Fotoepilaator PL3121 Silk-expert Pro 3 IPL

Täpsustused:
Tüüp: Fotoepilaator
Kauba ID: 6809417

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: PL3121 Silk-expert Pro 3 IPL


PL3121 Silk-expert Pro 3 IPL 



Braun Silk·expert Pro 3 – PL3121 uusima põlvkonna IPL naistele ja meestele, kodune karvaeemaldussüsteem, püsiv silmnähtav karvaeemaldus, valge ja hõbedane, koos Venuse raseerija, ilukoti ja täppispeaga


 


Braun Silk·expert Pro 3 – PL3121 naiste IPL, kodune püsiv silmnähtav karvaeemaldus



  • Püsiv silmnähtav karvade vähenemine vaid 3 kuuga*. Kiire, täpne ja õrn nahale.


  • Optimaalne võimsus igale kehaosale Skin pro 2.0 abil – salongilaadne tehnoloogia, mis kohandub automaatselt ja pidevalt teie nahatooniga.


  • Sähvatused kuni 100 korda minutis, et hooldus oleks vaevatu ja tähelepanuta jäänud kohti oleks vähem.


  • Õrn naha vastu tänu kahele tundlikule režiimile, mis vähendavad valguse intensiivsust, et tundlikes piirkondades, nagu nägu, kaenlaalused või intiimsed piirkonnad, oleks õrnem töötlus.


  • Mitu pead pealaest jalatallani töötlemiseks. Standardpea kaenlaaluste ja sääreosa jaoks ning täppispea näo- ja intiimpiirkondade jaoks



*Soovitatud režiimi järgi kasutamisel võivad individuaalsed tulemused erineda


 


Silk·expert Pro 3 ei ole laseriga karvade eemaldamise seade, vaid kasutab Brauni uusimat IPL-tehnoloogiat. Saate kodust kuni 3 kuud sileda naha ja silmnähtava karvade vähenemise vaid 3 kuuga. Skin pro tehnoloogia kohandub automaatselt teie nahatooniga, optimeerides võimsust täiusliku tasakaalu saavutamiseks kiirete tulemuste ja naha õrnuse vahel. Kaks tundlikku režiimi tagavad teie naha mugavuse ja kuni 100 sähvatust minutis tagab nahal libisedes vähem märkamata jäänud kohti.


 


Karp sisaldab: 



  • 1 X Silk-expert Pro 3 standardse peaga


  • 1 X Venus Smooth raseerija


  • 1 X täiendav täppispea


  • 1 X tõmblukuga kott



 


Braun Silk-expert Pro 3


Püsiv silmnähtav karvade vähenemine.


Kiire, täpne ja õrn.


 


Püsivalt sile nahk tänu Skin pro tehnoloogiale*


Nahatoon on kogu kehas erinev, nii et Skin pro andur (UV-filtriga) loeb pidevalt teie nahka ja kohandab automaatselt iga välgu võimsust teie erinevate kehapiirkondadega.


*Cydeniga jagatud tehnoloogia


 


Maailma nr 1 naiste elektrilise karvaeemalduse bränd.


 


Võimas ja õrn


Skin pro andur loeb pidevalt teie nahatooni 80x sekundis ja reguleerib automaatselt intensiivsuse taset, et tagada täiuslik tasakaal kiirete tulemuste ja naha õrnuse vahel.


 


Teie nahk on heades kätes


Tänu Skin pro tehnoloogiale ja sisseehitatud UV-filtrile saate nautida mugavat ja praktiliselt valutut IPL-seanssi kodus.


 


Püsivalt sile nahk


Täpne ja põhjalik Silk·expert Pro 3 on varustatud täppisotsikuga, mis võimaldab teil toime tulla väikeste ja keeruliste aladega.


 


Sile nahk ka õrnades kohtades


Tundliku naha režiimid kohandavad ühe nupuvajutusega valguse intensiivsust kauakestva sileda naha saavutamiseks isegi tundlikes ja õrnades piirkondades. Ideaalne ka esmakordsetele kasutajatele.


 


Vähem vahele jäänud piirkondi


Silk-expert Pro 3 on üks kiiremaid IPL-e turul* – sähvatused kuni iga 0,6 sekundi järel. Pidevad kiired välgud võimaldavad vaevata libisemist ja vähem vahelejäävaid kohti.


*Cydeniga jagatud tehnoloogia


 


3 intensiivsusastet


3 intensiivsusastet tagavad, et valguse intensiivsus sobib teie nahatooniga.


 


Loodud kestma


Silk-expert Pro 3 on loodud kestma, tehes kuni 300 000 sähvatust – seda kõike ilma lampi vahetamata.


 


Uurige, kas IPL on teie jaoks õige


 


Braun IPL sobib paljudele nahatoonidele heledatest kuni keskmiselt tumedate nahatoonideni, mille karv loomulikust blondist kuni tumepruuni või mustani. IPL sobib kõige vähem väga blondidele, punastele, hallidele või valgetele karvadele, kus on vähem melaniini valguse neelamiseks.


 



CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Pehme ja karvutu nahk on ilmselt iga naise unistus. Fotoepilatsiooni nimetatakse soovimatute karvade eemaldamiseks intensiivselt pulseeriva valgusega (IPL) ja paljud peavad seda kõige tõhusamaks kehakarvade eemaldamise meetodiks – isegi paremaks kui vahatamine või suhkrupasta. Fotoepilatsiooniprotseduure pakuvad mitmed ilusalongid, kuid märgatavate tulemuste saavutamiseks on vaja korduvaid külastusi. See tähendab, et regulaarseid kulusid on palju. Seetõttu tasub kaaluda alternatiivi – fotoepilatsiooni kodus. Fotoepilatsioon on karvade eemaldamine valgusimpulsside abil. Karvadesse jõudvad valgusimpulsid muundatakse soojusenergiaks, mis hävitab karvades oleva melaniini. Selle tulemusena karvad hävivad ja eemaldatakse juurtest. Sel põhjusel fotoepilatsiooniga eemaldatud karvad tagasi ei kasva. Kõiki karvu ei eemaldata aga korraga, sest nende kasvutsüklid on erinevad. Fotoepilatsioon ise toimub spetsiaalse varustuse abil. Kaasaegseid fotoepilaatoreid on ohutu kasutada ja need ei kahjusta nägemist. See epileerimisviis ei sobi aga väga heleda kehakarvaga inimestele – fotoepilatsioon on efektiivne vaid siis, kui kehavärvi ja karva värvi vahel on kontrast. Fotoepilatsiooni saab kasutada peaaegu kõikjal kehal – näol, jalgadel, kaenlaalustes ja bikiinipiirkonnas. Samas ei ole soovitatav eemaldada karvu sügavalt bikiinipiirkonnast ega kulmudest.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: PL3121 Silk-expert Pro 3 IPL

Kauba ID: 6809417
Kategooria: Raseerijad, epilaatorid ja fotoepilaatorid
Tootja kood: S8100427
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,08 x 0,2 m, 1,49 kg
Kaubamärk: Braun
Värv: Valge
Vooluallikas: Laetav aku
Tarvikud: Otsikud
Märg raseerimine: Ei
Tüüp: Fotoepilaator
Vaade: Braun, fotoepilaator
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Braun tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

PL3121 Silk-expert Pro 3 IPL
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki