Dunlop SP Winter Sport 4D 235/50R18 97 V MFS MO

Täpsustused:
Kütusesäästlikkus: D
Rehvimüra: 69 dB
Märghaardumise kategooria: C
Energiaklass: E
Tootekirjeldus
Kauba ID: 5901077
24200
Lisa korvi
915 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Dunlop SP Winter Sport 4D 235/50R18 97 V MFS MO

Erakordsed omadused talvistel teedel

SP Winter Sport 4D pakub võimsatele autodele eksklusiivset juhitavust talvel ja erakordset pidurdusvõimet. Unikaalse turvise disaini ja suure nakkuvusega materjalide kombineerimine optimaalseks juhitavuseks lumisel, jäisel, märjal ja kuival pinnal.

Parem haarduvus läbi lume ja jää sõites

Unikaalsel turvisekujundusel on palju teravaid servi, mis puudutavad teed ja parandavad veojõudu läbi lume ja jää sõites. Sügavad lumesälgud haarduvad pinnast ja tagavad suurema haarduvuse kiirendamisel, pidurdamisel ja ülesmäge sõites.


Juhtimine ja haardumine vihmas

Päevadel, mil teed on märjad või sulad, eemaldavad SP WinterSport 4D suunasooned vee kiiresti ja takistavad libisemist. Hästi nakkuv kummisegu tagab lühikese pidurdusteekonna märjal teel sõites.


Väiksema kütusekuluga disain

Kerget konstruktsiooni ja materjale kasutades vajab SP WinterSport 4D veeremiseks vähem energiat. See tähendab väiksemat kütusekulu ja väiksemat CO2 heitkogust reisimisel.


Reklaamvideo:

  •  

     

     

     

    FLATER PROFIILI PROFIIL

    Uue põlvkonna Dunlopi rehvid on siledama turviseprofiiliga, suurendades kontaktpinda 4-8% olenevalt rehvi suurusest ja tüübist. Suurem turvis tagab suurema stabiilsuse ja parema kontakti teega, pannes rehvid kiiremini ja täpsemalt reageerima.


    Eelised
    Suurem stabiilsus ja täpsem sõit; turviseplokkide ühtlasem kulumine; suurepärane pöördestabiilsus ja täpsus; võrratu kuivhaardumine.

    MULTI TERA SÜSTEEM

    Sõidutingimused talvel võivad olla väga erinevad. Madalad temperatuurid, kuivad teed, lumi ja vihmasadu peavad talverehvidele vastu pidama. Dunlopi mitme lamelli süsteem, mis koosneb erinevat tüüpi lamellidest, mis on kohandatud muutuvate talvetingimustega, peab sellele testile kergesti vastu.


    Eelised
    Püsivalt head omadused erinevates talveoludes.

    JOOKSE LASTELE


    Dunlopi isemajandamise tehnoloogia (DSST)


    Dunlopi RunOnFlat tehnoloogia võimaldab läbitorgatud või lõhkenud rehviga sõita kuni 80 km. RunOnFlat rehvide külgseinad on tugevdatud, nii et saate sõita isegi siis, kui rehv on täiesti tühi.


    Ohutushoiatus
    Dunlop · RunOnFlat rehve võib paigaldada ainult sõidukitele, mis on ette nähtud kasutama libisemisvastaseid rehve ja millel on korralikult töötav rehvirõhu hoiatusseade, nagu Dunlop WARNAIR. Maksimaalset kiirust 80 km (50 miili) ja maksimaalset kiirust 80 km/h (50 miili tunnis) ei tohi ületada. Asjakohast teavet leiate oma sõiduki kasutusjuhendist, kuna sõiduki tootja soovitused võivad erineda.

    MITMESEIDUV KAITSMUSTER (MRI)

    MRI disainis kasutatakse kümmet erinevat mustri raadiust, mis parandab täpsust. Surve jaotub väga hästi kogu teepinnaga kokkupuute alale. Tulemuseks on täpsem reaktsioon, kuna rehv liigub sirgelt trajektoorilt pöördele sujuvamalt.


    Eelised
    Palju parem rehvipinna kontakt teepinnaga kõikides sõidutingimustes; suurepärane juhitavus märjal ja kuival teel; parem pöörde juhtimine.

    SPETSIAALNE REHVI TRIMMI SÜSTEEM

    Tugevdab rehvi ühendust veljega, mis parandab sõidutäpsust. Spetsiaalne rehvi randisüsteem parandab juhitavust ja tagab parema kontakti teega.


    Eelised
    Parem teekontakt, parem stabiilsus ja täpsem sõit.

    MAXIMAALNE VELJE SERVAKAITSE (MFS)

    Velje serva kaitsesüsteem. MFS-süsteem kaitseb velge, sest kogu rehvi ümbermõõt on kaetud kummiservaga, mis kaitseb velje velge. See on nagu turvatsoon, mis pehmendab põrutusi.


    Eelised
    Kaitseb hinnalisi valuvelgi äärekivi kriimustamise eest.

    EKSPORTRIBA (JLB)

    Hübriidkihi tehnoloogia ülimadalaks deformatsiooniks suurtel kiirustel.


    Eelised
    Väga hea stabiilsus suurtel kiirustel; isegi kuluma.

    RÄNI-PLUSS SEGU

    Turvise kummisegu on välja töötatud mootorrattaspordi jaoks, et tagada erakordne haardumine, eriti märjal teel ja madalatel temperatuuridel.


    Eelised
    Suurepärane pidurdustõhusus ja kiirendus; kõrge haardumine vihma ja külma ilmaga; madal kulumine.

    4D LÕIKESÜSTEEM

    4D sälgusüsteem on mitmest plokist koosnev turvis, mis suurendab kurvides hõõrdumist ja stabiilsust. Süsteem tagab suurepärase külghaardumise lumel.


    Eelised
    Väga hea juhitavus kurvides ka lumisel teel.

    VORM V – VORM

    V-kujulised sooned koos turvise põhisoontega moodustavad tiheda võrgustiku, mistõttu turvis kogub lund. Selline lume kokkupuude lumega suurendab veojõudu ja veojõudu.


    Eelised
    Parem juhitavus läbi lume sõites.

    KATALOOGIKAITSE

    Et muuta sõitmine külmadel ja vihmastel hommikutel nauditavaks, kuna suunaga turvisemuster eemaldab rehvisoontest suurepäraselt vee. Vesi juhitakse rehvi pinnalt kiiresti eemale, vähendades vee libisemise ohtu.


    Eelised
    Väiksem libisemisoht veekihil.

    FUNKTSIONAALSED POLÜMEERID

    Turvise kummisegus sisalduvad funktsionaalsed polümeerid parandavad rehvi omadusi madalatel temperatuuridel, suurendavad nakkuvust teepinnaga talvel õhutemperatuuri järsu languse korral.


    Eelised
    Erakordne nakkuvus madalal temperatuuril.





       




  •  

Mugavamaks teeninduseks saad Hansapost.ee-st ostetud rehvide korral tarne meetodiks valida vaid „transport kulleriga“. Oma vanad rehvid saad murevabalt tagastada Eesti Rehviringlus http://rehviringlus.ee/ kodulehelt leitavatesse kogumiskohtadesse.

Dunlop on maailmas tunnustatud autode ja muude sõidukite rehvide tootja. Turu üks suurimaid tootjaid alustas Dublinis tegevust 1890. aastal. Praegu kuulub see Euroopa ja Põhja-Ameerika turgudel tuntud rehvitootjale Goodyear.
Dunlop tunneb uhkust oma üle saja-aastase rehvitootmise kogemuse üle. Tööd ja kogutud teadmised võimaldavad ettevõttel garanteerida, et selle margi rehvid tagavad ohutuse ja mugavuse sõites kõikides ilmastikutingimustes. Ettevõte sai kuulsaks 1889. aastal, kui Dunlopi rehvidega võidusõiduauto võitis maineka võidusõidu. See erakordne saavutus tõestas ettevõtte tehnilisi võimeid ja võimaldas koguda teadmisi töökindlate rehvide väljatöötamisel ka reisijateveoks.
Dunlopi tootevalik on tõeliselt hämmastav. See kaubamärk on hästi tuntud mootorratturitele ja kiirushuvilistele ning seda kohtab sageli linnatänavatel. Lisaks tuntud autorehvidele toodab Dunlop ka mitmesuguseid elektroonikaseadmeid sõidu- või veoautodes kasutamiseks. Dunlopil on ka mitu ettevõtte filiaali, mis tegelevad mööbli, elektroonika ja jalatsitega.

Dunlop SP Winter Sport 4D 235/50R18 97 V MFS MO

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Dunlop SP Winter Sport 4D 235/50R18 97 V MFS MO

Kauba ID: 5901077
Kategooria: Talverehvid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,64 x 0,21 m, 9 kg
Diameeter: R18
Laius: 235 mm
Kõrgus: 50 mm
Kaubamärk: Dunlop
Kiirusindeks: V (kuni 240 km/h)
Koormusindeks: 97
Rehvitüüp: Naastudeta
Vaade: Dunlop, naastudeta talverehvid
Energiamärgis: E
Kütusesäästlikkus: D
Rehvimüra: 69 dB
Märghaardumise kategooria: C
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dunlop tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dunlop SP Winter Sport 4D 235/50R18 97 V MFS MO
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki