Sonic elektriline hambahari UV Berdsen Sonica B1

Täpsustused:
Vooluallikas: Patareid
Režiimid: 3
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 5 tk
Kauba ID: 5094112
3609
Lisa korvi
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

12. juulist

259

Postkontor

15. juulist

199

Omniva pakiautomaat

15. juulist

219

DPD pakiautomaat

15. juulist

249

Kuller

15. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

12. juulist

259

Postkontor

15. juulist

199

Omniva pakiautomaat

15. juulist

219

DPD pakiautomaat

15. juulist

249

Kuller

15. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sonic elektriline hambahari UV Berdsen Sonica B1

"Berdsen Sonica B1 Bersden Sonica on professionaalne helihambahari igapäevaseks suuhügieeniks. Tänu pulseerivatele ja pühkivatele liigutustele kaitseb see hambaemaili, puhastades hambaid põhjalikult. - Puhastab tõhusalt raskesti ligipääsetavad kohad ja igemevahed On valgendava toimega - juba esimestel kasutamisnädalatel on märgata hammaste värvi paranemist - Eemaldab kuni 6 korda rohkem hambakivi kui tavalised hambaharjad - Vähendab värvimuutusi ja hambakivi kogunemist - Tagab hammaste põhjalikuma ja intensiivsema puhastamise, kuna pea vibratsioonisagedus on mitu korda suurem kui tavalisel elektrilisel hambaharjal.

Miks valida helihambahari?

Sonic-hambaharjad on suuhügieeni uusim lahendus. Kasutades sonic-tehnoloogiat, teeb harjapea harjamise ajal helilisi liigutusi, nii et hambad ja hambadevahelised ruumid puhastatakse dünaamiliselt. See võimaldab mustuse põhjalikumat puhastamist raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Erinevalt elektrilistest hambaharjadest võib helihambahari liikuda kahes suunas: pühkimine ja pulseerimine. Pühkimisliigutus kaitseb igemeid mehaaniliste kahjustuste eest.

Tervete ja valgete hammaste jaoks on teil usaldus oma naeratuse tugevuse suhtes See on ideaalne lahendus inimestele, kes soovivad oma naeratust heledamaks muuta. Berdsen Sonica harja regulaarsel kasutamisel on tulemused näha juba mõne päevaga. Helihambaharja puhul on mõju nähtav juba paari esimese nädala jooksul. Regulaarne harjamine helihambaharjaga: helendab värvi vähendab hambakivi ja hambakivi, parandab igemete tervist, vähendab igemepiiri langustendentsi.

UV-LAMP PEA DESINFITSEERIMISEKS

Kasutades laadimisjaama sisseehitatud UV-desinfitseerimisvahendit, eemaldate E. Coli, Candida, Albicans, Samolelii, H. Simplex, viirused ja muud kahjulikud mikroorganismid, mis võivad jääda harjastesse harjade tavalise loputuse ajal. Pärast kindalaeka sulgemist jääb lamp põlema 7 minutiks. Selle poolt eraldatav ultraviolettkiirgus tapab 99,9% mikroobe, pikendades otsikute eluiga kuni 3 kuud.

5161

Kuni 40 000 liikumist minutis

See enneolematu puhastusvõimsus on ideaalne igapäevaseks suuhügieeniks. Tänu 40 000 pühkivatele liigutustele minutis suudab helihambahari eemaldada palju rohkem hambakivi kui tavaline hambahari või elektriline hambahari.

3 TÖÖREŽIIMI

1. Puhastusrežiim - erakordseks puhtuseks igapäevase kasutamise ajal.

2. Puhastusrežiim - erakordseks puhtuseks igapäevase kasutamise ajal. Valgendusrežiim - põhjalikult poleeritud ja valgemate hammaste jaoks

3. Massaažirežiim - õrnalt pulseeriv. Igemete massaaž AEG Sisseehitatud taimer paneb hambaharja töötama täpselt 2 minutit ja lülitub seejärel välja. Miks 2 minutit? Sest see on minimaalne aeg, mida hambaarstid nõuavad hammaste tervena hoidmiseks.

30 SEKUNDI VAHETUS Iga 30 sekundi järel peatub harja hetkeks, et teil oleks aega vahetada hambaid mõne teise osa vastu. 2 minuti pärast lõpetab pintsel oma töö. Loetav aku taseme näidik Sisseehitatud Ni-MH aku võimaldab kasutada harja kuni 2 nädalat ilma laadimata (eeldusel, et kasutate seda kaks korda päevas 2 minutit). Seejärel asetage harja lihtsalt laadimisalusele ja aku laetakse.

Veekindel korpus Berdsen B1 helihambaharjal on niiskuskaitse, mis tähendab, et see on veekindel.

Harjapeade kuju on kavandatud kõige nõudlikumate kasutajate vajadustele vastavaks. Õhukese kujuga harjapead võimaldavad hõlpsasti pääseda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse ja puhastada hambaid põhjalikumalt. Tipude vibreerivad harjased puhastavad põhjalikult ja aitavad vähendada hambakivi.

Spetsiaalne harjaste paigutus suurendab puhastamise tõhusust. Harjased kohanduvad ideaalselt hammaste pinnaga, hõlbustades tõhusat puhastamist. Näpunäited parandavad igemete tervist ja vähendavad hambakivi kogunemist vaid ühe nädalaga. Oleme loonud spetsiaalselt teie jaoks täiendavate nõuannetega komplekti. Komplekti leiate tootekirjelduse kohal.

Sonica B1 helihambahari koos sisseehitatud aku laadimisalusega ohutuks induktiivseks laadimiseks 5 helihambaharja otsikut originaalpakendis.

5161

 

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sonic elektriline hambahari UV Berdsen Sonica B1

Kauba ID: 5094112
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,246 x 0,095 x 0,08 m, 0,35 kg
Kaubamärk: Berdsen Sonic
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Berdsen Sonic, elektrilised hambaharjad
Liigutuste arv: 40000 pööret/min
Kiiruste arv: 3
Tööaeg: 8 h
Taimer: Jah
Igemetekaitse: Jah
Värv: Valge
Haride hoidja: Jah
Otsikute kott: Jah
Komplektis: Elektriline hambahari, Omanik, Otsikud, Ümbris
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Li-ion
Vooluallikas: Patareid
Režiimid: 3
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 5 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Berdsen Sonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sonic elektriline hambahari UV Berdsen Sonica B1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki