Arion Original Growth keskmise tõuga kutsikatele lõhega, 2 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 2 kg
Kauba ID: 10106567
1439
720 /kg
Lisa korvi
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

9. oktoobrist

259

Postkontor

10. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

10. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

10. oktoobrist

249

Kuller

10. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

9. oktoobrist

259

Postkontor

10. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

10. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

10. oktoobrist

249

Kuller

10. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Arion Original Growth keskmise tõuga kutsikatele lõhega, 2 kg

Kasutamine: Söötmisjuhised on märgitud pakendile.

Koostis:Kala (34%, sealhulgas 14% värsket lõhet ja 20% kuivatatud kalavalku), riis, mais, herned, loomne rasv, hüdrolüüsitud loomne valk, mineraalid, õllepärm, peediviljaliha, Antarktika krill, kalaõli, psüllium, beetglükaanid, FOS, GOS, MOS, kuivatatud ürdid (rosmariin, kurkum, nelk).
Analüütiline koostis toorvalk 27%, toorrasv: 18%, toortuhk: 7,5%, toorkiud: 2%, kaltsium: 1,4%, fosfor: 1%, oomega-3: 1.25%.

ARION Original Growth Salmon Puppy Medium Breeds on värskest lõhest valmistatud spetsiaalselt keskmise tõuga kutsikatele mõeldud täisväärtuslik toit. Tänu gluteenivaba ja monoproteiini koostisele pakub see toit kõiki vajalikke toitaineid noorte koerte tervisliku arengu ja kasvu toetamiseks.

Toote omadused:

  • Gluteenivaba koostis: sobib suurepäraselt gluteeni suhtes tundlikele koertele, tagab lihtsama seedimise ja vähendab toidutalumatuse riski.

  • 75% loomset valku: kõrge loomse valgu sisaldus toetab lihaste arengut ja annab aktiivseks eluviisiks vajalikku energiat.

  • Omega-3 allikas: rikastatud krilliga, rikkaliku Omega-3 rasvhapete allikaga, toetab naha ja karvkatte seisundit, samuti aju ja liigeste funktsioone.

  • Toetab heaolu: prebiootikumide ja probiootikumide sisaldus toetab seedesüsteemi seisundit ning parandab kutsikate heaolu ja vastupidavust.

  • Tasakaalustatud vitamiinide ja mineraalide sisaldus: toit pakub kõiki vajalikke vitamiine ja mineraale kutsikate üldiseks arenguks ja heaoluks.

ARION Original Growth Salmon Puppy Medium Breeds sisaldab ainulaadset segu merepäritolu koostisosadest, mis on suurepärane kvaliteetse valgu ja rasva allikas. Lisaks on toit rikastatud prebiootikumide ja probiootikumidega, mis toetavad tervislikku seedimist ja parandavad toitainete imendumist.

Eelised:

  • Tervislik areng: kõrge loomse valgu sisaldus ja optimaalne rasvaproportsioon toetavad tervislikku lihaste arengut ja annavad energiat.

  • Heaolu: Prebiootikumid ja probiootikumid toetavad seedesüsteemi ning parandavad vastupidavust ja heaolu.

  • Terve nahk ja karvkate: Krilli oomega-3 rasvhapped parandavad naha ja karvkatte seisundit, tagades tervisliku ja särava välimuse.

  • Tasakaalustatud toitumine: sisaldab kõiki olulisi vitamiine ja mineraale, mis toetavad kutsikate üldist arengut ja heaolu.

Üldine tooteinfo: Arion Original Growth keskmise tõuga kutsikatele lõhega, 2 kg

Kauba ID: 10106567
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 0,1 m, 2 kg
Looma vanus: Kuni 1 aasta
Suurus: Kuivtoit keskmistele koeratõugudele
Vaade: Arion Original, kuivtoit keskmistele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Hüpoallergilise toitumise jaoks, Muu, Tervislikule liikuvumisele, Tundlikule seedetraktile
Kaubamärk: Arion Original
Paki kaal: 2 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Arion Original tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Arion Original Growth keskmise tõuga kutsikatele lõhega, 2 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki