muru õhutaja HI, roheline

Kauba ID: 5651867
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,33 x 0,16 x 0,04 m, 0,8 kg
Tüüp: Aeraatorid
Vaade: Pole täpsustatud, aeraatorid aiatööriistad
Ettenähtud: Vihmausside jaoks
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Muru õhutaja HI, roheline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki