Puuvars Gardena CS, 150 cm

Täpsustused:
Tüüp: Kinnituselemendid
Ettenähtud: Abivahendid
Kauba ID: 376952
1729
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Puuvars Gardena CS, 150 cm

GARDENA Combisystemi puidust käepide 150 cm sobib suurepäraselt teie Combisystemi tarvikute laiendamiseks. GARDENA Combysistem võimaldab tänu vahetatavatele tarvikutele tööriistu paindlikult kasutada. Puidust käepide ühildub kõigi GARDENA Combisystemi tarvikutega. Kindel ühendus lisaseadme ja käepideme vahel tagab, et saate alati mugavalt töötada. Kinnituskruvi tagab tugeva ühenduse käepideme ja tarviku vahel. Combisystemi tööriista kinnitamiseks on see valmistatud pehmetest plastkomponentidest. Kruvi on kindlalt kinnitatud, et te ei saaks seda kaotada. See tagab kindla ühenduse käepideme ja tarviku vahel ning selle abil saad kinnitada kasutatud tarviku. FSC® 100% sertifitseeritud puit pärineb ainult väga hästi juhitud metsandusest. Anodeeritud alumiiniumtoru tagab Combisystemi tarviku turvalise ühendamise ja hoidmise. Käepideme tagaküljel on plastikkate. Ergonoomiline käepide istub suurepäraselt kätte tänu vibratsiooni summutavale tuhapuidule. Combisystemi hoidiku Flex (Art. nr 3505-20) abil saate hoida tööriistu ruumisäästlikult. Kvaliteetsele tootele annab GARDENA 25-aastase garantii pärast registreerimist aadressil gardena.com/registration 3 kuu jooksul pärast ostmist. Laske oma tööriistade perel kasvada. GARDENA kombineeritud süsteem. Vahetatav. Vastupidav. Igasuguseks aiatööks Kasutades GARDENA Combisystemi puidust käepidet 150 cm, saab Combisystemi tarvikuid hõlpsasti pikendada. GARDENA Combisystem võimaldab tööriistade paindlikku kasutamist tänu vahetatavatele tarvikutele. Käepide ühildub kõigi GARDENA Combisystemi tarvikutega. Kindel ühendus lisaseadme ja käepideme vahel tagab, et saate alati mugavalt töötada. Kinnituskruvi tagab tugeva ühenduse käepideme ja tarviku vahel. Combisystemi tööriista kinnitamiseks on see valmistatud pehmetest plastkomponentidest. Kruvi on kindlalt kinnitatud, et seda ei saaks kaotada. FSC® 100% sertifitseeritud puit pärineb ainult väga hästi juhitud metsandusest. Adoniseeritud alumiiniumtoru käepideme otsas on plastikkate. See tagab turvalise ühenduse ja Combisystemi lisaseadme kindla hoidmise. 150 cm pikkune käepide on libisemiskindel ja sobib ideaalselt kätte. Combisystemi hoidiku Flex (Art. nr 3505-20) abil saate hoida tööriistu ruumisäästlikult. GARDENA annab kvaliteetsele tootele 25-aastase garantii peale registreerimist aadressil gardena.com/registration 3 kuu jooksul pärast ostu.Kinnituskruvi ja anodeeritud alumiiniumtoru tagavad kõigi Combisystemi tarvikute tugeva ühenduse FSC® 100% sertifitseeritud puit pärineb ainult erakordselt hästi juhitud metsandus GARDENA pakub Combisystemi puidust käepidemele 150 cm 25-aastast garantiid, kui registreerute aadressil gardena.com/registration 3 kuu jooksul pärast ostmist

Üldine tooteinfo: Puuvars Gardena CS, 150 cm

Kauba ID: 376952
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,15 x 0,15 m, 0,5 kg
Tüüp: Kinnituselemendid
Vaade: Gardena, kinnituselemendid aiatööriistad
Ettenähtud: Abivahendid
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Puuvars Gardena CS, 150 cm
4.7

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

67%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
JELENA K.
09.11.2023

hea kvaliteet. mugav ja sobib Gardena tööriistadele

Laima S.
12.04.2023

Hind on ebapiisavalt kõrge.

Svetlana B.
05.04.2022

Väga mugav, tugev, kvaliteetne, hea pikkus, lihtne töötada

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki